Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']Ta kolorystyka o wiele bardziej mi się podoba :)

Boluś smutas bo nie może jechać na spaceros

mi tez ten kolorek bardzo sie podoba na niunku :loveu:

[quote name='Basia&Safi']ooo kochana slicznie a ten kanatrek daj namiary gdzie kupiłas moze sprawie mojej monisi :)

http://www.lagat.pl/-c-63.html

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]też zwracam uwagę na kolorystykę...w takiej mu lepiej, pasuje do kopyt :cool3::cool3::cool3:
Boluś znużony na maxa :p
[/FONT]

Bolus lubi sie wylegiwac z pileczka :diabloti:

[quote name='Izabela124.']Też uważam, że pomarańcz lepsza :p

i jak widac nie jestes jedyna ;)

Posted

To ja będę inna ! i powiem że Latarek najbardziej podoba mi się w niebieściutkim :) Widzę że już styl west u Ciebie króluje ;) ta postawa i kantar i lina zamiast wodzy :D super !

Posted

Tengusia napisał(a):
od dzis ofiacjalnie jestem wspolwlascicielka Latarnika :multi::lol!::smilecol::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::Cool!::jumpie::beerchug::laola::popcorn::drink1::cunao::knajpa:

Dopiero zobaczyłam! Super wiadomość ! :multi::multi:

Posted

[quote name='agaga21']http://img196.imageshack.us/img196/5868/p1142590.jpg
super wygląda :) ale to niebieskie też mogło by być pod kolor:razz:

niebieskie pod kolor sprzedalam :diabloti:

[quote name='Asiaczek']Wszyscy w kubraczkach, hahaha...
http://img21.imageshack.us/img21/9875/p1142688.jpg

Gratulacje za Latarnika:)

Pzdr.

alez dziekuje :loveu: Fazula dostala nowy kubraczek - pomaranczowy :diabloti: uszyty specjalnie zeby ja pod pachami nie obdzieral :evil_lol:

[quote name='marra']To ja będę inna ! i powiem że Latarek najbardziej podoba mi się w niebieściutkim :) Widzę że już styl west u Ciebie króluje ;) ta postawa i kantar i lina zamiast wodzy :D super !

toc ja juz kowbojka jestem teraz :diabloti:

[quote name='understandme']Dopiero zobaczyłam! Super wiadomość ! :multi::multi:

no super super :diabloti:

[quote name='Asiaczek']Wtamy się:0 co u Was nowego? Mam nadzieje, że wsio dobre:)

pzdr.

az boje sie to pisac zeby nie zapeszyc ale moje zycie ostatnio zaskakuje mnie niezmiernie pozytywnie :loveu: co z tego ze żabulec drugi raz w ciagu miesiaca stoi u mechanika :mdleje: - ale powod jest jeden nabawila sie choroby sierocej i to sa wlasnie jej objawy :evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
Dominika , cóż pomóc, musicie porobić ogłoszenia w necie.Pies jest wart grzechu ....
Czytałam na niebieskim , facet okazał sie parapetem .....

slonce ja tego malucha nie dawalam na niebieskim wiec chyba ci sie psy pomylily ;)

ogloszenia sa juz w trakcie robienia ;) Jenny, Chita dzieki za pomoc :Rose:

Posted

Tengusia napisał(a):
slonce ja tego malucha nie dawalam na niebieskim wiec chyba ci sie psy pomylily ;)

ogloszenia sa juz w trakcie robienia ;) Jenny, Chita dzieki za pomoc :Rose:

nie pomyliły , jeszcze nie mam ani sklerozy ani innej przypadłości :)
jest , właścicielka założyła wątek :)

Posted

Alicja napisał(a):
nie pomyliły , jeszcze nie mam ani sklerozy ani innej przypadłości :)
jest , właścicielka założyła wątek :)

no rzeczywiscie zalozyla hihi zwracam honor :Rose:

Posted

no to kilka fotek z dzis :grins: siodlo jak dla mnie jest genialne, co prawda jeszcze nie mialam okazji do porzadku sie w nim powozic (konik poki co jest w niedyspozycji) ale i tak jestem mega szczesliwa ze sie na nie zdecydowalam :multi::multi::multi:

Posted

Piękne zdjęcia :) a Latarnik w nowym siodle poprostu bosko :) ślicznie się prezentujecie. Tęsknie za tym złosliwcem i za jego miękkim grzbietem do jazdy na oklep :)