barb Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Zagladam tu codziennie nie zawsze piszę ... Quote
Malgoska Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='barb']Zagladam tu codziennie nie zawsze piszę ...[/QUOTE] i ja również rozmawiałam ze znajomymi, którzy mieszkaja w Rącznej, dobrze znają okolice, mieszkają tam od pokoleń, nigdzie suni nie widzieli. Quote
dorobella Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [quote name='Malgoska']i ja również rozmawiałam ze znajomymi, którzy mieszkaja w Rącznej, dobrze znają okolice, mieszkają tam od pokoleń, nigdzie suni nie widzieli.[/QUOTE] A ogłoszenia jeszcze wiszą, czy też już pozrywane ? Quote
mdk8 Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [COLOR=#000000]szukają psów, może przypadkiem ktoś coś wie? [/COLOR][URL]https://www.facebook.com/events/1424361877794586/?previousaction=join&source=1[/URL] Quote
Malgoska Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 [quote name='mdk8'][COLOR=#000000]szukają psów, może przypadkiem ktoś coś wie? [/COLOR][URL]https://www.facebook.com/events/1424361877794586/?previousaction=join&source=1[/URL][/QUOTE] nastepna wiola milosz Quote
Bogusik Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Pamiętam Trufelko i ciągle tu zaglądam... Quote
margoth137 Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Malgoska']nastepna wiola milosz[/QUOTE] Kto wie ile osób tu się takich kręci:( Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 [quote name='Malgoska']nastepna wiola milosz[/QUOTE] --------------------------- Nie usprawiedliwiam ani Wioli ani tej osoby o,której pisze się w cytowanym wydarzeniu na fb..Niemniej nie rozumiem dlaczego psy są wydawane do domów tymczasowych lub stałych bez umów adopcyjnych?Dlaczego te same błędy popełniane są ciągle?Kiedy obrońcy zwierząt-osoby kochające zwierzęta nauczą się podstawowej zasady ograniczonego zaufania?Za brak wyobrażni płacą przecież zwierzęta wielokrotnie życiem... Ktoś mógłby w odpowiedzi mi napisać,że też swego czasu pisałam dobrze o Wioli...Ja ją lubiłam,ale psa żadnego jej nie powierzyłam... Elżbieta Quote
barb Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Na ogłoszenia, które zrobilam w necie o zaginięciu Trufelki nie ma ani jednej opowiedzi :shake: Nadal bardzo proszę o udostępnianie osoby mające konto na Fb [url]http://tablica.pl/oferta/zaginela-trufelka-czarna-suczka-sredniej-wielkosci-ID4mpGr.html[/url] Quote
Malgoska Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 [quote name='waldi481']--------------------------- Nie usprawiedliwiam ani Wioli ani tej osoby o,której pisze się w cytowanym wydarzeniu na fb..Niemniej nie rozumiem dlaczego psy są wydawane do domów tymczasowych lub stałych bez umów adopcyjnych?Dlaczego te same błędy popełniane są ciągle?Kiedy obrońcy zwierząt-osoby kochające zwierzęta nauczą się podstawowej zasady ograniczonego zaufania?Za brak wyobrażni płacą przecież zwierzęta wielokrotnie życiem... Ktoś mógłby w odpowiedzi mi napisać,że też swego czasu pisałam dobrze o Wioli...Ja ją lubiłam,ale psa żadnego jej nie powierzyłam... Elżbieta[/QUOTE] znalas ją osobiscie? Quote
Malgoska Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 [quote name='dorobella']A ogłoszenia jeszcze wiszą, czy też już pozrywane ?[/QUOTE] mniej niz bylo Quote
barb Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 Mozna wydrukować ogloszenia z tablicy z wybranym zdjeciem (zdjęciami) ale kto je rozwiesi ? Quote
Malgoska Posted December 13, 2013 Author Posted December 13, 2013 [quote name='barb']Mozna wydrukować ogloszenia z tablicy z wybranym zdjeciem (zdjęciami) ale kto je rozwiesi ?[/QUOTE] ja rozwieszam tam gdzie chodze ale to tak jakbym w Gdynii rozwieszala.... Quote
margoth137 Posted December 13, 2013 Posted December 13, 2013 i ja zaglądam.... robi się bardzo zimno:( Quote
Marta72 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 po tej historii jaka się tu wydarzyła mam juz ograniczone zaufanie do dogo niestety Quote
Malgoska Posted December 14, 2013 Author Posted December 14, 2013 [quote name='Marta72']po tej historii jaka się tu wydarzyła mam juz ograniczone zaufanie do dogo niestety[/QUOTE] nie Ty jedna............. Quote
Guest Elżbieta481 Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 [quote name='Malgoska']znalas ją osobiscie?[/QUOTE] --------------- Nie,ale mimo,że to osoba wesoła i z poczuciem humoru a ja ludzi takich lubię coś powodowało,że ja jej jakoś nie ufałam.Ja po prostu nie ufam ludziom z dogo-niestety.Człowiek musi uczyć się na błędach...Za naiwność się płaci-człowiek staje się nieufny,a pies płaci życiem. Elżbieta Quote
wilczy zew Posted December 15, 2013 Posted December 15, 2013 [quote name='majku33krakow']lesniczy ja od strzeli.[/QUOTE] Jak wie to nie odstrzeli. Quote
Recommended Posts