marzenna79 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='bGirl'] marzenna79 to bracik i siostrzyczka [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Witaj bGirl !!! :multi::multi: :oops::oops::oops:Skleroza nie boli...:mad::mad::mad:Wstyd mi teraz.:oops::oops: CLEOSIA to ona ! :loveu::loveu: Jasne jak słońce.;) Biała siostrzyczka i czarny Wielki brat.:loveu::loveu: Pozdrawiamy WAS serdecznie !!! :multi::multi::multi: Quote
WinterGirl Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 tygra dziękujemy za odwiedzinki i milusie słowa, życzymy słonecznego dnia P.S. mój bracik wraca już za 6h Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
niunia32 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Dziendobry dziendobry!! widze ze jeszcze 4 godzinki do przyjazdu braciszka :) Cleosia za pewne pokazesz braciszkowi jak tesknilas za nim.. buziak w nosek Quote
WinterGirl Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='niunia32']Dziendobry dziendobry!! widze ze jeszcze 4 godzinki do przyjazdu braciszka :) Cleosia za pewne pokazesz braciszkowi jak tesknilas za nim.. buziak w nosek Witam bracik już jest razem ze swoją młodszą siostrą , powiedział, że dzielnie się spisałam pilnując dwu- nożnej i domku On chyba nie wie jak bardzo mi go brakowało, zaraz ponownie go wyścickam.. (pozwole mu się pobawić moim ulubionym misiem) Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
niunia32 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 no to pewnie Teddy sie ucieszyl ze mogl sie pobawic Twoim misiem :) jestem z Ciebie dumny ze ladnie dopilnowalas domu :) Tajfun Quote
zuzolandia Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Witankooo ;-) no to teraz po powrocie braciszka psioki musza dzielic miłosc na dwoje heheeh;-) Pozdrawiamy i mizianko dla psiaków przesyłamy !!!!!! Quote
WinterGirl Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='niunia32']no to pewnie Teddy sie ucieszyl ze mogl sie pobawic Twoim misiem :) jestem z Ciebie dumny ze ladnie dopilnowalas domu :) Tajfun Tajfunku dziękuje, strasznie mi miło czytając twoje szczeknięcia merdam ogonkiem [quote name='zuzolandia']Witankooo ;-) no to teraz po powrocie braciszka psioki musza dzielic miłosc na dwoje heheeh;-)[quote name='zuzolandia'] Pozdrawiamy i mizianko dla psiaków przesyłamy !!!!!! Witam zuzolki dziękujemy za przesłane mizianko Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 witamy koleżankę z białym kłem w avatarku :cool3: :cool3: dzisiaj nie było fot czy tylko mi się wydaje ? :cool3: Quote
Sylwia&westie Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 super foteczki :) i nie możemy doczekac sie następnych ps. urwis nie mógł odciagnąc wzroku od monitora jak zobaczył Cleo :evil_lol: Quote
WinterGirl Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='eria']witamy koleżankę z białym kłem w avatarku :cool3: :cool3: dzisiaj nie było fot czy tylko mi się wydaje ? :cool3: prze pani to skrzydełka , zaraz poszukamy "w pogoni za zdięciami" [quote name='Sylwia&westie']super foteczki :smile: i nie możemy doczekac sie następnych ps. urwis nie mógł odciagnąc wzroku od monitora jak zobaczył Cleo :evil_lol: ja nie wiem co ten mały białasek w sobie takiego ma buzial w nochal Urwiska Pozdrawiamy [SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
WinterGirl Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 do poduchy układamy się z bratem do snu, już na łóżeczku jedno obok drugiego, wiercimy się troszkę (...) buziaczek na dobranoc.. kolorowych senków życzą biało- czarni Pozdrawiamy [SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
eria Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 nooo wymiekam teraz one są przesłodkie jak tak razem śpią:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 o jeju ale śliczne zdjęcie:loveu: :loveu: Dobranoc:Rose: Quote
WinterGirl Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Witamy wieczorową porą, dziękujemy kochaniutkie za miluchne słowa i wielkie buziaczysko od biało- czarnych na dobranoc P.S. mam cichą nadzije że dogomaruda być ZADOWOLONA?! :lol!: Pozdrawiamy [SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
marzenna79 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 buziaczek na dobranoc.. SUPER FOTASKI BIAŁEJ SIOSTRY I CZARNEGO BRATA. DOBRANOC...DOBRANOC...DOBRANOC...DOBRANOC...DOBRANOC... Quote
WinterGirl Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 marzenna79 sweet dreams Pozdrawiamy [SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
niunia32 Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 no nie no! jak oni slodko razem wygladaja :loveu: :loveu: a teraz mowimy i zyczymy milego dnia Quote
WinterGirl Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 dzień dobry ..ale pospaliśmy, TEDDY troszkę się wiercił i chrapał, ale można się do tego przyzwyczaić.. biegniemy na spacerek i życzymy [SIZE=2]Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1] Quote
zuzolandia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Witanko biało -czarni;-) ..dogomaruda chyba zaspała bo nigdzie jej ni ma heeheh;-).......miłego dzioneczka zyczymy;-) Quote
WinterGirl Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko biało -czarni;-) ..dogomaruda chyba zaspała bo nigdzie jej ni ma heeheh;-).......miłego dzioneczka zyczymy;-) postaram się ubiec dogomarude i wrzuce fotencje z leśnego spaceru ze znajomymi biało- czarnych zuzolki wzajemnie miluchnego poznajemy teren (wąchanko) szaleństwa, tylko liście pod łapkami... nadchodze.. jestem coraz bliżej.. trochę pozowanka i to by było na tyle...(pozowania) brak fotek z serii, z kałuży woda smakuje najlepiej... Buziaki dla wiecznie uśmiechniętej Sati Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD [SIZE=1] Quote
eria Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 ja chyba padnę!! Karina się baaardzo postarała!!! tyle fotek i taaakie fajne , i w dodatku z grupowego spacerku :loveu: :loveu: :loveu: super!! a Cleo tu ślicznie wyszła: Quote
Recommended Posts