ania0112 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Bryza tym odruchem to mi przypomina brokata polującego na jeże - idzie normalny pies i nagle pstryk i głupol się włącza :) Quote
ulana Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 [quote name='malawaszka']załamkę mam - Viki znowu zaczyna smarkać... Tina skończyła ciążę urojoną i jak tylko z Luną będzie ok to w przyszłym tygodniu chcę Tinę ciachnąć i Rudego też, a podczas urojonej Tina wykopała apartament pod kojcem :mdleje: zasypywaliśmy, w ona od nowa kopała :splat: oskarżałam o to Mondusia dopóki na własne oczy nie zobaczyłam jak Tina z obłędem w oczach pędzi tam, wpycha się pod kojec i lecą stamtąd grudy ziemi :lol:[/QUOTE] O dostałam skrót sytuacji :) Bo szybko chyba nie nadrobię. Ale już jestem z powrotem. Quote
ania0112 Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 u nas tak teraz leje ze az się ciemno zrobiło... Quote
Margi Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 A może Bryzelda nie do widzi.Coś się jej tam ruszało to chciała zapolować,a że trafiło na żabę to trudno.:lol: Quote
malawaszka Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 nie wiem na ile ona widzi, ale całkiem dobrze sobie radzi np w porównaniu ze Zgredkiem wstąpił dziś do nas wet zaszczepić towarzystwo, był z dziećmi bo z przedszkola odbierał i kurde Piździ gliździa użarła małą Agatę :shake: a mówiliśmy, żeby nie dotykać... biedna ona ma w domu duużo psów, ale zupełnie inne niż moje i dzieci nie nauczone bać się ich... oczywiście jak zajechali to zaczynała się burza, ale daliśmy radę i ci co mieli być zaszczepieni, zostali zaszczepieni, Tina i Monduś dostali po chipie; niby psów tak dużo mamy, ale jak przychodzi do szczepienia, to ten za stary, ten zbyt chory, ten już był i nie dużo tego było w sumie :lol: Quote
Pysia Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 To Piździa łobuzica! Była burza i lało. Wściekłam sie, bo mi plany nie wypaliły wrrrrr. Zdarzyłam pomalować basen i skosić 2/3 trawy. Nie wiem co z farbą w basenie.... Zarośnięty trawnik musi poczekać na kolejny sprzyjający termin. Uroki słomianej wdowy. Czyli róbta se same bo inaczej zarośnieta! Pepsi jest bardzo fajna. Przyszły dzisiaj dwie młode panie z umowami na gaz i energię. Oczywiscie całe towarzystwo wyległo do nich. Pepsi prosiła o wziecie na kolanka jedną i o mizianie obie :) Uszka Pepsi przy czyszczeniu wyglądaja o niebo lepiej. Ale nadal się drapie wszędzie. To drapanie jest takie napadowe. Nic a w nocy napad i drapanie nie do opanowania. I nie po uszach. Ona drapie się wszędzie. I gryzie. Stwierdziłam że ją chyba wykąpię jak jutro będzie ładnie. Zobaczymy czy to pomoże. Quote
Saththa Posted May 28, 2014 Posted May 28, 2014 Pysia!!! Ale to takie panie w sparwie normalnych umów a nie ejakas ściema????????? Quote
malawaszka Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 odkryłam nową funkcję w programie zdjęciowym :lol: Szaman:loveu: [url]http://youtu.be/QaF1F4ZEEPA[/url] [video=youtube_share;QaF1F4ZEEPA]http://youtu.be/QaF1F4ZEEPA[/video] Quote
Pysia Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 [quote name='Saththa']Pysia!!! Ale to takie panie w sparwie normalnych umów a nie ejakas ściema?????????[/QUOTE] Nie :) Nadal ten sam dostawca ;) Tylko ceny inne bo im Unia wlepiła kary hahaha Quote
malawaszka Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 Silverek [url]http://youtu.be/3NhwIdCktwA[/url] [video=youtube_share;3NhwIdCktwA]http://youtu.be/3NhwIdCktwA[/video] Quote
malawaszka Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 i Dżekulec vel okropny PUDEL!!! musimy go opitolić znowu [url]http://youtu.be/1_zOv4VWbf0[/url] [video=youtube_share;1_zOv4VWbf0]http://youtu.be/1_zOv4VWbf0[/video] Quote
malawaszka Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 no zaraz mnie coś trafi... też takie brzydkie te zdjęcia widzicie???? nie były takie przed wrzuceniem na YT :angryy: Quote
AnkaG Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 A co rozumiesz przez brzydkie? Dla mnie normalne. :) Modele tez fajowe :) Quote
malawaszka Posted June 1, 2014 Author Posted June 1, 2014 [quote name='AnkaG']A co rozumiesz przez brzydkie? Dla mnie normalne. :) Modele tez fajowe :)[/QUOTE] no własnie teraz też widzę normalne, chyba była wina mojego netu wcześniej i były zamazane i z pikselami Quote
Pysia Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Silverek na zdjęciach wygląda sporo grubszy niż wcześniej :) Quote
Saththa Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 [quote name='Pysia']Nie :) Nadal ten sam dostawca ;) Tylko ceny inne bo im Unia wlepiła kary hahaha[/QUOTE] Ug to dobrze ;) Fajne te :filmiki":) Quote
marako Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Kurczę, Szaman to taki sznaucer starego typu, zupełnie mi przypomina moją Grace (a ona, choć nie była nigdy miss piękności wystawowej, to ma bardzo dobre pochodzenie i ten nieosiągalny już u większości nowych, nawet bardzo utytułowanych olbrzymów wyraz pyska). Też taki "szafowaty" trochę i z pyska podobny. Quote
ania0112 Posted June 1, 2014 Posted June 1, 2014 Trójca chłopaków przecudowna :) takie kochane ale każdy ewidentnie inny! Dżekulec na końcu jak sępi smaczki ma fajny wyraz ryjoczka :) i nikt go nie chce? to straszne.... Quote
malawaszka Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 coś Wam chcę napisać od kilku dni, ale się boję normalnie się boję napisać... 27 maja napisałam to: [quote name='malawaszka'] załamkę mam - Viki znowu zaczyna smarkać...[/QUOTE] i wtedy Vikusz usmarkała mi podłogę dość mocno i dość śmierdząco... więc już byłam zdecydowana jechać z nią do Czech po Lunkowej operacji w nadziei, że coś tam wymyślą skuteczniejszego niż u nas, ale chyba Viki usłyszała i postanowiła zrobić mi psikusa :lol: dzień później przestała smarkać - mało tego!!! zniknął ten brzydki zapach z jej noska! No wącham ją teraz obsesyjnie :oops: i nie ma :loveu: matko - CHWILO TRWAJ!!!!!! a od 28 maja Quote
wilczy zew Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 Moze to byl zalegajacy glut i se poszedl :multi: Quote
danyww Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 To suuuper !!! :multi: ..a jak wypadła kontrola Luneczki? Quote
malawaszka Posted June 2, 2014 Author Posted June 2, 2014 Lunciowa kontrola ok, wg nich ok, ja mam jakieś schizy... aż mi się nie chce pisać o tym :shake: Quote
danyww Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='malawaszka']Lunciowa kontrola ok, wg nich ok, ja mam jakieś schizy... aż mi się nie chce pisać o tym :shake:[/QUOTE] Czyli dobrze :lol: ...a TY walnij sobie kielonka i schizy nie będzie :cool3: ..bo wiesz :mad: Quote
Recommended Posts