Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chyba cieszę się że moja Mira jest Mirą i klaczą w pełnej okazałości :D mogę jej bezproblemu zakładać różowe lub żółte wdzianka i nikt nie może mi nic powiedzieć :D

Posted

[quote name='marra']chyba cieszę się że moja Mira jest Mirą i klaczą w pełnej okazałości :D mogę jej bezproblemu zakładać różowe lub żółte wdzianka i nikt nie może mi nic powiedzieć :D

[FONT=Georgia]ktoś może zarzucić Ci że robisz z niej cukierkową pudernicę :evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='marra']chyba cieszę się że moja Mira jest Mirą i klaczą w pełnej okazałości :D mogę jej bezproblemu zakładać różowe lub żółte wdzianka i nikt nie może mi nic powiedzieć :D

eeee tam ... wzbudzanie kontrowersji jest fajne :diabloti::evil_lol::eviltong:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ktoś może zarzucić Ci że robisz z niej cukierkową pudernicę :evil_lol:[/FONT]

:roflt:

[quote name='Vectra']a myślisz , że to dla psów wymyślono boomer ball ?

http://www.youtube.com/watch?v=aiRkb7SM3Ms

a Bolusiowi kupiłaś coś różowego ? :)

no ze tez ja o Bolusiu zapomnialam :splat:czekaj czekaj myslisz ze w takim wdzianku byloby mu do pyska http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQIU-O-z6IkzaxD5BgTzyP94pxU8SG5ATDaLndudaEkbWGLCeOK :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

od dzis ofiacjalnie jestem wspolwlascicielka Latarnika :multi::lol!::smilecol::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::Cool!::jumpie::beerchug::laola::popcorn::drink1::cunao::knajpa:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]ktoś może zarzucić Ci że robisz z niej cukierkową pudernicę :evil_lol:[/FONT]

NO wiesz ?:diabloti: to wszystko jest w dobrym guście:evil_lol: póki co podoba jej się !:eviltong:

Posted

Tengusia napisał(a):
od dzis ofiacjalnie jestem wspolwlascicielka Latarnika :multi::lol!::smilecol::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::Cool!::jumpie::beerchug::laola::popcorn::drink1::cunao::knajpa:

Gratulacje kochana !:beerchug: wiedziałam że wszystko się dobrze ułoży:multi:życzę Wam z Latarniczkiem żebyście tworzyli zgrany świetny duet:loveu:

Posted

[quote name='maciaszek']Gratulacje! :)

dzieki :bigcool:

[quote name='marra']NO wiesz ?:diabloti: to wszystko jest w dobrym guście:evil_lol: póki co podoba jej się !:eviltong:

a ja postawonilam ze przerabiamy sie na west, mialam okazje w niedziele pojezdzic w kulbace westowej i bylo genialnie :loveu: ... teraz jestem w trakcie poszukiwania siodla i calej reszty osprzetu :evil_lol:, od kilku dni nie spie, nie jem i juz sie nie moge doczekac az sie wypuszcze w teren po kowbojskiemi :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='marra']Gratulacje kochana !:beerchug: wiedziałam że wszystko się dobrze ułoży:multi:życzę Wam z Latarniczkiem żebyście tworzyli zgrany świetny duet:loveu:

innej opcji nie bylo :diabloti: gdyby sie nie udalo to bym ukradla niunka i ukryla sie gdzies daleko daleko daleko tak zeby nikt nas nie znalazl :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Gratulacje!:multi:

Marra, a co powiedziała Ci? ;):evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

mysle ze czasem lepiej nie wiedziec co te zwierzaki o nas mysle :diabloti:

Posted

Tengusia napisał(a):

.....:knajpa::cool2:

Posted

NO jak to co powiedziała ? że super jestem:D czuje się doceniona jako klacz i bardzo potrzebna, bo Wy nie wiecie że Mira pracuje jako modeleczka i bardzo lubi pozować i stawać na wybiegu :D

A co do siodła Tengusia to posłuchaj rady młodszej koleżanki i ...nie napalaj się tak :D bo ja też nie spałam, nie jadłam i w wyobraźni już siedziałam na wygodnym siodełku a tu masz babo placek, kilka nieudanych transakcji i wieeeelki dół :( weź sobie to na spokojnie, ja też sobie wzięłam na luz i teraz wisi w domu prawie nowiutki daw mag hubert exclusive ;) warto czekać ! :D

Posted

[quote name='Tengusia']od dzis ofiacjalnie jestem wspolwlascicielka Latarnika :multi::lol!::smilecol::sweetCyb::laugh2_2::bigcool::Cool!::jumpie::beerchug::laola::popcorn::drink1::cunao::knajpa:[/QUOTE]Gratulacje!!!

Posted

[quote name='Alicja'].....:knajpa::cool2:
moze kiedys zajade do Rybnika hihi to wkoncu nie tak daleko od stajni, w jeden dzien powinnam obrocic tam i z powrotem :diabloti:

[quote name='marra']NO jak to co powiedziała ? że super jestem:D czuje się doceniona jako klacz i bardzo potrzebna, bo Wy nie wiecie że Mira pracuje jako modeleczka i bardzo lubi pozować i stawać na wybiegu :D

A co do siodła Tengusia to posłuchaj rady młodszej koleżanki i ...nie napalaj się tak :D bo ja też nie spałam, nie jadłam i w wyobraźni już siedziałam na wygodnym siodełku a tu masz babo placek, kilka nieudanych transakcji i wieeeelki dół :( weź sobie to na spokojnie, ja też sobie wzięłam na luz i teraz wisi w domu prawie nowiutki daw mag hubert exclusive ;) warto czekać ! :D

ja kupuje nowe siodelko i juz mam nawet wybrane o takie http://www.wwrshop.pl/Siodlo_western_Lakota_00093-1102.html :loveu: wlasnie lecem do banku zalatwic pieniazki :multi:

[quote name='Izabela124.']Gratulacje!!!

alez dziekuje :p

[quote name='agaga21']dołączam się do gratulacji :)

dzieki :p