łamAga Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Aleks89 napisał(a):Doglov-wierz mi ,że za darmo bym tak nie mówił:)Mam powody. Kaśka-za ciotke mam w pysk:evil_lol: ok wierze wierze , pamietaj ze kolege geja jeszcze mam :eviltong: jonQuilla napisał(a):Ty masz? xD :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Aleks89 Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Idźcie ode mnie precz.I i i to wy macie CIOTE co miesiąc FOCH:evil_lol: kasiu-a cóż ja mówię co nie byłoby prawdą?:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Aleks89 napisał(a): kasiu-a cóż ja mówię co nie byłoby prawdą?:evil_lol: tak, wszystko! ja niby się śmieję i traktuję to jako żarty ale w nocy przez Twoje słowa nie mogę spać i płaczę do poduszki :eviltong: Quote
Aleks89 Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Nie kłam ,w nocy to albo ...... ,albo jesteś w pracy.:eviltong:Więc na bank nie płaczesz do poduszki. Quote
jonQuilla Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Aleks89 napisał(a):Nie kłam ,w nocy to albo ...... ,albo jesteś w pracy.:eviltong:Więc na bank nie płaczesz do poduszki. w przerwach o ile mam poduszkę gdzieś w pobliżu :) wczoraj np. byłam tak zmęczona że leżałam i imprezowałam niczym spraliżowana :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Potem wróciłaś nawalona do domu i pogadałaś ze ma chwile i zostawiłaś na pastwę doła. Quote
jonQuilla Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Aleks89 napisał(a):Potem wróciłaś nawalona do domu i pogadałaś ze ma chwile i zostawiłaś na pastwę doła. wiem, mam wyrzuty sumienia z tego powodu...nawet nie wiesz jak wielkie :( ale byłam w kiepskim stanie Quote
Aleks89 Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Módl się ,żeby z Gdynią wyszło to zaproszę cię do mojej willi :diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Aleks89 napisał(a):Módl się ,żeby z Gdynią wyszło to zaproszę cię do mojej willi :diabloti: na spożywanie alko w luksusach? ;) kiepsko tak przyjść z wódką za 15zł do luksusów...zacznę zbierać na coś z wyższej półki xD hahaha Quote
Aleks89 Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 Wówczas będę abstynentem.Bo póki co to mam malutki problem :P:diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Aleks89 napisał(a):Wówczas będę abstynentem.Bo póki co to mam malutki problem :P:diabloti: że niby z alko? :) proszę Cię! już Ci to tłumaczyłam...jesteśmy polakami :eviltong: w nas siła narodu, musimy pielęgnować tradycje :razz: Quote
Aleks89 Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 A no tak zapomniałem:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Aleks89 napisał(a):A no tak zapomniałem:evil_lol: dlatego masz mnie, żebym Ci przypominała o takich rzeczach :) Quote
gops Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 jaka świetna!! a psy na nią nie reagują ? Quote
agaciaaa Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ale faaaaajna :p skomplikowane to to w obsłudze? Quote
Aleks89 Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 Czar i Kaja mają głeboko... Luc się ekscytuje ,ale też nie ma złych zamiarów. Quote
Aleks89 Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 Sarcia-jak kot czy pies nic trudnego:)Tylko bywa wredne Quote
agaciaaa Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ale da się to jako tako wychować? A ona tak cały czas na balkonie mieszka, nawet zimą? Quote
FredziaFredzia Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 O kurczę doglov! I go nie pokazywałaś wcześniej? :diabloti: Quote
Aleks89 Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 Sarcia-da sie srania w kuwete ,nie gryzienia i nie wydrapywania dziur w meblach.No oczywiście ,ma budke z sianem i tam sobie mieszka ,w zimie ma grube futro więc czasem nawet nie śpi w budzie tylko na niej. Musze iść do sklepu nienawidze tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
*Monia* Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Mogę iść z Tobą, też nienawidzę zakupów ale jak już pójdę to dziwnym trafem wracam z kilkoma wypchanymi reklamówami ze stwierdzeniem że nic nie kupiłam ;). Świetna fretka :loveu: Quote
Aleks89 Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 Ja nigdy nie wiem co kupić ,o połowie rzeczy zapominam.Jedyne co kupuje zawsze to browary i fajki:diabloti:O tym się nie da zapomnieć:evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Wpadłam się przywitać ;) http://img52.imageshack.us/img52/6128/dsc00112lc.jpg fajny futrzak :loveu: Może jakieś foty psiaków byś wrzucił :cool3: dOgLoV napisał(a):Ja kocham tatuaże i gdyby nie mój mąz który ich nie trawi miała bym wiecej a tak mam tylko jeden :roll: I mam ten sam problem :( Quote
Recommended Posts