sybil Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Oby dużo takich dni było :klacz: :happy1: :ylsuper: :BIG: Quote
AnkaG Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Suuuuper, szczęścia psiaczki w nowych domkach :klacz: :klacz: :grins: :grins: Quote
WATACHA Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Cuuuuuuuuuuuuuuuuudooooooooooooooooownieeeeeeeeeeeeeee Quote
danyww Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Dzięki Monika, :loveu: z całego serca za to, że dzięki Tobie te trzy istotki (Bella, Safi i Ayo) mogły trafić do swoich domów z tego cholernego piekła. Quote
Pysia Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 Pomóżcie kobiety. Sunia jest w Pionkach. Czarna mini w totalnym szoku ze strachu. Ktoś ją porzucił bo koczowała w jednym miejscu wiele dni. Teraz jest w przytulisku, ale nie odnajduje się. Pionki za Radomiem. Szukam transportu do siebie, czyli Sarnów k/Będzina. Monika nie ma czasu tym sie zajać. Ja.... No...Też. Staram się, ale czasopożeracz! Pomóżcie. Moze znajdziecie jakiś transport. Quote
wilczy zew Posted October 11, 2014 Posted October 11, 2014 obecnie: Ulka12: malawaszka: Viki,Silver, Pysia Brokatka i ania0112: Figa, JOAPG: hotel missieek: Roko marako: WATACHA: Myszka, Małgosia H.: Efra DoPi: Carbon hotel Centrum Zwierzak: Zuza wyadoptowane: Dżeki,Absurd,Reszka,Cherry,Fryga,Laleczka,Tila,Agent,Cygan,Nikita, Louis, Tina, Nero, Figa,Bajka,Tina,Nari,Furia,Wera,Duch,Pepsi,Fado,Lays,Lamia ,Szaman ,Mondy,Ozzy,Frotka,Bari, Yerba (Bell), Ayo, Kapsel, Safiya Przyszły-wrzesień: Frotka,Yerba (Bell) , Ayo Safiya,Kapsel październik:Zuza Adoptowane-wrzesień: Frotka,Bari,Yerba (Bell) październik: Ayo Safiya,Kapsel Quote
malawaszka Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 zobaczcie - ja jestem przeszczęśliwa!!!!! http://youtu.be/XOrj7LwZR3Y Quote
Pysia Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 I znowu kobieta bije hahaha . Biedny Ayo ;) Nie ma szans przy Safisi - fisi podejść do panci ;) Zupełnie jakbym widziała Zdzire i Kapsla :) Kapselek w nowym domku super :) Podbija serca nawet znajomym. Wszyscy są w szoku że taki grzeczny, dżentelmen itd :) Kapsel zmienia nastawienie ludzi do adopcji dorosłego psa ;) Quote
danyww Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 :loveu: :loveu: :loveu: ..po miesiącu (Ayo) a Safi po miesiącu i 10 dniach trafili z piekła do nieba :jumpie: Monika, ja też jestem przeszczęśliwa!!!!!!!!! Quote
Saththa Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Oh jak cudnie :) Raz jeszcze się ucieszę :) Ale ile miejsca mają- cudownie :) A filmik wyświetla na dogo mi tylko dzwięk... po obraz musiałam na youtuba isc ehhhhh NOwa dogo :flaming: Quote
ulana Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Szczęśliwe psiaki :) Serce się raduje jak się na nie patrzy. :) Quote
Pysia Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Nie mogę wgrac zdjęcia Kapsla! Nowe dogo mnie nie wpuszcza ! Bleah! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=717086545049288&set=gm.384281161725097&type=1&theater Quote
AnkaG Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Jaaaa ale sie bawią świetnie :) A Kapsel ma piekne łoże :) Quote
Margi Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Wszystkie psiaki mają fajne domki i ważne,że czują się kochane. :klacz: Quote
malawaszka Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 są problemy z Bell - niestety zaczęła bronić swojej rodziny przed wszystkimi - na razie Pani zaprosiła do domu szkoleniowców, ale zobaczymy co będzie dalej, czy dadzą radę... Quote
Pysia Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 To łabuzica! Trzymam kciuki aby pani wytrwała! Quote
danyww Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 są problemy z Bell - niestety zaczęła bronić swojej rodziny przed wszystkimi - na razie Pani zaprosiła do domu szkoleniowców, ale zobaczymy co będzie dalej, czy dadzą radę... O maaaaatkoooo!!! :sad: ..oby tylko małej pomogli a ona się ogarnęła. Quote
wilczy zew Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 To łabuzica! Trzymam kciuki aby pani wytrwała! Zaraz łobuzica,chce odpracować michę :) Quote
Kate1205 Posted October 13, 2014 Posted October 13, 2014 Pomóżcie kobiety. Sunia jest w Pionkach. Czarna mini w totalnym szoku ze strachu. Ktoś ją porzucił bo koczowała w jednym miejscu wiele dni. Teraz jest w przytulisku, ale nie odnajduje się. Pionki za Radomiem. Szukam transportu do siebie, czyli Sarnów k/Będzina. Monika nie ma czasu tym sie zajać. Ja.... No...Też. Staram się, ale czasopożeracz! Pomóżcie. Moze znajdziecie jakiś transport. Ją bym pomogła bo z kielc jestem ale auto cały czas w warsztacie, a tym co byliśmy u Moniki nie da się już jechać w taka trasę :-( Quote
Recommended Posts