Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aimez_moi']Zagladam z zaproszenia a na watku ruch.....:):)
Trzymam kciuki za rozmowy....:) Jesli pozwolicie bede zagladac.....[/QUOTE]
Zaglądaj bez pozwolenia! :)

Posted

[quote name='inka33']:kciuki: oczywiście zaciśnięte (niezależnie od Lublina)!

A co do Lublina, to może by Murkę poprosić o p/a...? :hmmmm:[/QUOTE]
A wiesz ;) barb pisała że to Lubin,
popatrzyłem teraz i to woj. dolnośląskie [URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/Lubin[/URL]
jeśli tak naprawdę jest i ewent. domek ma być w Lubinie ;)
Inka buziak :)

Posted

[quote name='wojtuś']A wiesz ;) barb pisała że to Lubin,
popatrzyłem teraz i to woj. dolnośląskie [URL]http://pl.wikipedia.org/wiki/Lubin[/URL]
jeśli tak naprawdę jest i ewent. domek ma być w Lubinie ;)
Inka buziak :)[/QUOTE]
Tak było napisane w odpowiedzi, którą tu skopiowałam - Lubin.
Nie wiem jednak czy Pani odezwała się do iwoniam na prośbę o podanie danych do wizyty p.a.
ps
Dziś zmienilam tablicę Trufli na Lublin.

Posted

nie, to Lubin

[quote name='barb']Tak było napisane w odpowiedzi, którą tu skopiowałam - Lubin.
Nie wiem jednak czy Pani odezwała się do iwoniam na prośbę o podanie danych do wizyty p.a.
ps
Dziś zmienilam tablicę Trufli na Lublin.[/QUOTE]

[quote name='inka33']:oops:

Może być i domek w Łubinie - byle nie pod gołym niebem, w łubinach nawet! ;)[/QUOTE]

to miał być Lubin, nie Lublin, ale pewnie rzeczywiście pozostanie Łubin, bo po pytaniu o dokładny adres pani zamilkła.

Trufelka ma super dobre wyniki badań - morfologii i biochemii. Iwonka zeskanuje jutro wyniki, a dziś ja przekazuję dobre wieści.

Posted

Mnie też osoba wydawała sie malo konkretna ale wolałamwesprzeć się twoim doświadczeniem. Dzięki za weryfikację. Szybko sobie poradzilaś. Czyli szukamy dalej Truflowego domku...

Posted

[quote name='iwoniam']
Trufelka ma super dobre wyniki badań - morfologii i biochemii. Iwonka zeskanuje jutro wyniki, a dziś ja przekazuję dobre wieści.[/QUOTE]

Super, że udało się zrobić i że wyniki są dobre.
Iwonko, obiecałam pokryć badania, proszę, podaj mi konto i kwotę do wpłaty.

Posted

[quote name='Ziutka']I ja sie melduje na zaproszenie Małgoski :)
Pomysle, jak moge pomoc, narazie trzymam kciuki za domek![/QUOTE]

dziękuję za przybycie

[quote name='yolanovi']Zaglądam do Trufelki:) kciuki stale zaciśnięte[/QUOTE]

dziękuję:)

[quote name='Avaloth']Mało? 2-4 spacery dzienne to wg mnie najnormalniejsza norma, mój pies wychodzi na 2 i nie czuję żeby był zaniedbany
albo samotny :P

Trzymam kciuki mocno![/QUOTE]

[quote name='Aimez_moi']Zagladam z zaproszenia a na watku ruch.....:):)
Trzymam kciuki za rozmowy....:) Jesli pozwolicie bede zagladac.....[/QUOTE]

bardzo dziękuję wszystkim za przybycie i zapraszam do śledzenia losów Trufelki

[quote name='iwoniam']nie, to Lubin

to miał być Lubin, nie Lublin, ale pewnie rzeczywiście pozostanie Łubin, bo po pytaniu o dokładny adres pani zamilkła.

Trufelka ma super dobre wyniki badań - morfologii i biochemii. Iwonka zeskanuje jutro wyniki, a dziś ja przekazuję dobre wieści.[/QUOTE]

[quote name='masza44']Fajnie to teraz ciachamy:) przynajmniej ją cieczki nie będą męczyć.[/QUOTE]

cudnie, że już po badaniach:)
Czekam z niecierpliwością na pojawienie się hotelu Amok na wątku:)

Posted

[quote name='Malgoska']za chwilę przeleję pieniążki z tego bazarku:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244395-zakończony-na-dt-iwoniam-i-Trufle-do-22-06-2013-godz-24-00[/URL]

na Truflę: 72,09 zł
jeszcze nasza kochana Sylwia dorzuciła 20,00zł więc mamy: 92,09zł; ja uzupełnię do 100,00zł

i wtedy rozliczenie wyglądałoby tak:
razem na dziś: [B]740,62zł
minus 100,00
zostaje do zapłaty: 640,62 zł[/B]

poprosze Amok o potwierdzenie wpłat
dziękuję[/QUOTE]

wciąż czekam na potwierdzenie wpłat

Posted

[quote name='barb']Mnie też osoba wydawała sie malo konkretna ale wolałam wesprzeć się twoim doświadczeniem. Dzięki za weryfikację. Szybko sobie poradzilaś. Czyli szukamy dalej Truflowego domku...[/QUOTE]

cisza z pani strony jak makiem zasiał

[quote name='Malgoska']dziękuję za przybycie

dziękuję:)

bardzo dziękuję wszystkim za przybycie i zapraszam do śledzenia losów Trufelki

cudnie, że już po badaniach:)
Czekam z niecierpliwością na pojawienie się hotelu Amok na wątku:)[/QUOTE]

napisalam, poprosiłam o przybycie i potwierdzenie wpłat
[quote name='b-b']Zjawiam się na zaproszenie Malgoska :)[/QUOTE]

Dziękujemy !

Posted

Wpłaty na Truflę w czerwcu:

05.06 - 15zł (Barb)
07.06 - 20zł Wojtuś (od Sharki)
19.06 - 208zł (Małgośka)

Wpłaty lipiec:

03.07 - 110zł (Małgośka)
04.07 - 100zł (Małgośka)

Posted

Tak, Trufla ma doskonałe wyniki badań. W nadchodzącym tygodniu będzie miała zabieg.

Koszt badań: morfologia+biochemia 60zł Transport do weterynarza Iwanowice-Zielonki x2 to 20zł.

Fakturę na badania wkleję jak ją otrzymam, na razie zapłaciłam z góry a faktura będzie jak szefowa gabinetu wyjdzie ze szpitala(tylko ona może ją wypisać)

Wyniki badań również wkleję jak tylko wymyślę jak to zrobić

[quote name='salibinka']Super, że udało się zrobić i że wyniki są dobre.
Iwonko, obiecałam pokryć badania, proszę, podaj mi konto i kwotę do wpłaty.[/QUOTE]

Posted

[quote name='Avaloth']Mało? 2-4 spacery dzienne to wg mnie najnormalniejsza norma, mój pies wychodzi na 2 i nie czuję żeby był zaniedbany
albo samotny :P

Trzymam kciuki mocno![/QUOTE]

to współczuję Twojemu psu. Normą powinny być 4 spacery. Ile razy w ciągu dnia korzystasz z toalety? 2 ?

Posted

[quote name='mdk8']to współczuję Twojemu psu. Normą powinny być 4 spacery. Ile razy w ciągu dnia korzystasz z toalety? 2 ?[/QUOTE]
Noo 2-3, jak jest gorąco i dużo pije to więcej, nie notuję :eviltong:
Mój pies ma ogródek i może się załatwiać tam ile chce, spacery nie służą u nas do zaspakajania potrzeb fizjologicznych. Acz znam sporo psów mieszkających w bloku którzy z 3 spacerami, a nawet 2 radzą sobie świetnie.

Posted

Jestem na zaproszenie Malgoska :)
Coś tam mi się parę razy Trufelka przewijała, ale jakoś nie miałam okazji do niej zajrzeć, niemniej jednak teraz obiecuję być na biężąco;)

Aktualnie mam dołek finansowy, ale jak tylko coś podreperuję, to obiecuję grosika wpłacić (tylko przypominać, bo mam sklerozę ), no i oczywiście zawsze gotowa i chętna do ogłoszeń jestem ;)

Posted

[quote name='barb']A miałaś na urlopie odpocząc od Dogo. :cool3:[/QUOTE]

jakoś mi nie wychodzi...........

[quote name='renatka_s']Zaglądam do Trufelki wolną chwilą poczytam jej wątek[/QUOTE]

bardzo dziękuję za przybycie i zapraszamy częściej

[quote name='hotelamok']Wpłaty na Truflę w czerwcu:

05.06 - 15zł (Barb)
07.06 - 20zł Wojtuś (od Sharki)
19.06 - 208zł (Małgośka)

Wpłaty lipiec:

03.07 - 110zł (Małgośka)
04.07 - 100zł (Małgośka)[/QUOTE]

dziękuję za potwierdzenie
na 1 stronie jest rozliczenie, proszę sprawdzić w wolnej chwili czy jest ok?

[quote name='hotelamok']Tak, Trufla ma doskonałe wyniki badań. W nadchodzącym tygodniu będzie miała zabieg.

Koszt badań: morfologia+biochemia 60zł Transport do weterynarza Iwanowice-Zielonki x2 to 20zł.

Fakturę na badania wkleję jak ją otrzymam, na razie zapłaciłam z góry a faktura będzie jak szefowa gabinetu wyjdzie ze szpitala(tylko ona może ją wypisać)

Wyniki badań również wkleję jak tylko wymyślę jak to zrobić[/QUOTE]

bardzo się cieszymy, że Trufelka zdrowa

[quote name='paula_t']Jestem na zaproszenie Malgoska :)
Coś tam mi się parę razy Trufelka przewijała, ale jakoś nie miałam okazji do niej zajrzeć, niemniej jednak teraz obiecuję być na biężąco;)

Aktualnie mam dołek finansowy, ale jak tylko coś podreperuję, to obiecuję grosika wpłacić (tylko przypominać, bo mam sklerozę ), no i oczywiście zawsze gotowa i chętna do ogłoszeń jestem ;)[/QUOTE]

dzięki paula, wpadaj częściej

Posted

[quote name='hotelamok']Tak, Trufla ma doskonałe wyniki badań. W nadchodzącym tygodniu będzie miała zabieg.

Wyniki badań również wkleję jak tylko wymyślę jak to zrobić[/QUOTE]
iwonka
podeślij mi na email,
załączę.
Juz mi pisaca działa ;)