Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Ma coś w sobie, pomimo ze nie lubię jamnikow :razz:[/QUOTE]

Podpisuję się pod tym.Bartek lubi właśnie takie jamniorki.

Posted

ach były u nas teraz Danka z Anią i malusieńką Figusią :loveu: jeny jakie to cudne malutkie stworzonko! jest prześliczna - zabiedzona, ale ma taki ogromny urok w sobie, że nie mogę :loveu: uszka jak kosmitka :lol: kolor - no teraz rozumiem co Danka mówiła przez tel, że dziwny :lol: boczki i kark ma jasne jakby bezowe nawet - to może być z niedoborów, ale może mieć też takie umaszczenie - się okaże za jakiś czas. Cudowna, przytulanka, nakolankowa - wielkości Piździ i jak ją Danka odchucha to będzie tak samo śliczna a charakter ma o niebo lepszy :lol: a Piździa dzisiaj się wspinała na nogi Ani i bawiła się z nią :multi: ha ha postępy postępy i dała się pogłaskać!!! :D

no i nie mamy zdjęć bo Jarek mi dziś zabrał aparat :placz:

Posted

Super że fajna jest :)
Kolorki rzeczywiscie mogą byc z niedoborów. To malizna, więc naładowanie witaminkami kosztowne nie będzie na szczęście ;)
Będzie super!

Posted

a no byłyśmy :lol:
Dropsik kochaniutki dał mi się w końcu pogłaskać! moze nie jakoś wylewnie ale jednak :)
a Furiatka wariatka szok! zabrała smaczki ode mnie , potem mi się po nogach wspinała i na końcu normalnie się bawiła, atakowała rękę , chwytała w pysia i ciągnęła i łapki podawała -świetna!
a Tina jest ooooogromna! kurde budowę i łapy to ma jak facet! normalnie jest byyyycza! a Mondek ma takie śliczne oczyska... taki nieborak sierotek :)
A figunia faktycznie maleńka, jak ubieram jej sweterek to bałam się, ze jej nie chcący coś zrobie bo taki okruszek, grzbiet z zimna i do głaskania pręży jak kotka. Przypomina mi małą mi :) taka mała, brzydka a zarazem urocza i śmieszna :lol:

Posted

sama jesteś brzydka!!! :obrazic:

a tymczasem :lol: ogoliłam dziś Vikuszka... juz nie mogłam z tym smrodkiem, a kąpieli Pani Dr zakazała więc poszły zmrodliwe kudełki w kosz :p
[IMG]https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/10154389_767649466599997_7406489489271931568_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='ania0112']a no byłyśmy :lol:
Dropsik kochaniutki dał mi się w końcu pogłaskać! moze nie jakoś wylewnie ale jednak :)
a Furiatka wariatka szok! zabrała smaczki ode mnie , potem mi się po nogach wspinała i na końcu normalnie się bawiła, atakowała rękę , chwytała w pysia i ciągnęła i łapki podawała -świetna!
[B]a Tina jest ooooogromna! kurde budowę i łapy to ma jak facet![/B] normalnie jest byyyycza! a Mondek ma takie śliczne oczyska... taki nieborak sierotek :)
A figunia faktycznie maleńka, jak ubieram jej sweterek to bałam się, ze jej nie chcący coś zrobie bo taki okruszek, grzbiet z zimna i do głaskania pręży jak kotka. Przypomina mi małą mi :) taka mała, brzydka a zarazem urocza i śmieszna :lol:[/QUOTE]

To już wiem dlaczego mi się podoba, uwielbiam mocne psy-suki.

Posted

Wątek Figuni - zapraszamy :)
Monika jak mam coś poprawić to daj znać....
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/252813-Male%C5%84ka-starsza-Figa-leczymy-i-szukamy-domu!?p=22111093#post22111093"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252813-Male%C5%84ka-starsza-Figa-leczymy-i-szukamy-domu!?p=22111093#post22111093[/URL]

Posted

właśnie chciałam wrzucić Vikusiowe i całej reszty, ale coś mi imageshack się zbiesił i nie przyjmuje zdjęć :angryy: i teraz nie wiem jak wrzucić bom się przyzwyczaiła do imageshacka

Posted

[quote name='malawaszka']właśnie chciałam wrzucić Vikusiowe i całej reszty, ale coś mi imageshack się zbiesił i nie przyjmuje zdjęć :angryy: i teraz nie wiem jak wrzucić bom się przyzwyczaiła do imageshacka[/QUOTE]
:icon_roc:

Posted

Super ten Dzekus - ja jednak kocham czarne :loveu: ale wiedze, ze siersc, to ma taka pudlowata jak Hippo. Tylko co jest dziwne, to niby ma tej siersci ogromne ilosci (maszynke mi wykancza), jest bardziej miekka i falowana ale wcale sie nie koltuni. Oskar znowu, siersc ma na grzbiecie ta pieprz-sol szorstka ale znaczenia jak wata i jeden wielki filc :roll:
Ale wiesz, jak Hippo ma dluzsza siersc, to jeszcze to jest nie to - to widac, ze on jeszcze nie calkiem halo, taka brzydka sie robi odrazu - moge sie starac jak nie wiem co i tak nic z tego. U Oskara jak sie tak zadba, to super ale co sobie beda po sciezkach chodzic, niech w pole biegaja.

Posted

Pierwsza część ogłoszeń dla Dżekusia :

[B][FONT=&quot]1.tablica.pl (olx.pl)
[U]2.gumtree.pl[/U]
[U]3. morusek.pl[/U]
4.doadopcji.pl
[/FONT][/B][B][U][FONT=&quot]6.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT][/U][FONT=&quot]
[U]7.lento.pl[/U]
[U]8.alegratka.pl[/U]
[U]9.owi.pl[/U]
[U]10. adopcjapsa.pl[/U]
11.wstawaj.pl