Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

♥_♥ Curriculum Vitae Toffika, Jamnika Toffika ♥_♥

[/HR][TABLE="width: 700"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cel: ZNALEZIENIE DOMU

Dane:
Data urodzenia: ~ 2009

Obywatelstwo: jamnicze

Wykształcenie:
Szkoła życia

Znajomość języków obcych: dogaduje się kotem, sunią rezydentką i z człowiekiem.

Doświadczenie życiowe:
Aktualnie: DT
Schronisko: do 29 czerwca 2012
Wcześniej: nie wiemy
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Dodatkowe informacje, hobby, zainteresowania:
Jest zdrowym, grzecznym, czyściutkim, idealnie odnajdującym się w warunkach domowych dżentelmenem. Nie straszny mu pies, a i kot jest przyjacielem. Uwielbia towarzystwo ludzi, czuje się w nim jak ryba w wodzie. Ma marzenie - dom, taki który mnie już nigdy nie odstawi na bocznicę życiową, nie porzuci. Jest inteligentny – to jasne, jeste jamnikiem.

Zwracamy się do Was z gorącą prośbą o pomoc w znalezieniu Domu dla Toffika. On chce zaznać odrobinę właściwie i jednoznacznie pojmowanego szczęścia w ciepłym domu, kochającym jamniki. Chcemy aby ten dom Toffika nie rozczarował, bo ON na pewno nie rozczaruje.

Dodatkowe Rekomendacje Pani Basi:
Zdecydowanie może zamieszkać w warunkach domowych. W bloku. Zostaje sam w domu bez problemu. Nie jest hałaśliwy, niczego nie niszczy, sygnalizuje potrzebę wyjścia, zna swoje miejsce w szeregu, wraca przywołany, jest przychylny nie tylko innym psom ale i kotom. O takich jak on mówi się "pies, którego nie ma", z jego obecnością bowiem nie wiążą się żadne problemy. Jeśli ktoś z Państwa uzna, że jest w stanie spełnić marzenie o własnym, docelowym domku, prosimy o kontakt! Pragniemy wierzyć, że ten czarujący, psi pan nie będzie musiał czekać "na wieczne nigdy"!

Dodatkowe Rekomendacje ze schroniska gdzie przebywał do końca czerwca:
Jest to typowy bardzo radosny i ruchliwy jamniczek. Mówi się, że klasyczny jamnik to około jeden metr merdającej miłości – ten psiaczek jest baaaardzo długi. Cały czas jest wesoły, pogodny i zadowolony, nowy pan nie będzie się mógł przy nim nudzić.

Potrafi chodzić na smyczy, jednak troszkę ciągnie - zawsze wie dokąd chce iść. Jest małym pieskiem o dość zrównoważonym charakterze, jest czujny i uważny. Nie przestaje merdać ogonkiem, bardzo lubi pieszczoty i zabawy, trzeba podczas nich uważać bo bardzo wysoko skacze. Uwielbia biegać, z radością pójdzie na długi spacer.

Jamniki z reguły są bardzo przyjazne, szybko przywiązują się do swojego właściciela i są bardzo lojalne wobec niego. Psiak ten będzie znakomitym domowym towarzyszem dla każdego. W stosunku do innych psów jest tolerancyjny.

Tymczasowe miejsce pobytu:
U Pani Basi w Warszawie
501 063 843
E-mail: [email protected]

Edited by Isadora7
Posted

[quote name='Sarunia-Niunia']Zaglądam do Tofficzka i przytulam...
W sumie cicho tu i pusto.... trzeba chyba tu przyciągnąć cioteczki....[/QUOTE]

Na zbiorczym dałam link

Posted

INFO Z DOMU TOFFIKA
"Przez godzinę po odjeździe Pań, Tofik stał przy bramie i kontrolował każdy przejeżdżający samochód.
Zabraliśmy go na spacer połączony z wizytą towarzyską, grzecznie przywitał się z gospodarzem i
przez cały czas spacerowaliśmy wokół domu. Na koniec zrobiliśmy zakupy w sklepie - panie ekspedientki
były Tofikiem zauroczone. Bardzo polubił starszą panią(naszą mamę) - ona jako jedyna jada w tym domu kolację i dzieli się z głodnym psem."

Posted

[quote name='Isadora7']Toffik wita nieliczne ale serdeczne grono Fanów i melduje że jest już w swoim domu :)[/QUOTE]

To naprawdę wspaniałe wieści!!!
Toffinio to taki Przystojniak, że było do przewidzenia to, że ukradnie komuś serce!!!
Wszystkiego dobrego Toddisiu dla Ciebie i Twojej Rodzinki na wiele, wiele wspólnych lat:)!!!

Posted

Jaka radość po smutnym dniu,cudowna wiadomość.Toffik,to jak mój Bolcio pod względem wielkości,bo mój czarny no i waga straszna.Bądź szczęśliwy,Tofficzku w wymarzonym domku.

Posted

Tak szybko piękniś wyleciał do chaty, że nie zdązyłam wpisać się tutaj, za to na fb sekundowałam. Wszystkiego najlepszego tofficzkowej rodzince i Toffikowi :loveu::loveu::multi:

Posted

[quote name='tanitka']ale tempo adopcyjne, pozazdrościć i życzyć naszym wszystkim podopiecznym jak najwięcej takich akcji :))

Niestety tempo również w ucieczce. Toffik uciekł z posesji i trwają poszukiwania.