Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izabela pisała, że zdjęcia może zrobić. Wiem, że robi cudne zdjęcia :lol:

O zdublowały sie nasze posty. Izo będziesz potrzebowała pomocy?

• Replies 679
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ceris']Izabela pisała, że zdjęcia może zrobić. Wiem, że robi cudne zdjęcia :lol:

O zdublowały sie nasze posty. [B]Izo będziesz potrzebowała pomocy?[/B][/QUOTE]
Jedynie jakim empekiem tam dojechać? Bo pieszo za daleko. Ale to raczej pytanie do emdziolek? Ja tam nigdy nie byłam. Jeśli chcesz to możesz ze mną tam się przejechać

Posted

[quote name='ceris']Izo, ja też tam nigdy nie byłam. Do Suwałk musiałabym specjalnie przyjechać, ale chętnie to zrobię, bo tęsknię za Cypisem. Muszę być incognito, straż miejska spisała moje dane osobowe łącznie z miejscem zamieszkania - nie mogę powiedzieć, że dokarmiałam psa :oops: 20 km kilka razy dziennie, nikt w takie bajki nie uwierzy.[/QUOTE]No to ja powiem, że dokarmiałam psa. To chcesz jutro ze mną tam się udać? Będziesz jechała do Suwałk PKS? Podaj godz o której byś mogła być, schronisko otwarte 10-18

Posted

[quote name='Izabela124.']No to ja powiem, że dokarmiałam psa. To chcesz jutro ze mną tam się udać? Będziesz jechała do Suwałk PKS? Podaj godz o której byś mogła być, schronisko otwarte 10-18[/QUOTE]
Ok, weźmiesz na siebie to karmienie :lol: Będę w Suwałkach jutro, co do godziny to podam Ci za chwilę, bo muszę się przy okazji z siostrą dogadać. Prześlę pw.

Posted

[quote name='ceris']Ok, weźmiesz na siebie to karmienie :lol: Będę w Suwałkach jutro, co do godziny to podam Ci za chwilę, bo muszę się przy okazji z siostrą dogadać. Prześlę pw.[/QUOTE]
Ok, czekam na info :)

Posted

ja juz nie pamietam co tam jeździ ale trzeba jechac tak jak na krzywe, wysiąść przy piekarni pójśc kawałek prosto i odbić w prawo tam na działki na sejneńskiej, trzeba je przeciąć i jest sie w schronisku, jakieś 10 minut piechotką ;)

Posted

Niestety mam złe wieści. Byłam z ceris w schronisku. Póki tam trafiłyśmy to ok.godziny błądziłyśmy, ciężko tam trafić. Okazało się, że jest to w ogóle gdzie indziej niż wszyscy mówili. Ale jakoś udało się trafić. Pan Lauryn jest bardzo miłym człowiekiem. Schronisko super, boksy bardzo duże, czysto i prawie w ogóle psy nie szczekają, a jest ich ok.180. A co do Cypisa to w ogóle tam go nie ma. Żadna straż miejska go nie przywiozła. Nie było go ani w raportach ani w schronisku, przeszukałyśmy całe. Zapewne nigdy nie dowiemy się co z nim się stało. Nie mam pojęcia co mogła z nim zrobić SM. Mam najgorsze myśli

Posted

Jezu, tylko nie to. Szybko stawiajcie na nogi straż miejską. Muszą się wytłumaczyć co z nim zrobili. Ja myślałam , ze plan jest ugadany, ze to tak ma być a tymczasem.......... Co sie z psem stało?

Posted

Aż mnie zmroziło :(...trzeba to wyjaśnić, jak najszybciej, koniecznie...
Przecież tu chodzi o psa, nikt nie jest całkiem anonimowy :(...dziewczyny, dzwońcie, błagam...

Posted

O jasna....Ceris! Działaj! Tak nie może być!!!! Nasze dogomaniackie działania nie mogą się sprowadzać do wywożenia psów do....lasu?????? Chyba tak!!! Wielu tak robi, bo nikt tego nie sprawdza!!!! ceris, Twoje starania o Cypiska nie mogły pójść na marne!!! Mówiłaś,że delikatnie SM go potraktowała........Jejku!!!! Piesku, gdzie jesteś???????

Posted

Jak to nie da się wyjaśnić ze strażą.? Przejęli psa i muszą powiedzieć gdzie go zostawili. To miał być dla psa ratunek a nie zguba.
Wiecie co ja chyba nie wierze w to co czytam. Zniknął pies, którego zabrali strażnicy. Muszą wyjasnic sytuacje i wskazac miejsce pobytu psa. A może oni zawieżli psa do innego schroniska. ?

Posted

Jak się zjawi????? To gdzie on w tej chwili jest????? Ceris, może poproś o pomoc suwalski TOZ, jeśli ktoś tam u Was działa.Zawsze to oficjalna organizacja, a nie fizyczna osoba....

Posted

[quote name='zachary']Jak się zjawi????? To gdzie on w tej chwili jest????? Ceris, może poproś o pomoc suwalski TOZ, jeśli ktoś tam u Was działa.Zawsze to oficjalna organizacja, a nie fizyczna osoba....[/QUOTE]Nie wiem gdzie on jest i pewnie nikt nie wie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...