Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='wilczy zew']to on ma bardzo skomplikowane życie rodzinne :cool3:

mam okrągły post 4000 :multi:[/QUOTE]
Gratulacje :) mnie brakuje 200-cie :)
a Raficzek szybko pojmie do kogo od ktorej strony startowac :)

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']jaaa umieram z ciekawości co tam Raficzek dostanie - jest kochany - ale współczuję mu - jeszcze mylą mu się sznupy haha - prześmiesznie to wygląda jak widać chwile wahania czy akurat koło niego jest Luna, Drops czy Dżordż :evil_lol: a to jest istotne bo Luny nie wolno wąchać pod ogonkiem, Dżordża nie wolno zachodzić od przodu, tylko z Dropsem można wszystko :loveu:[/QUOTE]

Oj biedaczek , ze dwa razy go przegonią to się szybko nauczy :)

Posted

[quote name='wieso']jakich dziwakow, jakich dziwakow chyba sznaucolencow :)[/QUOTE]

:evil_lol: sznauleńców - dobreee :lol:

[quote name='WATACHA']Oj biedaczek , ze dwa razy go przegonią to się szybko nauczy :)[/QUOTE]

dwa razy??? hahahaha ale to już było ;)

Posted

[quote name='wieso']patrze na pierwsze zdjecia i widze ogromne slepka Raficzka a obok.... i teraz dopiero zauwazylam to maciupinstwo lezace na pleckach :([/QUOTE]

No, ja też jej nie widziałam - teraz dopiero. Takie maleństwo biedne :(

A Rafik to przynajmniej czasu na nudę nie ma i bystrośc mu się wyostrzy w takiej grupce ;)

Guest Elżbieta481
Posted

Niedawno w telewizji był program o psach.Występował w nim p.Gudzowaty-nie wiem czy nie przekręcam nazwiska-ten Pan zajmuje się gazem..
Ten Pan kocha sznaucery miłością obłędną..I tak czytam na dogo,że sznaucerów potrzebujących pomocy i wsparcia coraz więcej..Może jakaś współpraca z tym człowiekiem?
E/W

Posted

no obijasz się coś ostatnio :lol:

Raficzek niestety nadal piszczy jak wstaje :( on bardzo by chciał pobiegać, poszaleć z Dropsem a ja mu nie mogę pozwolić - to jest okropne że takie pełne energii dziecko trzeba strofować i hamować :placz:

Posted

[quote name='malawaszka']on bardzo by chciał pobiegać, poszaleć z Dropsem a ja mu nie mogę pozwolić - to jest okropne że takie pełne energii dziecko trzeba strofować i hamować :placz:[/QUOTE]

nie masz lekko

Posted

[quote name='wilczy zew']nie masz lekko[/QUOTE]

wynagradza mi jego uśmiechnięta morduchna i buziaki :loveu: Zgredek już też duzo lepiej więc nie jest źle, zaraz się zrobi nudno to przywiozę sobie kolejnego :evil_lol:

Posted

nie no tak sobie tylko napisałam... póki co nudno nie jest...

Rafcio gdzieś źle stanął i teraz więcej piszczy, nie mogę tego słuchać :placz:

a tu widać jaki on jest chudy :(

same kosteczki... gdyny nie miał futra wyglądałby tak jak Dżordż jak do nas przyjechał :shake:

Posted

zrobiłam zdjęcia RTG - nie wyszły za fajnie, ale inaczej nie dam rady teraz - chyba widać co trzeba

pierwsze RTG przed operacją

po operacji

i aktualnie - przed skróceniem drutu

Posted

Rafik jest młodziutki i przy dobrym karmieniu to złamanie raz dwa się zaleje.
Tego co operował mu tą łapinkę to powiesiła bym za pewną część ciała.Jak można przy takim złamaniu drut mocować tylko w jednym miejscu.:mad:Nic dziwnego,że piszczy przy wstawaniu jak ten drut go kuje w bioderko.:shake:

Posted

sybisia napisał(a):
To jest chyba Ossopan

o dzięki Ci :loveu: tak!!! sama go kupowałam dla Muffinki i zapomniałam nazwy :oops: już zamawiam dla szkrabika, ja bym mu własne kości oddała tak mi serce pęka, że musi się tyle wycierpieć :placz:

Posted

no to muszę na targ we wtorek skoczyć po rapy

fotki jeszcze przed wizytą u Dra Gierka
on tak tą łapkę zagarinał pyszczkiem do przodu i tak lezał na niej - chyba wtedy mniej mu ten drut dokuczał

i już po