Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dodam Ci nadziei: Lizka aktualnie sypia z moimi butami i nocnym skarpetami, bez szwanku dla tychże :lol: Może pilnuje przed Boltem? Śmiesznie to wygląda, gdzie nie sypia tam leży mój but jakiś ;)

Posted

[URL="http://img585.imageshack.us/i/jfwz.jpg/"][IMG]http://img585.imageshack.us/img585/3300/jfwz.jpg[/IMG][/URL]

:-( umarła... wyjątkowa, cudowna, kochana... dostała od nas 2,5 roku nowego, dobrego życia, tylko 2,5 roku i aż 2,5 roku... pierwsza moja duża podopieczna, pierwsza mieszkanka sznaucerowego kojca, którego szczerze nienawidzę, ale który jest potrzebny bo dzięki niemu już sporo psiaków dostało szansę... tak smutno... umierają nasze psiaki - psiaki, które zdobią też naszą stronę adopcyjną - już 4 z nich nie żyją - Swiss, Birman, Bibi i dołączyła do nich Sagusia... ['] śpijcie psiaki kochane

Posted

Smutno bardzo, jedynym pocieszeniem to, że mogła choć trochę zaznać dobrego życia i miłości. Cudna, kochana Saguniu, śpij spokojnie, zostałaś w naszych sercach.

Posted

A Viki dziś przez 6 rano znowu miała atak... gdyby był wczoraj ten rezonans to pewnie bym myślała, że to przez narkozę... a był i tak... cholera... dzisiaj jest taka biedna - zagubiona aż mi serce pęka... katar się uspokoił, już jej tak nie śmierdzi z noska, nie kicha... luminalu ma zwiększoną dawkę... czemu więc ten atak... :placz: boję się o nią znowu... a któregoś razu, pędząc do niej na górę, niemalże przez sen, zrobię sobie krzywdę...

Posted

nie wiem i bardzo się martwię... dzwoniłam do Pani Dr ale będzie w klinice dopiero od 17 więc czekam...
po tym ostatnim ataku musiałam ją wykąpać i siebie też bo byłyśmy osikane, osr*ne i zaślinione...

Posted

[quote name='zerduszko']Te ataki są krótsze czy dłuższe? Jest jakaś prawidłowość?[/QUOTE]

takie jak zawsze tylko ja jak tylko usłyszę, że się coś dzieje to pędzę i je przerywam czopkiem z luminalu