inka33 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 [quote name='Aimez_moi']Zagladam z zaproszenia a na watku ruch.....:):) Trzymam kciuki za rozmowy....:) Jesli pozwolicie bede zagladac.....[/QUOTE] Zaglądaj bez pozwolenia! :) Quote
wojtuś Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 [quote name='inka33']:kciuki: oczywiście zaciśnięte (niezależnie od Lublina)! A co do Lublina, to może by Murkę poprosić o p/a...? :hmmmm:[/QUOTE] A wiesz ;) barb pisała że to Lubin, popatrzyłem teraz i to woj. dolnośląskie [URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/Lubin[/URL] jeśli tak naprawdę jest i ewent. domek ma być w Lubinie ;) Inka buziak :) Quote
barb Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 [quote name='wojtuś']A wiesz ;) barb pisała że to Lubin, popatrzyłem teraz i to woj. dolnośląskie [URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/Lubin[/URL] jeśli tak naprawdę jest i ewent. domek ma być w Lubinie ;) Inka buziak :)[/QUOTE] Tak było napisane w odpowiedzi, którą tu skopiowałam - Lubin. Nie wiem jednak czy Pani odezwała się do iwoniam na prośbę o podanie danych do wizyty p.a. ps Dziś zmienilam tablicę Trufli na Lublin. Quote
inka33 Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 :oops: Może być i domek w Łubinie - byle nie pod gołym niebem, w łubinach nawet! ;) Quote
iwoniam Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 [quote name='inka33']:kciuki: oczywiście zaciśnięte (niezależnie od Lublina)! A co do Lublina, to może by Murkę poprosić o p/a...? :hmmmm:[/QUOTE] nie, to Lubin [quote name='barb']Tak było napisane w odpowiedzi, którą tu skopiowałam - Lubin. Nie wiem jednak czy Pani odezwała się do iwoniam na prośbę o podanie danych do wizyty p.a. ps Dziś zmienilam tablicę Trufli na Lublin.[/QUOTE] [quote name='inka33']:oops: Może być i domek w Łubinie - byle nie pod gołym niebem, w łubinach nawet! ;)[/QUOTE] to miał być Lubin, nie Lublin, ale pewnie rzeczywiście pozostanie Łubin, bo po pytaniu o dokładny adres pani zamilkła. Trufelka ma super dobre wyniki badań - morfologii i biochemii. Iwonka zeskanuje jutro wyniki, a dziś ja przekazuję dobre wieści. Quote
barb Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Mnie też osoba wydawała sie malo konkretna ale wolałamwesprzeć się twoim doświadczeniem. Dzięki za weryfikację. Szybko sobie poradzilaś. Czyli szukamy dalej Truflowego domku... Quote
salibinka Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 [quote name='iwoniam'] Trufelka ma super dobre wyniki badań - morfologii i biochemii. Iwonka zeskanuje jutro wyniki, a dziś ja przekazuję dobre wieści.[/QUOTE] Super, że udało się zrobić i że wyniki są dobre. Iwonko, obiecałam pokryć badania, proszę, podaj mi konto i kwotę do wpłaty. Quote
masza44 Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Fajnie to teraz ciachamy:) przynajmniej ją cieczki nie będą męczyć. Quote
Malgoska Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 [quote name='Ziutka']I ja sie melduje na zaproszenie Małgoski :) Pomysle, jak moge pomoc, narazie trzymam kciuki za domek![/QUOTE] dziękuję za przybycie [quote name='yolanovi']Zaglądam do Trufelki:) kciuki stale zaciśnięte[/QUOTE] dziękuję:) [quote name='inka33']:kciuki: oczywiście zaciśnięte (niezależnie od Lublina)! A co do Lublina, to może by Murkę poprosić o p/a...? :hmmmm:[/QUOTE] [quote name='Avaloth']Mało? 2-4 spacery dzienne to wg mnie najnormalniejsza norma, mój pies wychodzi na 2 i nie czuję żeby był zaniedbany albo samotny :P Trzymam kciuki mocno![/QUOTE] [quote name='Aimez_moi']Zagladam z zaproszenia a na watku ruch.....:):) Trzymam kciuki za rozmowy....:) Jesli pozwolicie bede zagladac.....[/QUOTE] bardzo dziękuję wszystkim za przybycie i zapraszam do śledzenia losów Trufelki [quote name='iwoniam']nie, to Lubin to miał być Lubin, nie Lublin, ale pewnie rzeczywiście pozostanie Łubin, bo po pytaniu o dokładny adres pani zamilkła. Trufelka ma super dobre wyniki badań - morfologii i biochemii. Iwonka zeskanuje jutro wyniki, a dziś ja przekazuję dobre wieści.[/QUOTE] [quote name='masza44']Fajnie to teraz ciachamy:) przynajmniej ją cieczki nie będą męczyć.[/QUOTE] cudnie, że już po badaniach:) Czekam z niecierpliwością na pojawienie się hotelu Amok na wątku:) Quote
Malgoska Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 [quote name='b-b']Zjawiam się na zaproszenie Malgoska :)[/QUOTE] bardzo dziękuję za odwiedziny u Trufelki Quote
Malgoska Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 [quote name='Malgoska']za chwilę przeleję pieniążki z tego bazarku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244395-zakończony-na-dt-iwoniam-i-Trufle-do-22-06-2013-godz-24-00[/URL] na Truflę: 72,09 zł jeszcze nasza kochana Sylwia dorzuciła 20,00zł więc mamy: 92,09zł; ja uzupełnię do 100,00zł i wtedy rozliczenie wyglądałoby tak: razem na dziś: [B]740,62zł minus 100,00 zostaje do zapłaty: 640,62 zł[/B] poprosze Amok o potwierdzenie wpłat dziękuję[/QUOTE] wciąż czekam na potwierdzenie wpłat Quote
iwoniam Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 [quote name='barb']Mnie też osoba wydawała sie malo konkretna ale wolałam wesprzeć się twoim doświadczeniem. Dzięki za weryfikację. Szybko sobie poradzilaś. Czyli szukamy dalej Truflowego domku...[/QUOTE] cisza z pani strony jak makiem zasiał [quote name='Malgoska']dziękuję za przybycie dziękuję:) bardzo dziękuję wszystkim za przybycie i zapraszam do śledzenia losów Trufelki cudnie, że już po badaniach:) Czekam z niecierpliwością na pojawienie się hotelu Amok na wątku:)[/QUOTE] napisalam, poprosiłam o przybycie i potwierdzenie wpłat [quote name='b-b']Zjawiam się na zaproszenie Malgoska :)[/QUOTE] Dziękujemy ! Quote
renatka_s Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Zaglądam do Trufelki wolną chwilą poczytam jej wątek Quote
barb Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 [quote name='renatka_s']Zaglądam do Trufelki wolną chwilą poczytam jej wątek[/QUOTE] Zapraszamy :lol: Quote
hotelamok Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Wpłaty na Truflę w czerwcu: 05.06 - 15zł (Barb) 07.06 - 20zł Wojtuś (od Sharki) 19.06 - 208zł (Małgośka) Wpłaty lipiec: 03.07 - 110zł (Małgośka) 04.07 - 100zł (Małgośka) Quote
hotelamok Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Tak, Trufla ma doskonałe wyniki badań. W nadchodzącym tygodniu będzie miała zabieg. Koszt badań: morfologia+biochemia 60zł Transport do weterynarza Iwanowice-Zielonki x2 to 20zł. Fakturę na badania wkleję jak ją otrzymam, na razie zapłaciłam z góry a faktura będzie jak szefowa gabinetu wyjdzie ze szpitala(tylko ona może ją wypisać) Wyniki badań również wkleję jak tylko wymyślę jak to zrobić [quote name='salibinka']Super, że udało się zrobić i że wyniki są dobre. Iwonko, obiecałam pokryć badania, proszę, podaj mi konto i kwotę do wpłaty.[/QUOTE] Quote
mdk8 Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 [quote name='Avaloth']Mało? 2-4 spacery dzienne to wg mnie najnormalniejsza norma, mój pies wychodzi na 2 i nie czuję żeby był zaniedbany albo samotny :P Trzymam kciuki mocno![/QUOTE] to współczuję Twojemu psu. Normą powinny być 4 spacery. Ile razy w ciągu dnia korzystasz z toalety? 2 ? Quote
Avaloth Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 [quote name='mdk8']to współczuję Twojemu psu. Normą powinny być 4 spacery. Ile razy w ciągu dnia korzystasz z toalety? 2 ?[/QUOTE] Noo 2-3, jak jest gorąco i dużo pije to więcej, nie notuję :eviltong: Mój pies ma ogródek i może się załatwiać tam ile chce, spacery nie służą u nas do zaspakajania potrzeb fizjologicznych. Acz znam sporo psów mieszkających w bloku którzy z 3 spacerami, a nawet 2 radzą sobie świetnie. Quote
paula_t Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Jestem na zaproszenie Malgoska :) Coś tam mi się parę razy Trufelka przewijała, ale jakoś nie miałam okazji do niej zajrzeć, niemniej jednak teraz obiecuję być na biężąco;) Aktualnie mam dołek finansowy, ale jak tylko coś podreperuję, to obiecuję grosika wpłacić (tylko przypominać, bo mam sklerozę ), no i oczywiście zawsze gotowa i chętna do ogłoszeń jestem ;) Quote
Malgoska Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 [quote name='barb']A miałaś na urlopie odpocząc od Dogo. :cool3:[/QUOTE] jakoś mi nie wychodzi........... [quote name='renatka_s']Zaglądam do Trufelki wolną chwilą poczytam jej wątek[/QUOTE] bardzo dziękuję za przybycie i zapraszamy częściej [quote name='hotelamok']Wpłaty na Truflę w czerwcu: 05.06 - 15zł (Barb) 07.06 - 20zł Wojtuś (od Sharki) 19.06 - 208zł (Małgośka) Wpłaty lipiec: 03.07 - 110zł (Małgośka) 04.07 - 100zł (Małgośka)[/QUOTE] dziękuję za potwierdzenie na 1 stronie jest rozliczenie, proszę sprawdzić w wolnej chwili czy jest ok? [quote name='hotelamok']Tak, Trufla ma doskonałe wyniki badań. W nadchodzącym tygodniu będzie miała zabieg. Koszt badań: morfologia+biochemia 60zł Transport do weterynarza Iwanowice-Zielonki x2 to 20zł. Fakturę na badania wkleję jak ją otrzymam, na razie zapłaciłam z góry a faktura będzie jak szefowa gabinetu wyjdzie ze szpitala(tylko ona może ją wypisać) Wyniki badań również wkleję jak tylko wymyślę jak to zrobić[/QUOTE] bardzo się cieszymy, że Trufelka zdrowa [quote name='paula_t']Jestem na zaproszenie Malgoska :) Coś tam mi się parę razy Trufelka przewijała, ale jakoś nie miałam okazji do niej zajrzeć, niemniej jednak teraz obiecuję być na biężąco;) Aktualnie mam dołek finansowy, ale jak tylko coś podreperuję, to obiecuję grosika wpłacić (tylko przypominać, bo mam sklerozę ), no i oczywiście zawsze gotowa i chętna do ogłoszeń jestem ;)[/QUOTE] dzięki paula, wpadaj częściej Quote
iwoniam Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 [quote name='hotelamok']Tak, Trufla ma doskonałe wyniki badań. W nadchodzącym tygodniu będzie miała zabieg. Koszt badań: morfologia+biochemia 60zł Transport do weterynarza Iwanowice-Zielonki x2 to 20zł. Fakturę na badania wkleję jak ją otrzymam, na razie zapłaciłam z góry a faktura będzie jak szefowa gabinetu wyjdzie ze szpitala(tylko ona może ją wypisać) Wyniki badań również wkleję jak tylko wymyślę jak to zrobić[/QUOTE] iwonka podeślij mi na email, załączę. Juz mi pisaca działa ;) Quote
Recommended Posts