ceris Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 Izabela pisała, że zdjęcia może zrobić. Wiem, że robi cudne zdjęcia :lol: O zdublowały sie nasze posty. Izo będziesz potrzebowała pomocy?
Izabela124. Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='ceris']Izabela pisała, że zdjęcia może zrobić. Wiem, że robi cudne zdjęcia :lol: O zdublowały sie nasze posty. [B]Izo będziesz potrzebowała pomocy?[/B][/QUOTE] Jedynie jakim empekiem tam dojechać? Bo pieszo za daleko. Ale to raczej pytanie do emdziolek? Ja tam nigdy nie byłam. Jeśli chcesz to możesz ze mną tam się przejechać
ceris Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 (edited) ........................................................ Edited August 16, 2012 by ceris
Izabela124. Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='ceris']Izo, ja też tam nigdy nie byłam. Do Suwałk musiałabym specjalnie przyjechać, ale chętnie to zrobię, bo tęsknię za Cypisem. Muszę być incognito, straż miejska spisała moje dane osobowe łącznie z miejscem zamieszkania - nie mogę powiedzieć, że dokarmiałam psa :oops: 20 km kilka razy dziennie, nikt w takie bajki nie uwierzy.[/QUOTE]No to ja powiem, że dokarmiałam psa. To chcesz jutro ze mną tam się udać? Będziesz jechała do Suwałk PKS? Podaj godz o której byś mogła być, schronisko otwarte 10-18
ceris Posted August 15, 2012 Author Posted August 15, 2012 [quote name='Izabela124.']No to ja powiem, że dokarmiałam psa. To chcesz jutro ze mną tam się udać? Będziesz jechała do Suwałk PKS? Podaj godz o której byś mogła być, schronisko otwarte 10-18[/QUOTE] Ok, weźmiesz na siebie to karmienie :lol: Będę w Suwałkach jutro, co do godziny to podam Ci za chwilę, bo muszę się przy okazji z siostrą dogadać. Prześlę pw.
Izabela124. Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 [quote name='ceris']Ok, weźmiesz na siebie to karmienie :lol: Będę w Suwałkach jutro, co do godziny to podam Ci za chwilę, bo muszę się przy okazji z siostrą dogadać. Prześlę pw.[/QUOTE] Ok, czekam na info :)
Izabela124. Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Wszystko z ceris ustaliłam, jutro odwiedzimy biedaczka :)
paula_t Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 Super!! Zobaczycie jak się chłopaczek ma, będą nowe zdjęcia i można niuńka ogłaszać :)
emdziolek Posted August 15, 2012 Posted August 15, 2012 ja juz nie pamietam co tam jeździ ale trzeba jechac tak jak na krzywe, wysiąść przy piekarni pójśc kawałek prosto i odbić w prawo tam na działki na sejneńskiej, trzeba je przeciąć i jest sie w schronisku, jakieś 10 minut piechotką ;)
Izabela124. Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Niestety mam złe wieści. Byłam z ceris w schronisku. Póki tam trafiłyśmy to ok.godziny błądziłyśmy, ciężko tam trafić. Okazało się, że jest to w ogóle gdzie indziej niż wszyscy mówili. Ale jakoś udało się trafić. Pan Lauryn jest bardzo miłym człowiekiem. Schronisko super, boksy bardzo duże, czysto i prawie w ogóle psy nie szczekają, a jest ich ok.180. A co do Cypisa to w ogóle tam go nie ma. Żadna straż miejska go nie przywiozła. Nie było go ani w raportach ani w schronisku, przeszukałyśmy całe. Zapewne nigdy nie dowiemy się co z nim się stało. Nie mam pojęcia co mogła z nim zrobić SM. Mam najgorsze myśli
paula_t Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Jak to go nie ma?! Cholera!!! Trzeba zadzwonić jak najszybciej do SM i dowiedzieć się co się z psem stało!
Beatkaa Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Nie wierzę w to co czytam !!! Po prostu szok !!!! :shake::shake:
doris66 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Jezu, tylko nie to. Szybko stawiajcie na nogi straż miejską. Muszą się wytłumaczyć co z nim zrobili. Ja myślałam , ze plan jest ugadany, ze to tak ma być a tymczasem.......... Co sie z psem stało?
Izabela124. Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Nie wiem co teraz robić. Wątpię żeby sprawa się wyjaśniła z SM. Nie wiem co oni mogli z nim zrobić.
iwonamaj Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Aż mnie zmroziło :(...trzeba to wyjaśnić, jak najszybciej, koniecznie... Przecież tu chodzi o psa, nikt nie jest całkiem anonimowy :(...dziewczyny, dzwońcie, błagam...
Izabela124. Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Jak wróci ceris niech ona decyduje co dalej.
zachary Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 O jasna....Ceris! Działaj! Tak nie może być!!!! Nasze dogomaniackie działania nie mogą się sprowadzać do wywożenia psów do....lasu?????? Chyba tak!!! Wielu tak robi, bo nikt tego nie sprawdza!!!! ceris, Twoje starania o Cypiska nie mogły pójść na marne!!! Mówiłaś,że delikatnie SM go potraktowała........Jejku!!!! Piesku, gdzie jesteś???????
doris66 Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Jak to nie da się wyjaśnić ze strażą.? Przejęli psa i muszą powiedzieć gdzie go zostawili. To miał być dla psa ratunek a nie zguba. Wiecie co ja chyba nie wierze w to co czytam. Zniknął pies, którego zabrali strażnicy. Muszą wyjasnic sytuacje i wskazac miejsce pobytu psa. A może oni zawieżli psa do innego schroniska. ?
Izabela124. Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Nie ma innego schroniska, jest tylko to jedno, w którym byłyśmy. Właściciel schroniska wziął namiary na mnie, jak taki pies się zjawi to ma dzwonić
zachary Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Jak się zjawi????? To gdzie on w tej chwili jest????? Ceris, może poproś o pomoc suwalski TOZ, jeśli ktoś tam u Was działa.Zawsze to oficjalna organizacja, a nie fizyczna osoba....
AgusiaP Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Skoro Ceris zgłosiła a oni przyjechali musi to byc gdzieś zapisane.... Ceris zadzwoń na SM tak nie może byc...
Izabela124. Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 [quote name='zachary']Jak się zjawi????? To gdzie on w tej chwili jest????? Ceris, może poproś o pomoc suwalski TOZ, jeśli ktoś tam u Was działa.Zawsze to oficjalna organizacja, a nie fizyczna osoba....[/QUOTE]Nie wiem gdzie on jest i pewnie nikt nie wie.
paula_t Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 To była interwencja ze strony SM i mają obowiązek się z tego wytłumaczyć, koniec kropka.
Recommended Posts