Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,jestem zainteresowana adopcją Spineczki,pisałam już posta w tej sprawie :
http://www.dogomania.pl/forum/threads/198023-SHIH-TZU-w-potrzebie!/page36

Zależałoby mi tylko aby piesek byl przewieziony troszke blizej,mieszkam w Sosnowcu,woj.slaskie , niestety do Sandomierza mam az 250km to okolo 3-4 godziny jazdy samochodem.Prosilabym o informacje,czy istnieje taka mozliwosc,oraz czy piesek akceptuje inne zwierzeta.. mam suczke rasy shih tzu 2 latka,oraz dziecko 3 letnie,ktore jest wychowane od malego z pieskiem,nie robi jej krzywy,a wrecz przeciwnie spedzaja ze soba czas na zabawie,uczylismy coreczke od malego,iz piesek to nie zabawka,mozna nawet powiedziec,ze psa traktujemy jak 2 corke,moze to dziwne,ale uwielbiamy zwierzeta :)

Posted

Bushido napisał(a):
Pani do nas dzwoniła. Kombinujemy transport:) Musimy to jeszcze przegadać.
Jakby co szukamy transportu na trasie SANDOMIERZ-SOSNOWIEC

A pisałaś już na wątku transportowym czy jak on tam się nazywa? :)

Posted

Bushido napisał(a):
Koło czwartku jak Pani będzie pasować, Spinka przyjedzie :)

Wooooowwwwwww!Ale to ekspresem poszło :D Może ten czerwony kubraczek szczęście jej przyniósł ;)
Czyli spinka jedzie do Sosnowca?moje kochanie malutkie :D
no a zdjęcia Spineczki jeszcze zobaczymy?

Posted

Bushido napisał(a):
Koło czwartku jak Pani będzie pasować, Spinka przyjedzie :)

to teraz tylko czekać na rozwój akcji:)Pani wygląda na zdecydowaną,może to będzie ten dzień dla Spineczki:loveu:

Posted

Nie zdecydowana.. tylko czuje w sobie matczyna juz milosc do swojej kolejnej coreczki ;D:D
Strasznie sie ciesze :))) tak jak pisalam w wiadomosciach do dziewczyn,jezeli ja nie bede mogla odebrac Spineczki z mezem-bo byc moze bede w pracy,maz ja odbierze bo ma do pracy na 21 :))))))))
Zdjecia "siostrzyczek" bede zamieszczac tutaj lub na facebooku - dam chetnym linka do mojego profilu,bo czesto tam dodaje takze zdjecia mojego obecnego psa :) Jezeli sa potrzebne jakies koce na zime dla pieskow,to napiszcie zabierzemy ze soba , kilka jest nam nie potrzebnych;))

Posted

vikusdg napisał(a):
Nie zdecydowana.. tylko czuje w sobie matczyna juz milosc do swojej kolejnej coreczki ;D:D
Strasznie sie ciesze :))) tak jak pisalam w wiadomosciach do dziewczyn,jezeli ja nie bede mogla odebrac Spineczki z mezem-bo byc moze bede w pracy,maz ja odbierze bo ma do pracy na 21 :))))))))
Zdjecia "siostrzyczek" bede zamieszczac tutaj lub na facebooku - dam chetnym linka do mojego profilu,bo czesto tam dodaje takze zdjecia mojego obecnego psa :) Jezeli sa potrzebne jakies koce na zime dla pieskow,to napiszcie zabierzemy ze soba , kilka jest nam nie potrzebnych;))

Nooooo cioteczka. Teraz to będziesz wręcz męczona o zdjęcia:D
Ja jeszcze....no nie wierzę w to! Cały czas się boję...że to tylko sen :roll:

Posted

Zdjęcia w czerwonej kurteczce jutro bo dziś mnie rano w domu nie było i kurteczki nie wzięłam :)

Fajnie, że Kasiu chcesz dać dom naszej ulubionej starowince Spince pupilce. Należy jej się cieplutkie miejsce przy kochającej osobie. Dobrze, że trafiła nam się miłośniczka rasy, która ma pojęcie o strzyżeniu, kąpaniu, pielęgnacji, charakterze i potrzebach shih tzu.

Mam nadzieję, że wszystko się uda. :)

Posted

Dziewczyny nie wiem czy bedzie widac galerie..jak cos to wyslac mi zaproszenie ja przyjme i obejrzycie sobie zdjecia ;)
http://www.facebook.com/kas.ia.7773

Moj maz sam obcina pieska wiec z tym problemu nie ma :) duzo czytalismy na temat rasy przed naszym pierwszym psem,zawsze bralam pieski ze schroniska i byly to kundelki - za czasow mieszkania z rodzicami.. moj tata jest takze milosnikiem zwierzat,wiec nie pozwolil mi zabrac pieskow do siebie ;D dlatego jak nasze dziecko mialo roczek,zdecydowalismy sie na Majcie,teraz ma 2 latka i stwierdzilismy ze przyjaciel/lka jest jak najbardziej wskazana , duzo szukalismy na internecie ogloszen o oddaniu doroslego psa,ale niestety zawsze bylo daleko.. az do wczoraj :))))))

Posted

Słoneczko kochane :) Moja corcia stwierdzila,ze jest to maly dzidzius bo spi w lozeczku swoim ;D Nasza Majcia od malego do lozka sie pchala,i tak juz zostalo , naszczesciie mamy duze lozko,bez problemu pomiesci jeszcze jednego malucha :)

Posted

[quote name='Bushido']Może to ostatnia niedziela Spinki w przytulisku? :)

Malutka i do ciebie się w końcu słoneczko uśmiechnęło :) Tyle czekałaś na SWÓJ domek :onfire:
Kasiu jak dasz radę zamieszczaj zdjęcia tu bo ja nie mam konta na FB :/ chyba, że któraś z dziewczyn będzie z FB wklejać zdjęcia tu ;)

Posted

Jaki ma slodki plaszczyk! Ona jest przekochana! Ta mordka :))) W poniedzialek pojade jej kupic paseczek,smycz i miseczki :) zeby wszytsko juz bylo gotowe jak przyjedzie :)

Posted

Mateńko ale Spineczka jest drobniutka a wydawało mi się, że kubraczek będzie w sam raz a jak widać na pierwszych zdjęciach wygląda jak w ubranku po starszej siostrze :D. Nowy domek będzie musiał poprzeszywać trochę przylepce i będzie już OK :) Maleńki słodziaszek :)