Saththa Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 ja w ogóle kocham jamniki.... ehhhhhh a Ty mi tutaj jeszcze tyle zdjeć wrzuciłas... TZ sie już pytał czy chce 3 psa :grab: Quote
ania0112 Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Jaamnior boski , dzeki jest cudny z tym patyczkiem a silvus kochana chudzina. Dodam tylko ze figa jest mega chuda i wazy 3, 2 kg ...zgroza!! Quote
zerduszko Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Ma coś w sobie, pomimo ze nie lubię jamnikow :razz: Quote
WATACHA Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='zerduszko']Ma coś w sobie, pomimo ze nie lubię jamnikow :razz:[/QUOTE] Podpisuję się pod tym.Bartek lubi właśnie takie jamniorki. Quote
ULKA12 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Nic tylko brać :-) Do tego ma bardzo sympatyczny charakter :-) Quote
wilczy zew Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='ULKA12']Nic tylko brać :-) Do tego ma bardzo sympatyczny charakter :-)[/QUOTE] Wataszki,bieżcie :) Quote
malawaszka Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 ach były u nas teraz Danka z Anią i malusieńką Figusią :loveu: jeny jakie to cudne malutkie stworzonko! jest prześliczna - zabiedzona, ale ma taki ogromny urok w sobie, że nie mogę :loveu: uszka jak kosmitka :lol: kolor - no teraz rozumiem co Danka mówiła przez tel, że dziwny :lol: boczki i kark ma jasne jakby bezowe nawet - to może być z niedoborów, ale może mieć też takie umaszczenie - się okaże za jakiś czas. Cudowna, przytulanka, nakolankowa - wielkości Piździ i jak ją Danka odchucha to będzie tak samo śliczna a charakter ma o niebo lepszy :lol: a Piździa dzisiaj się wspinała na nogi Ani i bawiła się z nią :multi: ha ha postępy postępy i dała się pogłaskać!!! :D no i nie mamy zdjęć bo Jarek mi dziś zabrał aparat :placz: Quote
Pysia Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 Super że fajna jest :) Kolorki rzeczywiscie mogą byc z niedoborów. To malizna, więc naładowanie witaminkami kosztowne nie będzie na szczęście ;) Będzie super! Quote
malawaszka Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 [quote name='zerduszko']Telefonem trza bylo choc jedno zrobic :P[/QUOTE] nie mam, Jarek mi zabrał i zostawił jakiś badziew :angryy: Quote
ania0112 Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 a no byłyśmy :lol: Dropsik kochaniutki dał mi się w końcu pogłaskać! moze nie jakoś wylewnie ale jednak :) a Furiatka wariatka szok! zabrała smaczki ode mnie , potem mi się po nogach wspinała i na końcu normalnie się bawiła, atakowała rękę , chwytała w pysia i ciągnęła i łapki podawała -świetna! a Tina jest ooooogromna! kurde budowę i łapy to ma jak facet! normalnie jest byyyycza! a Mondek ma takie śliczne oczyska... taki nieborak sierotek :) A figunia faktycznie maleńka, jak ubieram jej sweterek to bałam się, ze jej nie chcący coś zrobie bo taki okruszek, grzbiet z zimna i do głaskania pręży jak kotka. Przypomina mi małą mi :) taka mała, brzydka a zarazem urocza i śmieszna :lol: Quote
malawaszka Posted May 3, 2014 Author Posted May 3, 2014 sama jesteś brzydka!!! :obrazic: a tymczasem :lol: ogoliłam dziś Vikuszka... juz nie mogłam z tym smrodkiem, a kąpieli Pani Dr zakazała więc poszły zmrodliwe kudełki w kosz :p [IMG]https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-frc1/t1.0-9/10154389_767649466599997_7406489489271931568_n.jpg[/IMG] Quote
WATACHA Posted May 3, 2014 Posted May 3, 2014 [quote name='ania0112']a no byłyśmy :lol: Dropsik kochaniutki dał mi się w końcu pogłaskać! moze nie jakoś wylewnie ale jednak :) a Furiatka wariatka szok! zabrała smaczki ode mnie , potem mi się po nogach wspinała i na końcu normalnie się bawiła, atakowała rękę , chwytała w pysia i ciągnęła i łapki podawała -świetna! [B]a Tina jest ooooogromna! kurde budowę i łapy to ma jak facet![/B] normalnie jest byyyycza! a Mondek ma takie śliczne oczyska... taki nieborak sierotek :) A figunia faktycznie maleńka, jak ubieram jej sweterek to bałam się, ze jej nie chcący coś zrobie bo taki okruszek, grzbiet z zimna i do głaskania pręży jak kotka. Przypomina mi małą mi :) taka mała, brzydka a zarazem urocza i śmieszna :lol:[/QUOTE] To już wiem dlaczego mi się podoba, uwielbiam mocne psy-suki. Quote
Margi Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Cudna jest Vikunia w tym gustownym sweterku.:loveu::lol: Quote
ania0112 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Wątek Figuni - zapraszamy :) Monika jak mam coś poprawić to daj znać.... [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/252813-Male%C5%84ka-starsza-Figa-leczymy-i-szukamy-domu!?p=22111093#post22111093"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252813-Male%C5%84ka-starsza-Figa-leczymy-i-szukamy-domu!?p=22111093#post22111093[/URL] Quote
malawaszka Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 właśnie chciałam wrzucić Vikusiowe i całej reszty, ale coś mi imageshack się zbiesił i nie przyjmuje zdjęć :angryy: i teraz nie wiem jak wrzucić bom się przyzwyczaiła do imageshacka Quote
ania0112 Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 tez miałam ten problem! nagle sie pojawilo ze koniec miejsca ble ble ble i kupic premium teraz jestem w photobucket Quote
zerduszko Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 [quote name='malawaszka']właśnie chciałam wrzucić Vikusiowe i całej reszty, ale coś mi imageshack się zbiesił i nie przyjmuje zdjęć :angryy: i teraz nie wiem jak wrzucić bom się przyzwyczaiła do imageshacka[/QUOTE] :icon_roc: Quote
malawaszka Posted May 4, 2014 Author Posted May 4, 2014 [quote name='zerduszko']:icon_roc:[/QUOTE] co???? wrzucam na google+ zobaczymy jaka będzie jakość Quote
Saththa Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 ja photobuceketa uzywam od samego początku ;) znaczy od... kiedy jestem na forum ;) Quote
Pink Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Super ten Dzekus - ja jednak kocham czarne :loveu: ale wiedze, ze siersc, to ma taka pudlowata jak Hippo. Tylko co jest dziwne, to niby ma tej siersci ogromne ilosci (maszynke mi wykancza), jest bardziej miekka i falowana ale wcale sie nie koltuni. Oskar znowu, siersc ma na grzbiecie ta pieprz-sol szorstka ale znaczenia jak wata i jeden wielki filc :roll: Ale wiesz, jak Hippo ma dluzsza siersc, to jeszcze to jest nie to - to widac, ze on jeszcze nie calkiem halo, taka brzydka sie robi odrazu - moge sie starac jak nie wiem co i tak nic z tego. U Oskara jak sie tak zadba, to super ale co sobie beda po sciezkach chodzic, niech w pole biegaja. Quote
Margi Posted May 4, 2014 Posted May 4, 2014 Pierwsza część ogłoszeń dla Dżekusia : [B][FONT="]1.tablica.pl (olx.pl) [U]2.gumtree.pl[/U] [U]3. morusek.pl[/U] 4.doadopcji.pl [/FONT][/B][B][U][FONT="]6.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT][/U][FONT="] [U]7.lento.pl[/U] [U]8.alegratka.pl[/U] [U]9.owi.pl[/U] [U]10. adopcjapsa.pl[/U] 11.wstawaj.pl [U]12.neeon.pl[/U] 13.szarik.pl [U]14.zoomia.pl[/U] 15.adopcje.org [U]16.e-zwierzak.pl [/U]Jutro jeszcze parę ogłoszeń zrobię. [/FONT][/B][FONT="][/FONT][FONT="][/FONT][FONT="][/FONT] Quote
Recommended Posts