Tengusia Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='Basia&Safi']może i ja sie skusze :) niom i to jest dobry pomysł ;) jeśli ktoś ma puste miejsce na ścianie które chciałby ozdobić to zapraszam do kolejnego bazarku dla Rudzielca http://www.dogomania.pl/threads/2239...5#post18747975 :Rose: Quote
Asiaczek Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Tengusia']trza sobie radzić :eviltong: jak tylko wiosna do nas zawita, wezmę Cypisa ze sobą żeby jakieś focie mi pstryknął ;)[/QUOTE] Dobry pomysł:) pzdr. Quote
Tengusia Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 [quote name='ania90']witamy sie u Was:) witam również ;) [quote name='Izabela124.']Jakieś zdjęcia bym obejrzała :) ja też :diabloti: [quote name='Asiaczek']Dobry pomysł:) pzdr. czasem mam jakieś przebłyski dobrych pomysłów ... gorzej z ich realizacją :evil_lol: dzisiaj mija kolejny roczek odkąd Bolek z nami zamieszkał :loveu: to już 5 latek - ależ ten czas leci :p Quote
chita Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 to ja wam zycze kolejnych kilkunastu w zdrowku;) Quote
Alicja Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Boluś stawiasz piwo jak wpadnę do Katowic , za kolejną 5tkę :knajpa: Quote
Tengusia Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 chita napisał(a):to ja wam zycze kolejnych kilkunastu w zdrowku;) Alicja napisał(a):Boluś stawiasz piwo jak wpadnę do Katowic , za kolejną 5tkę :knajpa: Izabela124. napisał(a):I ode mnie wszystkiego najlepszego ! Boluś bardzo wam dziękuje :grins: a dziś urodzinki ma Latarnik :grins: stuknęło mu 14 latek :loveu: Quote
Izabela124. Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 No to wszystkiego najlepszego i dla Latarnika :) Quote
maciaszek Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Spóźnione zdrówko Bolusia i niespóźnione Latarnika! :) Quote
marra Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Tengusia napisał(a):Boluś bardzo wam dziękuje :grins: a dziś urodzinki ma Latarnik :grins: stuknęło mu 14 latek :loveu: O Boże...on jest taki stary ?????? to znaczy że mój Liwiec ma już lat 18:crazyeye: Quote
agaciaaa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Hej, kope lat ;) w końcu do Was zajrzałam, a tu fotek niet ;) cofnęłam się trochę ale tylko konia widziałam, nie żeby nie był fajny, ale na psy też bym sobie popatrzyła :lol: Quote
Asiaczek Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Noooo, same uroczystości u Was:0 Duzo zdrówka dla Bolusia i dla Latarnika:) pzdr. Quote
Tengusia Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 Izabela124. napisał(a):No to wszystkiego najlepszego i dla Latarnika :) dziękuje :calus: SZPiLKA23 napisał(a):100 lat w konskim zdrowiu Latarniku :) dziękuje :calus: Alicja napisał(a):Latarniku ...za Twoje zdrówko :knajpa: dziękuje :calus: maciaszek napisał(a):Spóźnione zdrówko Bolusia i niespóźnione Latarnika! :) dziękuje :calus: marra napisał(a):O Boże...on jest taki stary ?????? to znaczy że mój Liwiec ma już lat 18:crazyeye: stary i dalej taki ... mało rozsądny :eviltong::evil_lol::diabloti: agaciaaa napisał(a):Hej, kope lat ;) w końcu do Was zajrzałam, a tu fotek niet ;) cofnęłam się trochę ale tylko konia widziałam, nie żeby nie był fajny, ale na psy też bym sobie popatrzyła :lol: chcesz podeśle Ci je pocztą napatrzysz się na nie do woli :diabloti: Asiaczek napisał(a):Noooo, same uroczystości u Was:0 Duzo zdrówka dla Bolusia i dla Latarnika:) pzdr. dziękuje :calus: marra napisał(a):Tengusia gdzie się podziewasz ? :) tu i tam :eviltong: Quote
maciaszek Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Jakie ładne czerwone owijki ;). A Fazulec to czego tam wśród tych kamorów szukał?! Quote
SZPiLKA23 Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Kurcze ze mi sie tak czerwony na zwierzakach podoba, ale ta linka to troche na ziemi niebezpieczna;) Quote
Recommended Posts