Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malgoska napisał(a):
czy dobrze liczę?
22 miala długą podróż do pani Ani a 25 uciekła? Po niespełna 3 dniach trafi i będzie chciała wrócić do domu?
Jeśli dobrze rozumiem "długą, pieszą podróż", to może chodziło o długi spacer?

Posted

Malgoska napisał(a):
czy dobrze liczę?
22 miala długą podróż do pani Ani a 25 uciekła? Po niespełna 3 dniach trafi i będzie chciała wrócić do domu?
No właśnie, to mnie dziwi odkąd o tym przeczytałam.To naprawdę mądry pies.Wróciła w pobliże dom, w którym była trzy dni a z opisu wynika, że miała do przebycia ok 1 km. i równie dobrze mogła popędzić w inną stron wsi. Jeżeli dalej kręci się koło domu to jest duża szansa, że uda się ją namierzyć i złapać.

Posted

hotelamok napisał(a):
......Czasami niestety psy uciekaja nie ma sensu sie obwiniac
A kogo za to mamy obwiniać, psa? Wina zawsze leży po stronie człowieka, bo człowiek rzekomo mądrzejszy od psa.
Natomiast trudno mieć do kogoś pretensje, bo to mogło się zdarzyć każdemu z nas. A wzajemne pretensje Trufelce nie pomogą a nam tylko jest coraz smutniej.

Posted

margoth137 napisał(a):
ja bym chętnie pojechała, ale czeka nas przeprowadzka i cały czas sprzątam, trzymamy kciuki i jesteśmy z Wami!!!

pilnuj Romka w tej przeprowadzce !

Posted

Malgoska napisał(a):
Wybieram sie najprawdopodobniej jutro do Tymbarku. Ktos ma ochotę jechać ze mną??

margoth137 napisał(a):
ja bym chętnie pojechała, ale czeka nas przeprowadzka i cały czas sprzątam, trzymamy kciuki i jesteśmy z Wami!!!

Może znajdzie się ktoś kto bedzie mógł ? We dwokę zawsze raźniej. Ode mnie to bardzo daleko. Moze na miejscu spotkasz się z amacariel ? I oczywiście iwoniam skontaktuje Cię z Panią Anią ?

Posted

Marta72 napisał(a):
daleko mam ale przede wszystkim nie mogę dostać urlopu a pojechałabym .....:shake:

Może odezwie się ktoś z Krakowa. Pospamowałam trochę na wątkach.

Posted

Malgoska napisał(a):
Wybieram sie najprawdopodobniej jutro do Tymbarku. Ktos ma ochotę jechać ze mną??

juli88 wybiera się 2.11 do krakowa, z poznania do krakowa wiezie psa pociągiem, razem szukałyśmy Mafiego i kilka innych psów w Poznaiu, twarda zawodniczka, no ale to chyba nie do pogodzenia:/