Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sybisia napisał(a):
Dlaczego nie widzę fotek??? U mnie nie ma nic! :shake::placz:

no własnie nie wiem co się dzieje bo ja też nie widzę... a miałam wstawiać ze spaceru, ale nie mam już dziś cierpliwości do tego jak nie widać :angryy:

Posted

Teraz też widzę już tylko jedno,a wcześniej były dwa te rtg.
Tego po wizycie u dr Gierka wcale nie było.

Poczekamy do jutra,może będzie lepszy dzień.

Posted

malawaszka napisał(a):
szlag by to... nawstawiałam się fot i d-pa z tego :placz: dzisiaj mam dzień do beczenia więc lepiej już pójdę...

O Matko a ja się przed chwilką pobeczałam, bo zobaczyłam tego sznupka z Zielonej Góry, jak brat bliźniak mojego Leosia buuuuuuuuuuuuuuuu :(

Posted

Biduś malutki, ale widać, że już odżył. U Moniki wypięknieje, nabierze ciałka i znajdzie super domek! :kciuki: :kciuki: :kciuki:
Dziewczyny, kobietki, panie - czy głosowałyście już w krakvecie na lipiec? Szydłowiecke bezdomniaki tracą przewagę nad kotami. Zagłosujcie :modla:, a może w przyszłym miesiącu wspomożemy koty?

Posted

ja głosowałam już

a Raficzek cały jest przyjemny - poza jednym momentem - wychodzenia z domu - kręci się jak owsik, cięzko zapiąć smycz i przy tym kwiczy jakbym go ze skóry obdzierała :mdleje:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja głosowałam już

a Raficzek cały jest przyjemny - poza jednym momentem - wychodzenia z domu - kręci się jak owsik, cięzko zapiąć smycz i przy tym kwiczy jakbym go ze skóry obdzierała :mdleje:

To rodzina zadowolona z porannych spacerków ;)

Posted

wieso napisał(a):
sama slodycz zajaczkowa, przesliczny jest i mimo bolu ma taka szczesliwa rozesmiana mordke.....malawaszko jestes aniolem...

ja sobie pozwole sie podpisac wszytskim czym moge pod tym stwierdz\eniem ;)

Posted

Śliczne i sympatyczne pysio ma Raficzek na tych fotkach , ale chudzieńki on, oj chudzieńki ...
a zębiska piękne, takie bielusieńkie :lol:, jeszcze mało używane :evil_lol:
głaski dla kudłaczka :loveu: