Poker Posted September 20, 2012 Posted September 20, 2012 (edited) W takim razie zastanawiam sie czy w ogóle jest sens go badać we Wrocławiu jeżeli ma już jechać do OS? Znalazłam takie połącznie do Raciborza.Wprawdzie z przesiadką ,ale jest szansa dojechać na czas. [TABLE="class: hafasResult"] [TR="class: tpDetails"] [/TR] [TR="class: tpDetails"] [TD][/TD] [TH="class: border screennowrap"]Stacja/Przystanek[/TH] [TH="class: border"]Data[/TH] [TH="class: border"]Przyj.[/TH] [TH="class: border"]Odj.[/TH] [TH="class: border"]Peron[/TH] [TH="class: border"]Czym[/TH] [TH="class: border"]Dalsze informacje[/TH] [TD][/TD] [/TR] [TR="class: tpDetails"] [TD][/TD] [TD="class: screennowrap"] Wrocław Główny [/TD] [TD="class: left"] 22.09.12 [/TD] [TD="class: left"] [/TD] [TD="class: left"]07:40 [/TD] [TD="class: center"] [/TD] [TD="class: top nowrap sepline"] 6420 [/TD] [TD="class: top sepline"] REGIO Przewozy Regionalne przewóz rowerów tylko 2 kl. pociąg z elektrycznych zespołów trakcyjnych (EZT) [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR="class: tpDetails"] [TD][/TD] [TD="class: screennowrap sepline"] Nędza Wieś [/TD] [TD="class: left sepline"] [/TD] [TD="class: left sepline"]10:37 [/TD] [TD="class: left sepline"] [/TD] [TD="class: center sepline"] [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR="class: tpDetails"] [TD][/TD] [TD="class: screennowrap"] Nędza Wieś [/TD] [TD="class: left"] [/TD] [TD="class: left"] [/TD] [TD="class: left"]11:54 [/TD] [TD="class: center"] [/TD] [TD="class: top nowrap sepline"] 805 [/TD] [TD="class: top sepline"] REGIO Przewozy Regionalne przewóz rowerów tylko 2 kl. pociąg z elektrycznych zespołów trakcyjnych (EZT) 2 połączenia alternatywne (co 68 - 122 minut). [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR="class: tpDetails"] [TD][/TD] [TD="class: screennowrap sepline"] Racibórz [/TD] [TD="class: left sepline"] [/TD] [TD="class: left sepline"]12:09 [/TD] [TD="class: left sepline"] [/TD] [TD="class: center sepline"] [/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR="class: tpDetails"] [TD][/TD] [TD="class: sepline, colspan: 7"] Czas trwania: 4:29; kursuje codziennie[/TD] [/TR] [/TABLE] Edited September 20, 2012 by Poker Quote
kizimizi Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 (edited) czekajcie dziewczyny z tymi deklaracjami, najpierw musimy transport zegrac. Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze raz skad i dokad jedzie transport. Pierw mial jechac do Rybnika i o ile pamietam nei przez Katowice a teraz gdzie? Racibórz? Ostatnia SZansa podaj dokladnie trase Agnieszki prosze uż -ja już coś wymyslę Edited September 21, 2012 by kizimizi Quote
kizimizi Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Rozumiem, ze Agnieszka wyjezdza z Warszawy i jedzie do Raciborza a pozniej z Raciborza wraca do Boguszyc, tak? Quote
ostatniaszansa Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 UWAGA jest szansa na transport tarzanka jedzie z ... WROCŁAWIA !!! :) zabiera Frania ze sobą a potem ciupasem po Brutusa i do Boguszyc . Czy macie ewentualnie klatkę na Frania , dwa psy , dobzre aby choć jeden był w klatce . Za transport płaci OS bo i tak byśmy jechali po Brutusa . Ewa Quote
kizimizi Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 [quote name='ostatniaszansa']UWAGA jest szansa na transport tarzanka jedzie z ... WROCŁAWIA !!! :) zabiera Frania ze sobą a potem ciupasem po Brutusa i do Boguszyc . Czy macie ewentualnie klatkę na Frania , dwa psy , dobzre aby choć jeden był w klatce . Za transport płaci OS bo i tak byśmy jechali po Brutusa . Ewa[/QUOTE] poker ty chyba masz jakas klatke a jak nie to od Dei z TOZu moznaby pozyczyc Quote
ostatniaszansa Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='kizimizi']poker ty chyba masz jakas klatke a jak nie to od Dei z TOZu moznaby pozyczyc[/QUOTE] No, transport z Wroclawia to w ogole bomba, nie? :):):) /Agnieszka Quote
beataczl Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='ostatniaszansa']No, transport z Wroclawia to w ogole bomba, nie? :):):) /Agnieszka[/QUOTE] lepiej niz bomba!! ale sie fajnie uklada!! :smile: Quote
ostatniaszansa Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='beataczl']lepiej niz bomba!! ale sie fajnie uklada!! :smile:[/QUOTE] tylko transporter dla Frania potrzebny /Agnieszka Quote
beataczl Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='ostatniaszansa']tylko transporter dla Frania potrzebny /Agnieszka[/QUOTE] to juz na miejscu Cioteczki zalatwia, moze w schronie maja pozyczyc albo tOZ jak tam jest. a gdyby nie bylo to pojada razem czy nie bardzo..? Franio napewno nie zaatakuje Brutusa, a Brutus jaki do psow..? Quote
ostatniaszansa Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='beataczl']to juz na miejscu Cioteczki zalatwia, moze w schronie maja pozyczyc albo tOZ jak tam jest. a gdyby nie bylo to pojada razem czy nie bardzo..? Franio napewno nie zaatakuje Brutusa, a Brutus jaki do psow..?[/QUOTE] Brutus jest duzy i nie ulozony, jest prosba o to, aby drugi podrozujacy piesek mial klatke, wiec moze uda sie ja zalatwic, bo trudno aby Tarzanka miala kociol w aucie tyle godzin jezeli Brutus stwierdzi, ze nie lubi Frania albo co ;) /Agnieszka Quote
kora78 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 bomba, bomba! pisze na wroclawskim o klatke. ale na kiedy????? Quote
Poker Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Ja nie mam klatki.Może mieć ja DEMI z Wrocławskiego TOZu. Właśnie wróciłam z kliniki. Franuś łobuz przegryzł przewód od telefonu i internetu Figuni zarazem :mad:, więc nie ma łączności ze światem .Dałam jej telefon komórkowy i można się z nią kontaktować pod nr 797926402, a mieszka przy ul.Zegadłowicza. Franio został zbadany, wykąpany w lecznicy i poczekałyśmy na wyniki badania krwi. Chłopakowi nic złego się nie dzieje.Zaczęła się zaćma, gruczoły okołodobytowe w normie.Ma stan zapalny spojówek i dostał do zakrapiania Dicortineff. Badania krwi z normie. Za 3 dni można go odpchlić. Piesio jest pociesznym starszym panem, macha ogonkiem , Teraz czeka na instrukcje od Was. u weta ciut spanikował ,ale w sumie było dobrze. Figunia dostała fakturę i zapłaciła ze swoich pieniędzy. Teraz czeka na instrukcje od Was. Jak dam radę to wkleję wieczorem zdjęcia chłopaka.Mam dziś szalony dzień. Quote
ostatniaszansa Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 powalający rachunek za tą wizytę :( 180,30 zł ! mówiłam o badaniach krwi , co do reszty my mamy weta, leki My mamy na utrzymaniu 300 psów, być moze uda się dzisiaj zorganizowac transport tak pasuje tarzance . Ewa Quote
Poker Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Ale on miał tylko badania krwi, oględziny i kąpiel.Nie wiem jaki był rachunek, bo wcześniej wyszłam.Dlatego też pytałam wcześniej czy w ogóle jest sens go badać u nas skoro macie wetów. Dostał jeszcze w tym Dicortineff do oczu. Same badania krwi kosztują ok.120 zł. Quote
ostatniaszansa Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 No ale sorry, kapieli to nikt nie zamawial, zreszta u nas jest brodzik i psy sie kapie. Mamy ponad 300 psow do utrzymania i tak wysoki rachunk jest troche nie fair, zwlaszcza za kapanie psa. My za badania placimy duuuuzo mniej niz 120zl (w Warszawie). /Agnieszka Quote
kora78 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 spoko, franek ma swoja kase przeciez. zwrocimy. Quote
ostatniaszansa Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Franek juz w drodze od jakiegos czasu ;) A my jutro w schnonie ... to Frania pofocimy ;) /Agnieszka Quote
kora78 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 taaaaaaaaaak????/ juz jedzie??????????? a lilutosi pisze, ze ma klatke do pozyczenia... :eviltong: Quote
ostatniaszansa Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='kora78']taaaaaaaaaak????/ juz jedzie??????????? a lilutosi pisze, ze ma klatke do pozyczenia... :eviltong:[/QUOTE] Hyh, no takie info od Tarzanki Ewa dostala ... ze juz na kolanach ... u nas duzo rzeczy szybko i na wariata, tak wiec ... hi hi ;) /Agnieszka Quote
kora78 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 wooow no to szok, rzeczywiscie. super, ze juz jedzie. znow ze 2 dni, az sie zadomowi, pare dni kolejne i zapomni o krociutkim dt swoim. bedzie ok. musi. szkoda mu tego stresu fundowac, ale trudno, nie ma rady. rozumiem, ze masz info od Figuni, ze faktura na 180zl tak? ile mamy zwrocic? przelew na to samo konto fundacyjne, tak? Quote
Poker Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 (edited) O ile wiem to kąpiel nie została policzona. A chłopak miał zmiany na skórze i pełno pchlich odchodów, drapał się. Niestety u nas na uniwersytecie przyrodniczym są takie ceny. Ale działacie jak błyskawice. Franio po kąpieli w klinice Edited September 21, 2012 by Poker Quote
NikaEla Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='ostatniaszansa'].....Mamy ponad 300 psow do utrzymania..... /Agnieszka[/QUOTE][quote name='ostatniaszansa']. A my jutro w schnonie ... to Frania pofocimy ;) /Agnieszka[/QUOTE]Czy ja coś przegapiłam czy tylko nie rozumiem.... Franek został wyciągnięty ze schroniska w Wałbrzychu po to aby trafić do innego schroniska??? Quote
kora78 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Nikaragua']Czy ja coś przegapiłam czy tylko nie rozumiem.... Franek został wyciągnięty ze schroniska w Wałbrzychu po to aby trafić do innego schroniska???[/QUOTE] generalnie, tak. Quote
Poker Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='kora78']generalnie, tak.[/QUOTE] Nie bądź taka skryta i powiedz coś więcej Quote
ostatniaszansa Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Nikaragua']Czy ja coś przegapiłam czy tylko nie rozumiem.... Franek został wyciągnięty ze schroniska w Wałbrzychu po to aby trafić do innego schroniska???[/QUOTE] Przeczytaj watek w jakich warunkach byl Franio i jak zle mu bylo w boksie. U nas bedzie czkeal na nowy domek w osobnym pomieszczeniu, gdzie nikt nie bedzie go odpychal od miski i bedzie cieplo - to tak w skrocie. Franio jedzie do schroniska w Boguszycach Malych k. Rawy Mazowieckiej, jak ktos ma niedaleko to zapraszamy na wizytacje ;)/ Agnieszka Quote
Recommended Posts