Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mari23 napisał(a):
no właśnie - ludzie - gdzie jestescie?????
dodałam go na naszą-klasę kiedyś...oj, ile zachwytów....tylko zachwytów...

Zachwycić się tak łatwo, tak łatwo. Przecież piękny jest, no nie?

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Depi obecnie przeniesiony do nowych drewnianych boksów , jak bede w najblizszym czasie to moze uda mi sie go obfocic w nowej "posiadłosci " .
Depis czuje sie dobrze , pcha sie jak zwykle do głaskania i szczeka na inne psy ktore chca mu wejsc w głaskanie ;)

Posted

[quote name='agata51']Depi, daj się pięknie obfocić Ewuni.

Depunia wcale nie chciał sie obfacac tylko chciał byc mizany i miziany i mizany ...........itd ;)

no ale "cos " wstawie na dowod ze Depis ma sie dobrze i cierpliwie czeka ...
przepraszam za jakosc zdjec

Posted

cudny jest Depiś, ale widać, że smutno mu, no i postarzał się - w porównaniu do pierwszych zdjęć...
tak mi go żal!!!
ale mam 9 psów przygarniętych, naprawdę nie mogę....

Posted

agata51 napisał(a):
Matko, mam czarnego tymczsika, który śmiga po zaspach jak nawiedzony. Hej, złoty Depi też by śmigał - tylko dajmy mu szansę.

ja mam 4 złote "tymczasiki" ( i 5 nie złotych;)), co na stałe zostały....ach, jak lubią szaleć na śniegu...

Depisio chyba nie toleruje za bardzo innych piesków i "charakterek" ma - ja już dawno o niego pytałam, bo kocham takie rudzielce

Posted

mari23 napisał(a):
ja mam 4 złote "tymczasiki" ( i 5 nie złotych;)), co na stałe zostały....ach, jak lubią szaleć na śniegu...

Depisio chyba nie toleruje za bardzo innych piesków i "charakterek" ma - ja już dawno o niego pytałam, bo kocham takie rudzielce

Do jakiego stopnia nie toleruje? Mój Mixer nienawidzi tymczasa, ale zagryźć to chyba nie zagryzie. Ot, rzuci się czasem z wyszczerzonymi zębiskami, ale on nawet ugryźć nie umie.