Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='barb']Zagladam tu codziennie nie zawsze piszę ...[/QUOTE]

i ja również
rozmawiałam ze znajomymi, którzy mieszkaja w Rącznej, dobrze znają okolice, mieszkają tam od pokoleń, nigdzie suni nie widzieli.

Posted

[quote name='Malgoska']i ja również
rozmawiałam ze znajomymi, którzy mieszkaja w Rącznej, dobrze znają okolice, mieszkają tam od pokoleń, nigdzie suni nie widzieli.[/QUOTE]

A ogłoszenia jeszcze wiszą, czy też już pozrywane ?

Posted

[COLOR=#000000]szukają psów, może przypadkiem ktoś coś wie? [/COLOR][URL]https://www.facebook.com/events/1424361877794586/?previousaction=join&source=1[/URL]

Posted

[quote name='mdk8'][COLOR=#000000]szukają psów, może przypadkiem ktoś coś wie? [/COLOR][URL]https://www.facebook.com/events/1424361877794586/?previousaction=join&source=1[/URL][/QUOTE]

nastepna wiola milosz

Guest Elżbieta481
Posted

[quote name='Malgoska']nastepna wiola milosz[/QUOTE]
---------------------------
Nie usprawiedliwiam ani Wioli ani tej osoby o,której pisze się w cytowanym wydarzeniu na fb..Niemniej nie rozumiem dlaczego psy są wydawane do domów tymczasowych lub stałych bez umów adopcyjnych?Dlaczego te same błędy popełniane są ciągle?Kiedy obrońcy zwierząt-osoby kochające zwierzęta nauczą się podstawowej zasady ograniczonego zaufania?Za brak wyobrażni płacą przecież zwierzęta wielokrotnie życiem...
Ktoś mógłby w odpowiedzi mi napisać,że też swego czasu pisałam dobrze o Wioli...Ja ją lubiłam,ale psa żadnego jej nie powierzyłam...
Elżbieta

Posted

Na ogłoszenia, które zrobilam w necie o zaginięciu Trufelki nie ma ani jednej opowiedzi :shake:

Nadal bardzo proszę o udostępnianie osoby mające konto na Fb
[url]http://tablica.pl/oferta/zaginela-trufelka-czarna-suczka-sredniej-wielkosci-ID4mpGr.html[/url]

Posted

[quote name='waldi481']---------------------------
Nie usprawiedliwiam ani Wioli ani tej osoby o,której pisze się w cytowanym wydarzeniu na fb..Niemniej nie rozumiem dlaczego psy są wydawane do domów tymczasowych lub stałych bez umów adopcyjnych?Dlaczego te same błędy popełniane są ciągle?Kiedy obrońcy zwierząt-osoby kochające zwierzęta nauczą się podstawowej zasady ograniczonego zaufania?Za brak wyobrażni płacą przecież zwierzęta wielokrotnie życiem...
Ktoś mógłby w odpowiedzi mi napisać,że też swego czasu pisałam dobrze o Wioli...Ja ją lubiłam,ale psa żadnego jej nie powierzyłam...
Elżbieta[/QUOTE]

znalas ją osobiscie?

Posted

[quote name='barb']Mozna wydrukować ogloszenia z tablicy z wybranym zdjeciem (zdjęciami) ale kto je rozwiesi ?[/QUOTE]

ja rozwieszam tam gdzie chodze ale to tak jakbym w Gdynii rozwieszala....

Guest Elżbieta481
Posted

[quote name='Malgoska']znalas ją osobiscie?[/QUOTE]
---------------
Nie,ale mimo,że to osoba wesoła i z poczuciem humoru a ja ludzi takich lubię coś powodowało,że ja jej jakoś nie ufałam.Ja po prostu nie ufam ludziom z dogo-niestety.Człowiek musi uczyć się na błędach...Za naiwność się płaci-człowiek staje się nieufny,a pies płaci życiem.
Elżbieta