Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

vikusdg napisał(a):
Dzwonil wlasnie Pan Marcin , prawdopodobnie w czwartek Spineczka juz bedzie z nami :) Czyli Święta spedzi w nowym domu :))))))))

nooo Spineczko zacznij się powolutku pakować:multi:ale ci się trafił fajny domek,widziałam już Twoją siostrzyczkę i prześliczną małą laleczkę i Twoją nową maminkę:)Maleńka wygrałaś los na loterii:loveu:

Posted (edited)

Bgra napisał(a):
nooo Spineczko zacznij się powolutku pakować:multi:ale ci się trafił fajny domek,widziałam już Twoją siostrzyczkę i prześliczną małą laleczkę i Twoją nową maminkę:)Maleńka wygrałaś los na loterii:loveu:

Gdzie ta siostrzyczka? Wklejcie ją tu :) Bo w profilu zdjęcie takie malutkie, że jej nie widać :(

vikusdg napisał(a):
W szyciu to ja za dobra nie jestem,ale mam na szczescie tesciowa krawcowa,wiec spokojnie,damy rade ;))) Ona na tym zdjeciu ma minke typu.. wez mnie przytul :)
Z przeszyciem nie bedzie problemu więc nawet laik sobie da radę ale jak teściowa krawcowa to...może szyć teraz dla dziewczyn ubranka na zimę ;) Muszę wkleić zdjęcie na bazarek Saruni i pokazać jej jak Spineczka wygląda w ubranku :D

Edited by b-b
Posted

vikusdg napisał(a):
Zdjecia robione telefonem i dlatego taka slaba jakosc,ale najwazniejsze,ze widac :D

śliczna plaskatka:)oj już widzę maleńką Spineczkę w tej różowej pościeli razem z siostrzyczką:loveu:

Posted

Jeśli chodzi o "śląskie" adpocje to jako Azyl mamy bardzo dobre doświadczenia.
Żaden pies nie wrócił z tych okolic i te domy na które się zdecydowaliśmy były naprawdę dobre.
Życzę powodzenia i Spineczce i jej nowej rodzinie.

Posted

Bushido napisał(a):
W piątek Spinka będzie już w nowym domu :)

:sg168::laugh2_2::jumpie::thumbs::evil::Cool!::klacz::bigcool::laola::cunao:
Gdyby Spineczka wiedziała co ją czeka pewnie by nie mogła spać ze szczęścia :D

Posted

Oj.. chyba nie uda się. Pan od transportu nie mieszka w Sandomierzu, przyjedzie do Sando w czwartek wieczorem, a w piątek rano pojedzie do Sosnowca. Myślę, że do 15 spokojnie Spinka przyjedzie :)

Posted

Bushido napisał(a):
Oj.. chyba nie uda się. Pan od transportu nie mieszka w Sandomierzu, przyjedzie do Sando w czwartek wieczorem, a w piątek rano pojedzie do Sosnowca. Myślę, że do 15 spokojnie Spinka przyjedzie :)

I tak fajnie, że udało się bez poszukiwań na forum załatwić małej transport :)

Posted

Ja sie strasznie ciesze,ze to tak szybko wszytsko sie potoczylo ;) Naciesze sie nia jak wroce z pracy a ide tylko na 5 godzin , zaaopiekuja sie nia moj maz i dziecko,noi jej nowa siostra :D miseczki,paseczek (rozowy oczywiscie jak dla dziewczynki przystalo :D ) i smycz juz na nia czekaja :) zostalo tylko ustalenie jej miejsca spania,bo nie wiem jak jest nauczona,ale moze szybko przywyknie tez na lezakowaniu na lozku :D Znajac mnie przed jej przyjazdem bede sie strasznie stresowac a jak juz bedzie w domku zapewne sie rozplacze :D Jakby ktoras z Was byla w okolicach Sosnowca-Katowic to zapraszam oczywiscie w odwiedziny , nie wazne czy za miesiac , rok czy dwa.. mysle,ze Spinka bardzo by sie ucieszyla z takiej wizyty :)

Posted

b-b napisał(a):
Widać, że szykowanie się na nowego domownika idą pełną parą :D
Trzymam za Was kciuki i ...oby do piątku:)

a od piątku Spinka zaczyna nowe życie:multi:jak ja się cieszę:multi::multi::multi:

Posted

vikusdg napisał(a):
Dziekujemy :) Juz prawie wtorek.. szybko zleci :) Dziewczyny a napiszcie mi,jak tam psy spedzaja zime? ogrzewanie tam jest?

O tym to jedynie Bushido może napisać.
Do Sandomierza mam 420 km :/

Posted

Już wszystko piszę. Z zaproszenia oczywiście kiedyś skorzystam, mam nadzieję, że będę w tamtych okolicach. :)

U nas warunki w zimie ciężkie. Nie mamy ogrzewania, więc w zimie w budynku jest zimniej niż na zewnątrz, szron, mróz na szybach i na ścianach. Do pokoi psiaków wstawiamy budy dodatkowo ocieplane żeby było cieplej. Miasto myśli coś o budowie schroniska ale z ich zapałem to ciemno widzimy. Dlatego też zależało nam bardzo na znalezieniu domu dla Spinki do jesieni. Gdyby nikt się nie zgłosił ktoś z nas wziąłby ją na DT.

W przytulisku Spinka miała własne łóżko - legowisko ustawione oczywiście na słońcu :) W pokoiku plastikowe legowisko z grubą kołderką.