Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Monika,  :loveu:  z całego serca za to, że dzięki Tobie te trzy istotki (Bella, Safi i Ayo) mogły trafić do swoich domów z tego cholernego piekła.

Posted

Pomóżcie kobiety. Sunia jest w Pionkach. Czarna mini w totalnym szoku ze strachu. Ktoś ją porzucił bo koczowała w jednym miejscu wiele dni.  Teraz jest w przytulisku, ale nie odnajduje się.  Pionki za Radomiem. Szukam transportu do siebie, czyli Sarnów k/Będzina.  Monika nie ma czasu tym sie zajać. Ja.... No...Też. Staram się, ale czasopożeracz! Pomóżcie. Moze znajdziecie jakiś transport.

Posted

obecnie:

Ulka12:
malawaszka: Viki,Silver,
Pysia
Brokatka i ania0112: Figa,
JOAPG:
hotel missieek: Roko
marako:
WATACHA: Myszka,
Małgosia H.: Efra
DoPi: Carbon
hotel Centrum Zwierzak: Zuza

wyadoptowane:

Dżeki,Absurd,Reszka,Cherry,Fryga,Laleczka,Tila,Agent,Cygan,Nikita, Louis, Tina, Nero, Figa,Bajka,Tina,Nari,Furia,Wera,Duch,Pepsi,Fado,Lays,Lamia ,Szaman ,Mondy,Ozzy,Frotka,Bari,

Yerba (Bell), Ayo, Kapsel, Safiya

Przyszły-wrzesień: Frotka,Yerba (Bell) , Ayo Safiya,Kapsel

październik:Zuza

Adoptowane-wrzesień: Frotka,Bari,Yerba (Bell)

październik: Ayo Safiya,Kapsel

Posted

I znowu kobieta bije hahaha . Biedny Ayo ;) Nie ma szans przy Safisi - fisi podejść do panci ;) Zupełnie jakbym widziała Zdzire i Kapsla :)

Kapselek w nowym domku super :) Podbija serca nawet znajomym. Wszyscy są w szoku że taki grzeczny, dżentelmen itd :)  Kapsel zmienia nastawienie ludzi do adopcji dorosłego psa ;)

Posted

:loveu: :loveu: :loveu:

..po miesiącu (Ayo) a Safi po miesiącu i 10 dniach trafili z piekła do nieba :jumpie:

Monika, ja też jestem przeszczęśliwa!!!!!!!!!

Posted

Oh jak cudnie :) Raz jeszcze się ucieszę :)

Ale ile miejsca mają- cudownie :)

A filmik wyświetla na dogo mi tylko dzwięk... po obraz musiałam na youtuba isc ehhhhh

NOwa dogo :flaming:

Posted

są problemy z Bell - niestety zaczęła bronić swojej rodziny przed wszystkimi - na razie Pani zaprosiła do domu szkoleniowców, ale zobaczymy co będzie dalej, czy dadzą radę...

O maaaaatkoooo!!!  :sad:  ..oby tylko małej pomogli a ona się ogarnęła.

Posted

Pomóżcie kobiety. Sunia jest w Pionkach. Czarna mini w totalnym szoku ze strachu. Ktoś ją porzucił bo koczowała w jednym miejscu wiele dni.  Teraz jest w przytulisku, ale nie odnajduje się.  Pionki za Radomiem. Szukam transportu do siebie, czyli Sarnów k/Będzina.  Monika nie ma czasu tym sie zajać. Ja.... No...Też. Staram się, ale czasopożeracz! Pomóżcie. Moze znajdziecie jakiś transport.

Ją bym pomogła bo z kielc jestem ale auto cały czas w warsztacie, a tym co byliśmy u Moniki nie da się już jechać w taka trasę :-(