Bushido Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 [quote name='b-b']Czy wiadomo coś więcej o tej pani z Krakowa? Czy ten remont zbliża się ku końcowi? No i najważniejsze czy dalej Spineczkę chce?[/QUOTE] Nie odzywała się. Myślę, że jest pewna a remont jeszcze trwa i odezwie się wkrótce. Ona miała się wyprowadzić na jakiś czas z domu i może właśnie teraz to zrobiła a jak wróci to napisze. Quote
Bushido Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Czekam na odpowiedź Pani czy dalej chce Spinke. Mam nowe foty, jutro wrzucę. Quote
b-b Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Bushido']Czekam na odpowiedź Pani czy dalej chce Spinke. Mam nowe foty, jutro wrzucę.[/QUOTE] No to trzeba trzymać kciuki ! Czekamy na fotki :D Quote
Bgra Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 maleńka trzymam kciuki,może już niedługo będziesz krakuską:loveu: Quote
Bushido Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 No niestety. Pani nie ma jeszcze dachu, wyprowadza się z domu, za jakiś miesiąc, może dwa mogłaby małą wziąć. To za późno. Już jest chłodno, na dniach pewnie pojedzie na tymczas do koleżanki. Prosiłabym o ogłoszenia dla malutkiej, ale tym razem na Rzeszów z dopiskiem możliwy transport. Będę kursowała co dwa tygodnie więc mogłabym ją podwieść. Przykro mi. Quote
b-b Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 [quote name='Bushido']No niestety. Pani nie ma jeszcze dachu, wyprowadza się z domu, za jakiś miesiąc, może dwa mogłaby małą wziąć. To za późno. Już jest chłodno, na dniach pewnie pojedzie na tymczas do koleżanki. Prosiłabym o ogłoszenia dla malutkiej, ale tym razem na Rzeszów z dopiskiem możliwy transport. Będę kursowała co dwa tygodnie więc mogłabym ją podwieść. Przykro mi.[/QUOTE] Szkoda :( Wykupię jej pakiet ogłoszeń, może te coś przyniosą... Quote
Bushido Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 [quote name='b-b']Szkoda :( Wykupię jej pakiet ogłoszeń, może te coś przyniosą...[/QUOTE] :roll: Dzięki :) Quote
Lili8522 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Ojej szkoda że z domkiem nie wyszło, ale widocznie tak miało być. Wierze że czeka na nią gdzieś ukochany domek. Przesyłam uściski! Quote
Bgra Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 przykre dobrze,że ma zapewniony DT kurcze,dlaczego ludzie rzucają obietnice bez pokrycia ten remont miał chyba krócej trwać:mad: Spineczko trzymaj się maleńka:loveu: Quote
Bushido Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 Na krócej, ale same wiecie jak to jest z remontami i fachowcami. Znajdziemy domek :) Quote
b-b Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='Bushido']Na krócej, ale same wiecie jak to jest z remontami i fachowcami. Znajdziemy domek :)[/QUOTE] Nie macie wyjścia bo my was pilnujemy :P:D Czochraczki dla maleńkiej :) Quote
Bushido Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='b-b']Nie macie wyjścia bo my was pilnujemy :P:D Czochraczki dla maleńkiej :)[/QUOTE] Dzięki za ogłoszenia :) Już przyszedł jakiś link aktywujący. Mam nadzieję, że odzew będzie. Quote
b-b Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Kiedy Spineczka idzie do DT? I czy ten domek jest fajny?:mad::D Quote
Bushido Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 [quote name='b-b']Kiedy Spineczka idzie do DT? I czy ten domek jest fajny?:mad::D[/QUOTE] Kiedy tylko w przytulisku będzie dla niej za zimno. DT będzie u naszej wolontariuszki więc spokojna głowa :) Quote
Bgra Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 mizianka dla maleńkiej:)pozdrowienia dla opiekunki:) Quote
Bushido Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Dzwoniła Pani ze Śląska, nie doczytała ogłoszenia i myślała, że to jej sunia, która zaginęła. A poza tym nikt nie dzwonił. :( Quote
b-b Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='Bushido']Dzwoniła Pani ze Śląska, nie doczytała ogłoszenia i myślała, że to jej sunia, która zaginęła. A poza tym nikt nie dzwonił. :([/QUOTE] Niech się już znajdzie domek dla tego maleństwa! Quote
Lili8522 Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='b-b']Niech się już znajdzie domek dla tego maleństwa![/QUOTE] Oj tak, oj tak... Quote
Bushido Posted September 28, 2012 Author Posted September 28, 2012 Ona się zrobiła okropna!!! Szczeka, warczy, biega i ucieka przed nami kiedy wie, że ma już pójść do siebie. Ale jest taka szczęśliwa, że aż miło popatrzeć :) Quote
b-b Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='Bushido']Ona się zrobiła okropna!!! Szczeka, warczy, biega i ucieka przed nami kiedy wie, że ma już pójść do siebie. Ale jest taka szczęśliwa, że aż miło popatrzeć :)[/QUOTE] Moja też tak robi. Uwielbia być na dworze. Uściskaj maleńką ode mnie i wygłaszcz brzusio :) Quote
Bgra Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='Bushido']Ona się zrobiła okropna!!! Szczeka, warczy, biega i ucieka przed nami kiedy wie, że ma już pójść do siebie. Ale jest taka szczęśliwa, że aż miło popatrzeć :)[/QUOTE] chce maleńka jak najdłużej korzystać z wolności:lol:domku ujawnij się,bez wątpienia gdzieś jesteś !:loveu: Quote
Bushido Posted September 30, 2012 Author Posted September 30, 2012 Pozdrowienia od Spinki dziewczynki :) Quote
Bgra Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 [quote name='Bushido']Pozdrowienia od Spinki dziewczynki :) cudna maleńka:)szykuj doopinkę do DT,zobaczysz jak fajnie w domeczku Quote
Anula Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Wstawiłam Spineczkę na ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/232680-poszukuje-ma%C5%82ego-psa-z-w%C5%82osem/page2 Quote
Recommended Posts