Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='b-b']Czy wiadomo coś więcej o tej pani z Krakowa? Czy ten remont zbliża się ku końcowi? No i najważniejsze czy dalej Spineczkę chce?[/QUOTE]

Nie odzywała się. Myślę, że jest pewna a remont jeszcze trwa i odezwie się wkrótce. Ona miała się wyprowadzić na jakiś czas z domu i może właśnie teraz to zrobiła a jak wróci to napisze.

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bushido']Czekam na odpowiedź Pani czy dalej chce Spinke. Mam nowe foty, jutro wrzucę.[/QUOTE]
No to trzeba trzymać kciuki !
Czekamy na fotki :D

Posted

No niestety. Pani nie ma jeszcze dachu, wyprowadza się z domu, za jakiś miesiąc, może dwa mogłaby małą wziąć. To za późno.
Już jest chłodno, na dniach pewnie pojedzie na tymczas do koleżanki.

Prosiłabym o ogłoszenia dla malutkiej, ale tym razem na Rzeszów z dopiskiem możliwy transport. Będę kursowała co dwa tygodnie więc mogłabym ją podwieść. Przykro mi.

Posted

[quote name='Bushido']No niestety. Pani nie ma jeszcze dachu, wyprowadza się z domu, za jakiś miesiąc, może dwa mogłaby małą wziąć. To za późno.
Już jest chłodno, na dniach pewnie pojedzie na tymczas do koleżanki.

Prosiłabym o ogłoszenia dla malutkiej, ale tym razem na Rzeszów z dopiskiem możliwy transport. Będę kursowała co dwa tygodnie więc mogłabym ją podwieść. Przykro mi.[/QUOTE]
Szkoda :(
Wykupię jej pakiet ogłoszeń, może te coś przyniosą...

Posted

przykre
dobrze,że ma zapewniony DT
kurcze,dlaczego ludzie rzucają obietnice bez pokrycia
ten remont miał chyba krócej trwać:mad:
Spineczko trzymaj się maleńka:loveu:

Posted

[quote name='Bushido']Na krócej, ale same wiecie jak to jest z remontami i fachowcami. Znajdziemy domek :)[/QUOTE]
Nie macie wyjścia bo my was pilnujemy :P:D
Czochraczki dla maleńkiej :)

Posted

[quote name='b-b']Nie macie wyjścia bo my was pilnujemy :P:D
Czochraczki dla maleńkiej :)[/QUOTE]
Dzięki za ogłoszenia :) Już przyszedł jakiś link aktywujący. Mam nadzieję, że odzew będzie.

Posted

[quote name='b-b']Kiedy Spineczka idzie do DT? I czy ten domek jest fajny?:mad::D[/QUOTE]

Kiedy tylko w przytulisku będzie dla niej za zimno. DT będzie u naszej wolontariuszki więc spokojna głowa :)

Posted

[quote name='Bushido']Dzwoniła Pani ze Śląska, nie doczytała ogłoszenia i myślała, że to jej sunia, która zaginęła. A poza tym nikt nie dzwonił. :([/QUOTE]
Niech się już znajdzie domek dla tego maleństwa!

Posted

Ona się zrobiła okropna!!! Szczeka, warczy, biega i ucieka przed nami kiedy wie, że ma już pójść do siebie. Ale jest taka szczęśliwa, że aż miło popatrzeć :)

Posted

[quote name='Bushido']Ona się zrobiła okropna!!! Szczeka, warczy, biega i ucieka przed nami kiedy wie, że ma już pójść do siebie. Ale jest taka szczęśliwa, że aż miło popatrzeć :)[/QUOTE]
Moja też tak robi. Uwielbia być na dworze.
Uściskaj maleńką ode mnie i wygłaszcz brzusio :)

Posted

[quote name='Bushido']Ona się zrobiła okropna!!! Szczeka, warczy, biega i ucieka przed nami kiedy wie, że ma już pójść do siebie. Ale jest taka szczęśliwa, że aż miło popatrzeć :)[/QUOTE]

chce maleńka jak najdłużej korzystać z wolności:lol:domku ujawnij się,bez wątpienia gdzieś jesteś !:loveu: