malawaszka Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 udało się wyjąć szwy :multi: co prawda było panikowanie i kwiczenie, ale nie poddaliśmy się i już klosza nie musimy nosić :multi: Quote
malawaszka Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 aaa i zapomniałam napisac - Raficzek nam rośnie :mdleje: i myślę, że jeszcze urośnie bo głowę ma sporą, a ciałko jeszcze mikre, ale już ma 40-41 cm w kłębie :mdleje: Quote
Margi Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Super ,że udało się zdjąć szwy.:multi: Jak rośnie to znaczy,że jest jeszcze maluchem :loveu:Ciałko nadrobi.Mamusia Malawaszka napewno dobrze karmi. Quote
wilczy zew Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 zerduszko napisał(a):Może to mix wilczarza ir.? :lol: umiesz dodać otuchy :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 zerduszko napisał(a):Może to mix wilczarza ir.? :lol: ahahahah to by było :evil_lol: Rafik dzielnie pomaga mi malować dechy w kojcu - pomalowaliśmy już 5 :roflt: hahaha myślałam, że to szybciej idzie... ale jak to ja - tu zaciek, tam kłaczek, trzeba oczyścić bleeee będę to miesiąc robić :lol: a upał niemiłosierny... Margi napisał(a):Super ,że udało się zdjąć szwy.:multi: Jak rośnie to znaczy,że jest jeszcze maluchem :loveu:Ciałko nadrobi.Mamusia Malawaszka napewno dobrze karmi. co Ty?! o suchym chlebie i wodzie trzymam bo nie chcę, żeby za duży wyrósł :evil_lol: no i musimy zacząć wychowanie - skubaniec jest bardzo bystry, ale też uparty i cwany :D szybciorem załapał, że psy kwiczące pod drzwiami nie wychodzą i teraz pięknie siedzi i czeka (no czasem się wyrywa jeszcze, ale kwestia kilku dni i przestanie), za to dzis mi się pokazał z bardzo nieładnej strony - nie chciał oddać gryzaka i próbował mnie straszyć - szybko z główki mu wybiłam takie pomysły :mad: no to ochłodziłam się troszkę i wracam do pracy - a może ktoś ma ochotę wpaść i pomóc przy sznupracach? :D zapraszam, zimne piwko zaraz będzie :D Quote
zerduszko Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 Oj szkoda, że tak późno przeczytałam, na rowerze może bym dojechała ;) Quote
malawaszka Posted July 28, 2012 Author Posted July 28, 2012 skończyłam podłogę malować :mdleje: tuż przed burzą... Quote
Saththa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 kurde na piwko przy sznupracach to mnie trzeba zapraszac z tydzien wczesniej :) Quote
malawaszka Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Saththa napisał(a):kurde na piwko przy sznupracach to mnie trzeba zapraszac z tydzien wczesniej :) za tydzień też będzie co robić :lol: i co pić :evil_lol: Quote
Saththa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 malawaszka napisał(a):za tydzień też będzie co robić :lol: i co pić :evil_lol: hehehhe za tydzien jestem u Magdy :lol: Z tym, ze wiesz ja to musze z czarnym się ruszac :lol: najwyzej udostepnisz nam kojec hehehehehe Quote
malawaszka Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 nooo akurat kończę odświeżać, podłogę przykręciłam już prawie do końca :D tylko znowu mi burza przerwała ble Quote
Saththa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Kurde i juz w odświezoym bedziemy ? Super hehehehe Quote
malawaszka Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 noo full wypas mówię Ci!!! tylko nie wolno skakać po ogrodzeniu bo prowizorycznie stoi :D Quote
Saththa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 eeeeee łeeeee to nie wiem czy damy rade... tak liczyłam na to ogrodzenie :lol: Quote
WATACHA Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Największa frajda to po ogrodzeniu sobie poskakać Quote
Saththa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 WATACHA napisał(a):Największa frajda to po ogrodzeniu sobie poskakać Własnieeeeeeeeeeeeeeeeee :) Quote
malawaszka Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 noo to Was nie zapraszam :evil_lol: chyba, że najpierw pomożecie zrobić tak jak należy - z podmurówką, słupkami i porządnymi obejmami - i wtedy - można skakać :lol: Quote
malawaszka Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Saththa napisał(a):ja moge poobejmować :lol: byle porządnie!!!! :evil_lol: Quote
Saththa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Ja CI mówie, że jak obejme to już koniec będzie ;) Quote
malawaszka Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Saththa napisał(a):Ja CI mówie, że jak obejme to już koniec będzie ;) na wieki wieków?? :D i będziesz mi kojec zajmować? hmm muszę to przemyśleć jeszcze :lol: Quote
Recommended Posts