Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL=http://smg.photobucket.com/user/malawaszka/media/Korabiewice/04.03.2015.jpg.html]04.03.2015.jpg[/URL]

[URL=http://smg.photobucket.com/user/malawaszka/media/Korabiewice/04.03.2015%204.jpg.html]04.03.2015%204.jpg[/URL]

[URL=http://smg.photobucket.com/user/malawaszka/media/Korabiewice/05.03.2015%202.jpg.html]05.03.2015%202.jpg[/URL]

Posted

tak, ona się koleguje ze wszystkimi raczej, gorzej, że przestawiło jej się i ani razu nie wysikała się na dworze - u Ulki 100% na dworze a tu się przesatwiła i leje tylko w domu, nawet jak chodzą godzinę ... ale to myślę jeszcze stres ją trzyma bo załatwia się raz dziennie

Posted

Stres i czuje mocz innych psów. Bo możemy szorować, cudować a one czują skubane. Wystarczyło że mi na dywanie w salonie nalał jeden tymczas.... Prałam, cudowałam. Kicha. Każdy potem tam lał!  I pracie duzego, grubego wełnianego dywanu. Aż w końcu pomyślałam i zaczęłam zwijać go co pies. Teraz przy smarku też zwinięty bo oczywiście i on musiał go podlać .... Tylko Zira nie podlała.

Posted

Kciukamy by Taja się ogarnęła z tym siuraniem w domu.

Sisi to przekochane psiątko :)

1. Wesoła - ogonek ciągle lata :)

2. Szybko sie uczy :)

3. Na spacerach pilnuje się :)

4. Daje buziaczki - chętnie w usteczka  ha ha

5. Je już chrupki, gotowane, serek biały itd.

No słodki z niej cukiereczek :)

PS Rano TZ jak sie obudził to mordka już na jego poduszce zalegiwała :)

• Upvote 2
Posted

Kciukamy by Taja się ogarnęła z tym siuraniem w domu.

Sisi to przekochane psiątko :)

1. Wesoła - ogonek ciągle lata :)

2. Szybko sie uczy :)

3. Na spacerach pilnuje się :)

4. Daje buziaczki - chętnie w usteczka  ha ha

5. Je już chrupki, gotowane, serek biały itd.

No słodki z niej cukiereczek :)

PS Rano TZ jak sie obudził to mordka już na jego poduszce zalegiwała :)

ahhhh <3

Posted

Zbliżenia Tiny prześliczne. :) Co ona ma w sobie, no...

Fajnie tak na szczęśliwe psiaki popatrzyć. Oby tylko takie były.

A Sisi - no, suoer dziewczyna.

Posted

zabieram jutro ze schroniska w Sosnowcu tą panienkę: 

20152-001.jpg

zawiozę do Ulki, nie mogłam jej tam zostawić - miała dziś na boksy ogólne trafić - ona jest maleńka jak Piździa - imię potrzebne!

Posted

nie jeszcze... mają dziś krew badać, podejrzenie niewydolności nerek, a wczoraj została zaszczepiona po skończeniu kwarantanny :(

jutro z maleństwem do Czech jadę i też się stresuję... jak ona będzie musiała mieć operację łapki to nie wiem co po operacji - ja jej do klatki nie wsadzę przecież po takim życiu jakie miała :( oczywiście zamartwiam się na zapas... 

Tina niby dobrze bo biega na dworze, łobuzuje, ale prawie codziennie jeden rzyg jest... wczoraj nie było i w niedzielę też nie, ale dziś rano był malutki, ale był... jeszcze czekamy, robię jej gluta z siemienia

Wczoraj Lupa miała odwiedziny, podobała się i mam wielką nadzieję, że dziś zadzwonią, że zdecydowali się i że ją chcą... bardzo mam nadzieję! Czekamy na wizytę dla Fraglesa, która ma zrobić wilcza - halo halo wilcza bo pani się już martwi czy nie olewamy jej plizzzzz 

Miśka, która jest w Raszce miała zrobione badania krwi i zeskrobinę bo łysiny nie chca zarastać - krew ok, tarczyca ok, zeskrobiny czyste, zawiozę jej witaminy na sierść, obetnę te okropieństwa, których emiś nie udało się wyczesać i czekamy... jest masakra z tym psem bo ona nie jest jakaś bardzo wysoka, ale waży 47 kilo!!!! :o jest kwadratowa... taka zatuczona przez debili. Trochę się obawiam jak sterylizować takiego grubasa żeby się to nie porozłaziło :/ 

Chciałabym też zabrać z Krzesimowa Demonę olbrzymkę tylko nie mam pomysłu na transport... i nie wiem jeszcze gdzie ją ulokować. Podobno ma coś z okiem, byli po nią w piątek ludzie z Warszawy chcieli adoptować - ludzie którzy mają adoptowanego z Palucha Rico, ale w schronisku niestety nie mieli dla nich czasu i mieli podjąć decyzję w 10 minut, podczas których Demona podekscytowana rzuciła się na Rico i tyle... bali się wziąć do samochodu oboje po takiej akcji i w takim pospiechu... 

... jak ja bym chciała nie musieć pracować tylko zajmować się psami :(