WATACHA Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='malawaszka']A JA????? tęsknię za ciszą :lol:[/QUOTE] Rozumiem Cię bardzo dobrze:placz: Quote
marako Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='WATACHA']Rozumiem Cię bardzo dobrze:placz:[/QUOTE] I ja też. Zwłaszcza o 5 rano. Quote
malawaszka Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 [quote name='marako']I ja też. Zwłaszcza o 5 rano.[/QUOTE] a u Ciebie marako kto??? szczeniaki hałasują? bo chyba nie olbrzymki??? Quote
zerduszko Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='Pysia']A jak jeden wrzeszczy to inne też będą- normalka. Wystarczy jedna sztuka i drze jape całe stado.[/QUOTE] U nas to chyba nawet kot zacznie szczekać przez takiego jednego pstrokatego wysokoskaczacego :mad: Quote
Pysia Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='merryjanee'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252097-Próbki-psie-i-kocie-na-sznupki-a-do-tego-puszka-smacznego-i-cos-przeciwko-krwiopijcom?p=22019360#post22019360[/URL] Bazarek na Waszkowe sznupki :)[/QUOTE] Przypominam bo nikt tam nie wchodzi. Temat spada! halo! Sznupkomaniaki! Reklamować bazarek no :mad: Quote
Margi Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 No przecież zareklamowałam na wrocławskim wątku. Quote
marako Posted March 31, 2014 Posted March 31, 2014 [quote name='malawaszka']a u Ciebie marako kto??? szczeniaki hałasują? bo chyba nie olbrzymki???[/QUOTE] Różowa wtaje pierwsza i zaczyna się wydzierać, a reszta pobudzona jej wtóruje. Jasne, że szczeniory. Duże wrzeszczą tylko, jak podjedzie śmieciara, bo na sąsiadów już przestały reagować (no, Tajdze się zdarza). Ale dziewczyny chyba niedługo pojadą sobie, może nawet już w tę sobotę. Zostanę z dwójką chłopaków. To będzie spokój, bo oni są bardzo grzeczni. Quote
marako Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 [quote name='Margi']Marako nie zostawisz sobie suczki?[/QUOTE] Przemyśleliśmy to i rozum wygrał z sercem. Nasze seniorki wymagają więcej uwagi, czasu, serca. Ktoś by na tym ucierpiał, albo brak czasu na wychowanie i wyszkolenie szczeniaka, albo brak czasu na zapewnienie dobrej opieki na starość Grace i Tajdze. 4 duże psy przy pracy zawodowej to zbyt wiele dla nas, żeby to pogodzić (nie mówiąc o względach finansowych, co też nie jest bez znaczenia). (zresztą niewykluczone, że zostaniemy z którymś z chłopaków, bo i taki wariant nie jest niemożliwy). Quote
Margi Posted April 1, 2014 Posted April 1, 2014 Marako zobaczysz,że wszystkie szczeniaczki znajdą dobre domki. Quote
malawaszka Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 Didżej pozdrawia hahah padłam i nie mogę powstać - ten pompon na pupie hahaha [URL=http://img829.imageshack.us/i/c5gx.jpg/][IMG]http://img829.imageshack.us/img829/9915/c5gx.jpg[/IMG][/URL] Quote
malawaszka Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 [quote name='Pysia']Łał! Ktoś ma wyobraźnie ;)[/QUOTE] ale żeby nie było - czarny pasek jest naturalny :lol: Quote
Margi Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Jak to możliwe że czarny pasek naturalny?Taki równiutki. Quote
Pysia Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 [quote name='malawaszka']ale żeby nie było - czarny pasek jest naturalny :lol:[/QUOTE] yyyyyyyyyyyyyyy....czy wiesz to na pewno? Bo ... Zatchło mnie hahaha Quote
malawaszka Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 no tak ma :lol: po zabraniu ze schroniska jak go Ulka12 ogoliła (nierówno :lol: ) to pasek nie był taki równiutki, a teraz jak się DJ zaokrąglił, sierść odżyła to jest taki cudak :lol: tu po goleniu zaraz po wzięciu ze schroniska [URL=http://img823.imageshack.us/i/naia2.jpg/][IMG]http://img823.imageshack.us/img823/7078/naia2.jpg[/IMG][/URL] Quote
malawaszka Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 [quote name='Pysia']yyyyyyyyyyyyyyy....czy wiesz to na pewno? Bo ... Zatchło mnie hahaha[/QUOTE] haha tak wiem to na pewno :lol: Quote
Aśka Belkowska Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Po prostu kupiła więcej farby. :evil_lol: Skunksik taki. Quote
malawaszka Posted April 8, 2014 Author Posted April 8, 2014 [quote name='Aśka Belkowska']Po prostu kupiła więcej farby. :evil_lol: Skunksik taki.[/QUOTE] negatyw skunksa :lol: Quote
Aśka Belkowska Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 I można z niego zrobić punkcerka. :eviltong: Jest naprawdę niepowtarzalny. Quote
ania0112 Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 hahaha boska wygląda! siersc odżyła i ta jasna wyjaśniła się na maxa a ciemną pręga jeszcze mocniej uwidoczniła! boski jest! a jak to się klasyfikuje? biało czarny? czy to tak na wspak srebrno czarny? :eviltong: Śliczny!:loveu: Inka latem ma wzdłuż kręgosłupa przebarwienie koloru złotego brązu... no koloru kawy Inki ;) Quote
Pani Profesor Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 [quote name='Margi']Jak to możliwe że czarny pasek naturalny?Taki równiutki.[/QUOTE] [quote name='Pysia']yyyyyyyyyyyyyyy....czy wiesz to na pewno? Bo ... Zatchło mnie hahaha[/QUOTE] mój Patryk też ma taką borsuczą, równą pręgę! :D tyle że na szarej sierści mniej fajnie to wygląda, niż u tego sznupka na jaśniejszej :loveu: idę ogolić swego potworka na dniach to Wam pokażę zdjęcia, pierwszy raz po strzyżeniu się bardzo zdziwiłam :D Quote
Recommended Posts