malawaszka Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 no fajne by było bo on by się już mógł do swoich ludzi przyzwyczajać bo mnie coś chyba będzie cieżko go oddać po dłuższym czasie - to strasznie kochany psiak -dawno nie miałam w domu psa, który merdoli ogonem do kotów :loveu: a no i już mam na wizytę :loveu: dzięki ARDNAS!!! Quote
zerduszko Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Szkoda zawsze wydawać te fajne :( Ale mus... czasem ;) Quote
malawaszka Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 jak mus to mus! jego mi tu u nas szkoda, bo Zgredek bywa dokuczliwy... a tam jeśli wizyta będzie ok to będzie miał ludzi dla siebie a on koooocha się bawić maskotami, nosi piłkę, misie, skarpetki :D Quote
malawaszka Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 Rafiś dzisiejszy - chyba jednak lepiej wygląda- ja to dopiero na zdjęciach widzę bo mnie się wydaje, ze nadal taki chudy, ale jak go podnoszę to czuję, że przybrał na wadze - jeszcze co najmniej kg musi przytyć bo żebra dalej na wierzchu przywieźli podmurówki do wybiegu więc chłopaki musieli zrobić przegląd cudowny jest! mega fotogeniczny :loveu: Quote
malawaszka Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 :roll: dumny i blady a i tak mu Rafik patola świsnął :D WTF! Quote
Czaruś Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Zapisuję wątek :) Z Panią z Bytomia umówiona jestem 18:00 - 18:30. Przez telefon miło się rozmawiało, także myślę, że wszystko będzie oki. :) Quote
malawaszka Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Dziękuję Sandra :Rose: Już po wizycie - Rafik jedzie do domu jutro albo we wtorek :laola: :multi: Quote
Margi Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Fajnie :laola:[SIZE=3],super że będzie się wychowywał we własnym domeczku :multi:[SIZE=3] ( chociaż po cichutku liczyłam,że go poprzytulam ) Quote
Margi Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 malawaszka napisał(a):poprzytulasz Dżordża :errrr: Ok tylko muszę zakupić obuwie ochronne :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 5, 2012 Author Posted August 5, 2012 Margi napisał(a):Ok tylko muszę zakupić obuwie ochronne :evil_lol: gościom na dzień dobry wręczamy gumofilce :evil_lol: Quote
malawaszka Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 no i Rafiś już u siebie :multi::placz::multi::placz: takie emocje mną targają :splat: Quote
Toska1 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 zaglądam do Rafika a tu takie wspaniałe wieści :lol: więcej szczegółów poprosimy :lol: wszystkiego dobrego Rafiku, wspominaj ciocię Malawaszkę czasem ,bo ona biedna jeszcze nam się z tych emocji roztarga :evil_lol: fotki piękne, psiak fotogeniczny bardzo :lol:, figurkę ma jak modelka :evil_lol:ale pewnie we własnym domku szybko nadrobi straty :lol: Quote
Margi Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Malawaszko :calus: Raficzku bądź szczęsliwy w nowym domeczku i nie rozrabiaj.:lol: Quote
wieso Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 ojej, co za nowosci a bedziemy mieli fotki z nowego domku ????? Quote
malawaszka Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 będą wieści i fotki, je mam 45 km do Rafika więc blisko i nową autostradą się jedzie elegancko :D ale póki co nie będę ich odwiedzać coby nie mieszać szkrabowi w głowie w stałym kontakcie będę bo zwykle jestem z podopiecznymi, a dwa to oczywiście będę się martwić o tą łapkę i w ogóle, ale zabieg będzie miał robiony u tego samego doktora u którego byłam z Rafikiem więc będzie dobrze!!!! Quote
WATACHA Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Nie no super, niesamowite.Gratuluje szybkiego znalezienia domku :) Quote
Recommended Posts