Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']załamkę mam - Viki znowu zaczyna smarkać... Tina skończyła ciążę urojoną i jak tylko z Luną będzie ok to w przyszłym tygodniu chcę Tinę ciachnąć i Rudego też, a podczas urojonej Tina wykopała apartament pod kojcem :mdleje: zasypywaliśmy, w ona od nowa kopała :splat: oskarżałam o to Mondusia dopóki na własne oczy nie zobaczyłam jak Tina z obłędem w oczach pędzi tam, wpycha się pod kojec i lecą stamtąd grudy ziemi :lol:[/QUOTE]

O dostałam skrót sytuacji :) Bo szybko chyba nie nadrobię. Ale już jestem z powrotem.

Posted

nie wiem na ile ona widzi, ale całkiem dobrze sobie radzi np w porównaniu ze Zgredkiem

wstąpił dziś do nas wet zaszczepić towarzystwo, był z dziećmi bo z przedszkola odbierał i kurde Piździ gliździa użarła małą Agatę :shake: a mówiliśmy, żeby nie dotykać... biedna ona ma w domu duużo psów, ale zupełnie inne niż moje i dzieci nie nauczone bać się ich... oczywiście jak zajechali to zaczynała się burza, ale daliśmy radę i ci co mieli być zaszczepieni, zostali zaszczepieni, Tina i Monduś dostali po chipie; niby psów tak dużo mamy, ale jak przychodzi do szczepienia, to ten za stary, ten zbyt chory, ten już był i nie dużo tego było w sumie :lol:

Posted

To Piździa łobuzica!

Była burza i lało. Wściekłam sie, bo mi plany nie wypaliły wrrrrr.
Zdarzyłam pomalować basen i skosić 2/3 trawy. Nie wiem co z farbą w basenie.... Zarośnięty trawnik musi poczekać na kolejny sprzyjający termin. Uroki słomianej wdowy. Czyli róbta se same bo inaczej zarośnieta!

Pepsi jest bardzo fajna. Przyszły dzisiaj dwie młode panie z umowami na gaz i energię. Oczywiscie całe towarzystwo wyległo do nich. Pepsi prosiła o wziecie na kolanka jedną i o mizianie obie :)

Uszka Pepsi przy czyszczeniu wyglądaja o niebo lepiej. Ale nadal się drapie wszędzie. To drapanie jest takie napadowe. Nic a w nocy napad i drapanie nie do opanowania. I nie po uszach. Ona drapie się wszędzie. I gryzie.
Stwierdziłam że ją chyba wykąpię jak jutro będzie ładnie. Zobaczymy czy to pomoże.

Posted

[quote name='Saththa']Pysia!!! Ale to takie panie w sparwie normalnych umów a nie ejakas ściema?????????[/QUOTE]
Nie :) Nadal ten sam dostawca ;) Tylko ceny inne bo im Unia wlepiła kary hahaha

Posted

[quote name='AnkaG']A co rozumiesz przez brzydkie? Dla mnie normalne. :)
Modele tez fajowe :)[/QUOTE]

no własnie teraz też widzę normalne, chyba była wina mojego netu wcześniej i były zamazane i z pikselami

Posted

Kurczę, Szaman to taki sznaucer starego typu, zupełnie mi przypomina moją Grace (a ona, choć nie była nigdy miss piękności wystawowej, to ma bardzo dobre pochodzenie i ten nieosiągalny już u większości nowych, nawet bardzo utytułowanych olbrzymów wyraz pyska). Też taki "szafowaty" trochę i z pyska podobny.

Posted

Trójca chłopaków przecudowna :) takie kochane ale każdy ewidentnie inny! Dżekulec na końcu jak sępi smaczki ma fajny wyraz ryjoczka :) i nikt go nie chce? to straszne....

Posted

coś Wam chcę napisać od kilku dni, ale się boję normalnie się boję napisać...

27 maja napisałam to:
[quote name='malawaszka']
załamkę mam - Viki znowu zaczyna smarkać...[/QUOTE]

i wtedy Vikusz usmarkała mi podłogę dość mocno i dość śmierdząco... więc już byłam zdecydowana jechać z nią do Czech po Lunkowej operacji w nadziei, że coś tam wymyślą skuteczniejszego niż u nas, ale chyba Viki usłyszała i postanowiła zrobić mi psikusa :lol: dzień później przestała smarkać - mało tego!!! zniknął ten brzydki zapach z jej noska! No wącham ją teraz obsesyjnie :oops: i nie ma :loveu: matko - CHWILO TRWAJ!!!!!!

a od 28 maja

Posted

[quote name='malawaszka']Lunciowa kontrola ok, wg nich ok, ja mam jakieś schizy... aż mi się nie chce pisać o tym :shake:[/QUOTE]

Czyli dobrze :lol:

...a TY walnij sobie kielonka i schizy nie będzie :cool3: ..bo wiesz :mad: