kora78 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 ok, dzwonie. kom nie odbieraja, stacjonarny zajety., zaraz ponowie proby Quote
marta0731 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='kizimizi']trzeba operowac wiec ...[/QUOTE] [quote name='ostatniaszansa']Weterynarz jest innego zdania ... /Agnieszka[/QUOTE] [quote name='ostatniaszansa'][B]Proszę o natychmiastowy telefon do kliniki 602 771 209 [/B]lub [B]22 822 09[/B] [B]09 [/B]bo czekają na decyzje , my się wycofujemy , nie firmujemy takich zachowań . Proszę powiadomić klinikę kto teraz jest odpowiedzialny za Frania i decyzyjny . Ewa[/QUOTE] [quote name='kizimizi']Ostatnia Szansa wiem ze puszzcaja nerwy ale jestes nie fair teraz. Sama pytasz sie co inni mysla wiec mowimy ci, ze chcemy podjac sie operacji. Negujesz to wiec po co wogole pytasz skoro zadecydowalas. Ta sytuacja jest dziecinna teraz! Kora zadzwon prosze do tej pani i dowiedz sie dokladnie co sie dzieje i jak to wyglada. Napisz prosze na watku ja tu caly zcas bede, ok?[/QUOTE] Podpisuje się pod słowami Kizimizi Kora chyba dzwoni, bo ma zajęte Najgorsze, że nie ma Figuni teraz! :( Ona powinna zdecydować, czy bedzie w stanie się zaopiekować psem po operacji JESTEM ZA OPEERACJĄ Quote
kizimizi Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Kazdy zainteresowany dalszym losem Franka! Kora zadzwoni tam i dowie sie dokladnie co mu jest i jakie sa szanse wyleczenia i pozniej przezycia. Uwazam ze Franek zasluguje na ostatnie chodzby 2 tygodnie zycia na normalny dom! Nie klatke i neiznanych mu ludzi. Quote
kizimizi Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 dzieki Marta, wlasnie rozmawialam z Luska. Skoro jest pytanie to i jest odp a my mowimy operowac! Quote
kora78 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 dodzwonilam sie, zaraz do mnie oddzonia. panie z OS prosze mi na pm choc swoje nazwisko podac, bo jak mowie pani E. i pani A. to wet oczy wybalusza...... Quote
kizimizi Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 oki czekamy -ja jak na szpilkach! Quote
beataczl Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 niech kora napisze co powiedzieli w klinice , jakie sa szanse Quote
mari23 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='kizimizi']oki czekamy -ja jak na szpilkach![/QUOTE] ja też.... cały czas tu jestem.... i cały czas modlę się.... Quote
kora78 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 rozmawialam. i nie jestem w stanie tego napisac. Quote
lika1771 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='kora78']jestem za eutanazja.rozmawialam z wetem[/QUOTE]K...a zyc sie odechciewa....Franiu piesku Quote
kora78 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 bardzo duza siertelnosc przy operacji i po operacji kilka dni jakby co u nich jeszcze, zanim moglby jechac, 3-4 dni. jechac do figuni pozylby juz bardzo niewiele teraz bol uzmierza tylko narkotyki, morfina, itp wszelka decyzje powinni dostac na pismie od fundacji. czy o operacji, czy o eutanazji i tu zonk. nie wiadomo,czy 1 duzy guz, czy duzo rozsianych nie wiadomo,czy jakby go nie otworzyl to w sdrodku wszystko jeszcze gorzej by bylo i by go dośpili tylko wet zawsze zaleca w takich przypadkach eutanazje. franek jest wyniszczony, stary i duze ryzyko,ze operacji nie przezyje, albo zaraz po. niestety tez musze o kosztach napisac. 600z za perforacje jelit 500zl za guz na watrobie 300zl za hotel 4 dni z lekami kolo 150zll na bank. plus zawsze cos wyskoczy. Quote
paula_t Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='mari23']ja też.... cały czas tu jestem.... i cały czas modlę się....[/QUOTE] Ja tak samo....:( Edit: Kora już się odezwała:placz: Nie jestem osobą decyzyjną, ale czy jest sens go męczyć.... Quote
kizimizi Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 czyli szans nie ma zadnych? A skad performacji dostal, co to on w tym gardle mial in skad? Cholera jesna!!!!!!!!!!! Quote
kora78 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 mozna operowac, ale to byloby tylko meczenie psa, zeby nam bylo lzej zyc, ze ratowalysmy go za wszelka cene. Franek, jakby mogl to chcialby umrzec. niekochane i bezpanski na koniec swojego zycia :((((((( nie zawsze sie udaje, cioteczki. to nasza klęska :((((( Quote
kizimizi Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 wlasnie w tym problem, to jest kleska :( Dobrze, mamy tam dzwonic jako ze OS sie wycofała? Quote
kora78 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 szanse sa. procentowo mi wet nie okreslil. ale bardzo duzo by cierpial i wg mnie nie warto. nie wiadomo,czy to by sie udalo on nie je iles dmi. chudy iles miesiecy. mlody pies by dal rade, ale franek ma organizim slabiutki juz bardzo. Quote
kora78 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 tak, ja mam dzwonic. wet juz szedl do domu, mowilze tam wciaz ktos jest to odbiora tel. tylko teoretycznie czyjs podpis musza miec, zgode. Quote
kizimizi Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 powiedz ze meilem im wyslemy, skad im teraz ktos pospis zlozy? Quote
kizimizi Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 [quote name='kora78']kizi, marta to usypiamy? :(((((([/QUOTE] ciezko mi z tym bo jeszcze pol godziny temu rozmawialysmy i mowilam, ze powinnismy go operowac. A teraz wiem ze to nie pomoze Quote
mari23 Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='kora78']rozmawialam. i nie jestem w stanie tego napisac.[/QUOTE] [quote name='kora78']jestem za eutanazja. rozmawialam z wetem[/QUOTE] [quote name='kora78']mozna operowac, ale to byloby tylko meczenie psa, zeby nam bylo lzej zyc, ze ratowalysmy go za wszelka cene. Franek, jakby mogl to chcialby umrzec. niekochane i bezpanski na koniec swojego zycia :((((((( nie zawsze sie udaje, cioteczki. to nasza klęska :((((([/QUOTE] ratować za wszelka cenę to można, kiedy jest jakaś szansa... nie wolno go męczyć, żeby cierpiał dla "spokojnego sumienia", że nie eutanazja... nie zasłużył na cierpienie! "ta" decyzja jest zawsze najgorsza, najtrudniejsza.... ale i ta właśnie decyzja jest dowodem miłości - mój Krecik [*] o tym wie.... serce pęka na milion kawałków !!! teraz, kiedy mógł mieć dom, miłość..... :( :( :( Quote
Recommended Posts