brazowa1 Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 jaaaaaaaaaaaaa! Bedzie mały dogomaniak! :) :) :multi: Gratulacje! !!!! Quote
Poker Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 gratulacje Iwonkoq , będzie kolejne dogomaniaciątko :multi: dużo się rodzi ostatnio maluchów w Polsce,to czemu dogo miałaby odstawać? Quote
Sabina02 Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=red][B]Sparalizowana sunia zostanie uspiona!!! :placz:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=red][B]Potrzebny DT natychmiast!!!! HELP!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100800[/URL] [IMG]http://img144.imageshack.us/img144/3659/ciagutka5ds5.jpg[/IMG] Quote
iwonaq Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 szkoda psinku:-(,rudka to jednak farciarz Quote
brazowa1 Posted December 14, 2007 Author Posted December 14, 2007 iwonaq,nawet nie wiesz,jaki farciarz... Quote
iwonaq Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Rudka była u okulisty i niestety wiesci są smutne,ma małe szanse na odzyskanie wzroku,wg doktora do jej mózgu nie docierają sygnały z oczu,moze by coś dały bardziej specjalistyczne badania ale wg niego wiecej jest przeciw niż za podejmowaniem u niej operacji oczków:-(,sama operacja moze nawet spowodawac potrzebe usunięcia oka i wiele bólu,a dla mnie to ostanie co Rudkę powinno spotkać.Jeszcze sie bede orientować nad innymi sposobami leczenia,ale szanse sa znikome. Chcialam jeszcze podziekować tutaj dr Pikielowi z Brzeźna podszedł do Rudki bardzo po ludzku i mimo że nie mógł pomóc to zrobił jej wielki prezent na świeta.Dziekujemy. Quote
akucha Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Iwonaq, najważniejsze, że ona ma Was ;) Myślę, że Rudka jest bardzo szczęśliwa i zupełnie nie zdaje sobie sprawy z tego, że może życ inaczej. Dobrego Pana doktora również serdecznie pozdrawiamy! Trzymajcie się cieplutko i świątecznie!!! Quote
iwonaq Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Rudzinka bardzo sie zmieniła,aż sama nie wierze jak bardzo,jak byliśmy na tej wizycie to mimo ze byla w obcym pomieszczeniu z obcymi ludzmi to przytuliła pyszczek do mojej reki i juz nic jej nie obchodziło:)co tam niebezpieczeństwa jak pani jest blisko:) znalazłam learza w Wa-wie który operuje zaćmę mniej inwazyjną nowszą metodą-dr Garncarz,którego ktoś tu na wątku juz polecał,zastanawiam sie czy ryzykować i a nuż coś z tego bedzie dla Rudki pozytywnego,tylko teraz gdy jestem w ciąży raczej odpada wyjazd tak daleko,bo żle znosze wszelkie środki lokomocji,ale zobaczymy co da sie zrobić.Najwazniejsze ze Rudka jest szczesliwa,bo nie wie ze moze być jeszcze lepiej i to jej wystarcza,tylko takie mysli mnie pocieszają.pozdrawiam Quote
akucha Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Kochana jesteś! :loveu::loveu::loveu: Cieszcie się Rudzią i swoim szczęściem, ona szczęśliwsza już być chyba nie może. Brązowa i my też! A mały dogomanik-fasolka niech rośnie zdrowo, teraz on najważniejszy :multi::multi::multi: Quote
brazowa1 Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Adopcja Rudzi to cud,jak sobie przypomne,jak ona zyla :-( jestem pewna,ze cale dobro do Was wroci Iwonaq :) :) :) Quote
deedee77 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='akucha']Iwonaq, najważniejsze, że ona ma Was ;) Myślę, że Rudka jest bardzo szczęśliwa i zupełnie nie zdaje sobie sprawy z tego, że może życ inaczej. Dobrego Pana doktora również serdecznie pozdrawiamy! Trzymajcie się cieplutko i świątecznie!!![/quote] Właśnie!!!! Zgadzam się z tym zupełnie!!!! Z życzeniami świątecznymi też:lol: Quote
iwonaq Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Brazowa w moim zyciu pojawia sie duuzo dobrego:) Chcialabym Wam wszytskim dogomniakom a pzredewszystkim pracownikom i wolontariuszom schronu w sopocie zyczyc zdrowych i pogodnych swiat, zeby jak najwiecej zwierzaczkow znalazlo swoj nowy dom!!!pozdrawiam Quote
brazowa1 Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Iwonko,nie pisze,ale to nie znaczy,ze nie mysle o Was.Duzo szczescia ! i pociechy z synka :) jak bedziesz miała chwilke,pokaz nam go :) Chcemy zobaczyc malutkiego Dogomaniaka.:loveu: Quote
iwonaq Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Brazowa witaj serdecznie, tyle mam teraz obowiązków,że dopiero teraz weszłam na wątek Rudzinki, mała ma sie dobrze i tak sie rozbrykała,ze na spacery to tylko bez smyczy:cool1:,biega sobie gdzie chce i tylko musze ją mieć ciągle na oku. Jeden z sąsiadów dopiero po roku zapytał czy ten pies nie widzi?:crazyeye:. Do sukcesów Rudzi trzeba zaliczyc to za nauczyła sie wchodzic i SCHODZIĆ po schodach, nie sądziłam ze kiedykolwiek sie tego nauczy:p. A cud, który przydarzył się Rudzi wrócił do mnie w postaci synka, to moje ulubione jego zdjęcie. [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images38.fotosik.pl/40/eeddc2295bcafb46.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/304/726ed42c05472251.jpg[/IMG][/URL] Quote
brazowa1 Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Dogomaniak jak malowanie :loveu::loveu::loveu: jakie oczeta czarne :loveu:,ubranko super!No i wszystkowiedzaca minka ::) a Rudzia-jak pomysle,co jej sie przydarzylo,to zawsze sie usmiecham :) widac,ze sie psiaki lubia-takie spanie nosek w nosek :), w schody to nie wierze!:lol: no nie wierze i juz! przeciez ona ledwo chodziła! Serdeczne pozdrowienia dla całej Waszej Rodziny. Quote
deedee77 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Wesołych!!! Jaki słodki krasnalek:loveu: Rudzinka jaka zrelaksowana:crazyeye: Jak miło patrzeć na takie cudowne adopcje! Quote
akucha Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Jakim cudem przegapiłam te fotki? Pozdrawiam sedecznie, uściski dla małego dogomaniaka :loveu: i piesków. Prosimy o nowe fotki! Quote
wiewiora1 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Najukochanszy pies Brazowej ma jak w raju,I pomyslec ze w shronisku chodzila jak pokrecona i nie miala szans a tu prosze ,szczeliwy i ruchliwy psiaczek:) Az serce sie weseli na widok zdjec i samej mysli ze Rudzi sie udalo:) Quote
Recommended Posts