sybil Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Dlaczego nie widzę fotek??? U mnie nie ma nic! :shake::placz: Quote
malawaszka Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 sybisia napisał(a):Dlaczego nie widzę fotek??? U mnie nie ma nic! :shake::placz: no własnie nie wiem co się dzieje bo ja też nie widzę... a miałam wstawiać ze spaceru, ale nie mam już dziś cierpliwości do tego jak nie widać :angryy: Quote
Margi Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Teraz też widzę już tylko jedno,a wcześniej były dwa te rtg. Tego po wizycie u dr Gierka wcale nie było. Poczekamy do jutra,może będzie lepszy dzień. Quote
WATACHA Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 I ja widzę jedno, ale już nie na pierwszym wątku, więc myślałam, że to coś u mnie. Quote
malawaszka Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 szlag by to... nawstawiałam się fot i d-pa z tego :placz: dzisiaj mam dzień do beczenia więc lepiej już pójdę... Quote
sybil Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Nie becz, jutro też jest dzień i to świąteczny, może w niedzielę fotki wskoczą? Quote
malawaszka Posted July 21, 2012 Author Posted July 21, 2012 jutro jadę na Balice zawieźć ojca na samolot, będę się zamartwiać o Rafika po drodze :placz: Quote
WATACHA Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 malawaszka napisał(a):szlag by to... nawstawiałam się fot i d-pa z tego :placz: dzisiaj mam dzień do beczenia więc lepiej już pójdę... O Matko a ja się przed chwilką pobeczałam, bo zobaczyłam tego sznupka z Zielonej Góry, jak brat bliźniak mojego Leosia buuuuuuuuuuuuuuuu :( Quote
sybil Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Wszystkie foty są :multi:, widać na dogo nabierają mocy urzędowej przez noc :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 no na to wygląda... troszkę fotek spacerowych narobiłam ich sporo na jednym spacerze i teraz będę dawkować przez dwa tygodnie bo aparat wyjechał Quote
wieso Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 sama slodycz zajaczkowa, przesliczny jest i mimo bolu ma taka szczesliwa rozesmiana mordke.....malawaszko jestes aniolem... Quote
wilczy zew Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 jakie zębiska :scared: http://img341.imageshack.us/img341/448/dsc0061bg.jpg Quote
sybil Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 Biduś malutki, ale widać, że już odżył. U Moniki wypięknieje, nabierze ciałka i znajdzie super domek! :kciuki: :kciuki: :kciuki: Dziewczyny, kobietki, panie - czy głosowałyście już w krakvecie na lipiec? Szydłowiecke bezdomniaki tracą przewagę nad kotami. Zagłosujcie :modla:, a może w przyszłym miesiącu wspomożemy koty? Quote
malawaszka Posted July 22, 2012 Author Posted July 22, 2012 ja głosowałam już a Raficzek cały jest przyjemny - poza jednym momentem - wychodzenia z domu - kręci się jak owsik, cięzko zapiąć smycz i przy tym kwiczy jakbym go ze skóry obdzierała :mdleje: Quote
WATACHA Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 malawaszka napisał(a):ja głosowałam już a Raficzek cały jest przyjemny - poza jednym momentem - wychodzenia z domu - kręci się jak owsik, cięzko zapiąć smycz i przy tym kwiczy jakbym go ze skóry obdzierała :mdleje: To rodzina zadowolona z porannych spacerków ;) Quote
Saththa Posted July 22, 2012 Posted July 22, 2012 wieso napisał(a):sama slodycz zajaczkowa, przesliczny jest i mimo bolu ma taka szczesliwa rozesmiana mordke.....malawaszko jestes aniolem... ja sobie pozwole sie podpisac wszytskim czym moge pod tym stwierdz\eniem ;) Quote
Toska1 Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Śliczne i sympatyczne pysio ma Raficzek na tych fotkach , ale chudzieńki on, oj chudzieńki ... a zębiska piękne, takie bielusieńkie :lol:, jeszcze mało używane :evil_lol: głaski dla kudłaczka :loveu: Quote
ulana Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Chudzinka jest, ale widać, że już odżył. Badyla gryzie energicznie :) http://img542.imageshack.us/i/dsc0079g.jpg/ - cudowną minkę tu ma, te oczka i klapnięte uszka, słodziak :loveu: Quote
Recommended Posts