Bushido Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Bo na pierwszym zdjęciu jeszcze dobrze nie posklejałam tych rzepów i troszkę odstawał :) Quote
vikusdg Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 W szyciu to ja za dobra nie jestem,ale mam na szczescie tesciowa krawcowa,wiec spokojnie,damy rade ;))) Ona na tym zdjeciu ma minke typu.. wez mnie przytul :) Quote
vikusdg Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Dzwonil wlasnie Pan Marcin , prawdopodobnie w czwartek Spineczka juz bedzie z nami :) Czyli Święta spedzi w nowym domu :)))))))) Quote
Bgra Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 vikusdg napisał(a):Dzwonil wlasnie Pan Marcin , prawdopodobnie w czwartek Spineczka juz bedzie z nami :) Czyli Święta spedzi w nowym domu :)))))))) nooo Spineczko zacznij się powolutku pakować:multi:ale ci się trafił fajny domek,widziałam już Twoją siostrzyczkę i prześliczną małą laleczkę i Twoją nową maminkę:)Maleńka wygrałaś los na loterii:loveu: Quote
b-b Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 (edited) Bgra napisał(a):nooo Spineczko zacznij się powolutku pakować:multi:ale ci się trafił fajny domek,widziałam już Twoją siostrzyczkę i prześliczną małą laleczkę i Twoją nową maminkę:)Maleńka wygrałaś los na loterii:loveu: Gdzie ta siostrzyczka? Wklejcie ją tu :) Bo w profilu zdjęcie takie malutkie, że jej nie widać :( vikusdg napisał(a):W szyciu to ja za dobra nie jestem,ale mam na szczescie tesciowa krawcowa,wiec spokojnie,damy rade ;))) Ona na tym zdjeciu ma minke typu.. wez mnie przytul :)Z przeszyciem nie bedzie problemu więc nawet laik sobie da radę ale jak teściowa krawcowa to...może szyć teraz dla dziewczyn ubranka na zimę ;) Muszę wkleić zdjęcie na bazarek Saruni i pokazać jej jak Spineczka wygląda w ubranku :D Edited October 14, 2012 by b-b Quote
vikusdg Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Ja nie umiem , probowalam i probowalam nic z tego..moze ktoras z dziewczyn ktora ma mnie dodana na facebooku sprobuje skopiowac z fb i dodac tu :) Quote
Bgra Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Takkk dziewczynkom zdecydowanie najładniej w ...różowym:) To cudo to siostrzyczka Spineczki:) Quote
vikusdg Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Zdjecia robione telefonem i dlatego taka slaba jakosc,ale najwazniejsze,ze widac :D Quote
Bgra Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 vikusdg napisał(a):Zdjecia robione telefonem i dlatego taka slaba jakosc,ale najwazniejsze,ze widac :D śliczna plaskatka:)oj już widzę maleńką Spineczkę w tej różowej pościeli razem z siostrzyczką:loveu: Quote
Bushido Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 :) nie wiem co napisać, super, przepięknie! :) Quote
b-b Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Śliczna mordunia. Mam nadzieję, że szybko dojdą ze Spineczką do porozumienia ;) Quote
Osa Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Jeśli chodzi o "śląskie" adpocje to jako Azyl mamy bardzo dobre doświadczenia. Żaden pies nie wrócił z tych okolic i te domy na które się zdecydowaliśmy były naprawdę dobre. Życzę powodzenia i Spineczce i jej nowej rodzinie. Quote
Bushido Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 W piątek Spinka będzie już w nowym domu :) Quote
b-b Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Bushido napisał(a):W piątek Spinka będzie już w nowym domu :) :sg168::laugh2_2::jumpie::thumbs::evil::Cool!::klacz::bigcool::laola::cunao: Gdyby Spineczka wiedziała co ją czeka pewnie by nie mogła spać ze szczęścia :D Quote
vikusdg Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Dzwonilam do pracy,pech chcial,ze mam w czwartek wolne a w piatek na 15:15 , mam nadzieje,ze bede jeszcze w domu aby przywitac Spineczke :) Quote
b-b Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 A może uda się jednak dostarczyć Spineczke w czwartek?;) Quote
Bushido Posted October 15, 2012 Author Posted October 15, 2012 Oj.. chyba nie uda się. Pan od transportu nie mieszka w Sandomierzu, przyjedzie do Sando w czwartek wieczorem, a w piątek rano pojedzie do Sosnowca. Myślę, że do 15 spokojnie Spinka przyjedzie :) Quote
b-b Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Bushido napisał(a):Oj.. chyba nie uda się. Pan od transportu nie mieszka w Sandomierzu, przyjedzie do Sando w czwartek wieczorem, a w piątek rano pojedzie do Sosnowca. Myślę, że do 15 spokojnie Spinka przyjedzie :) I tak fajnie, że udało się bez poszukiwań na forum załatwić małej transport :) Quote
vikusdg Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Ja sie strasznie ciesze,ze to tak szybko wszytsko sie potoczylo ;) Naciesze sie nia jak wroce z pracy a ide tylko na 5 godzin , zaaopiekuja sie nia moj maz i dziecko,noi jej nowa siostra :D miseczki,paseczek (rozowy oczywiscie jak dla dziewczynki przystalo :D ) i smycz juz na nia czekaja :) zostalo tylko ustalenie jej miejsca spania,bo nie wiem jak jest nauczona,ale moze szybko przywyknie tez na lezakowaniu na lozku :D Znajac mnie przed jej przyjazdem bede sie strasznie stresowac a jak juz bedzie w domku zapewne sie rozplacze :D Jakby ktoras z Was byla w okolicach Sosnowca-Katowic to zapraszam oczywiscie w odwiedziny , nie wazne czy za miesiac , rok czy dwa.. mysle,ze Spinka bardzo by sie ucieszyla z takiej wizyty :) Quote
b-b Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Widać, że szykowanie się na nowego domownika idą pełną parą :D Trzymam za Was kciuki i ...oby do piątku:) Quote
Bgra Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 b-b napisał(a):Widać, że szykowanie się na nowego domownika idą pełną parą :D Trzymam za Was kciuki i ...oby do piątku:) a od piątku Spinka zaczyna nowe życie:multi:jak ja się cieszę:multi::multi::multi: Quote
vikusdg Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 Dziekujemy :) Juz prawie wtorek.. szybko zleci :) Dziewczyny a napiszcie mi,jak tam psy spedzaja zime? ogrzewanie tam jest? Quote
b-b Posted October 15, 2012 Posted October 15, 2012 vikusdg napisał(a):Dziekujemy :) Juz prawie wtorek.. szybko zleci :) Dziewczyny a napiszcie mi,jak tam psy spedzaja zime? ogrzewanie tam jest? O tym to jedynie Bushido może napisać. Do Sandomierza mam 420 km :/ Quote
Bushido Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 Już wszystko piszę. Z zaproszenia oczywiście kiedyś skorzystam, mam nadzieję, że będę w tamtych okolicach. :) U nas warunki w zimie ciężkie. Nie mamy ogrzewania, więc w zimie w budynku jest zimniej niż na zewnątrz, szron, mróz na szybach i na ścianach. Do pokoi psiaków wstawiamy budy dodatkowo ocieplane żeby było cieplej. Miasto myśli coś o budowie schroniska ale z ich zapałem to ciemno widzimy. Dlatego też zależało nam bardzo na znalezieniu domu dla Spinki do jesieni. Gdyby nikt się nie zgłosił ktoś z nas wziąłby ją na DT. W przytulisku Spinka miała własne łóżko - legowisko ustawione oczywiście na słońcu :) W pokoiku plastikowe legowisko z grubą kołderką. Quote
Recommended Posts