Jump to content
Dogomania

Niewidoma Rudzia juz czuje zapach DOMU :) :) :) Udało sie Rudzi!

Recommended Posts

• Replies 544
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=red][B]Sparalizowana sunia zostanie uspiona!!! :placz:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=red][B]Potrzebny DT natychmiast!!!! HELP!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100800[/URL]

[IMG]http://img144.imageshack.us/img144/3659/ciagutka5ds5.jpg[/IMG]

Posted

Rudka była u okulisty i niestety wiesci są smutne,ma małe szanse na odzyskanie wzroku,wg doktora do jej mózgu nie docierają sygnały z oczu,moze by coś dały bardziej specjalistyczne badania ale wg niego wiecej jest przeciw niż za podejmowaniem u niej operacji oczków:-(,sama operacja moze nawet spowodawac potrzebe usunięcia oka i wiele bólu,a dla mnie to ostanie co Rudkę powinno spotkać.Jeszcze sie bede orientować nad innymi sposobami leczenia,ale szanse sa znikome.
Chcialam jeszcze podziekować tutaj dr Pikielowi z Brzeźna podszedł do Rudki bardzo po ludzku i mimo że nie mógł pomóc to zrobił jej wielki prezent na świeta.Dziekujemy.

Posted

Iwonaq, najważniejsze, że ona ma Was ;) Myślę, że Rudka jest bardzo szczęśliwa i zupełnie nie zdaje sobie sprawy z tego, że może życ inaczej.

Dobrego Pana doktora również serdecznie pozdrawiamy!

Trzymajcie się cieplutko i świątecznie!!!

Posted

Rudzinka bardzo sie zmieniła,aż sama nie wierze jak bardzo,jak byliśmy na tej wizycie to mimo ze byla w obcym pomieszczeniu z obcymi ludzmi to przytuliła pyszczek do mojej reki i juz nic jej nie obchodziło:)co tam niebezpieczeństwa jak pani jest blisko:) znalazłam learza w Wa-wie który operuje zaćmę mniej inwazyjną nowszą metodą-dr Garncarz,którego ktoś tu na wątku juz polecał,zastanawiam sie czy ryzykować i a nuż coś z tego bedzie dla Rudki pozytywnego,tylko teraz gdy jestem w ciąży raczej odpada wyjazd tak daleko,bo żle znosze wszelkie środki lokomocji,ale zobaczymy co da sie zrobić.Najwazniejsze ze Rudka jest szczesliwa,bo nie wie ze moze być jeszcze lepiej i to jej wystarcza,tylko takie mysli mnie pocieszają.pozdrawiam

Posted

Kochana jesteś! :loveu::loveu::loveu:
Cieszcie się Rudzią i swoim szczęściem, ona szczęśliwsza już być chyba nie może. Brązowa i my też!

A mały dogomanik-fasolka niech rośnie zdrowo,
teraz on najważniejszy :multi::multi::multi:

Posted

[quote name='akucha']Iwonaq, najważniejsze, że ona ma Was ;) Myślę, że Rudka jest bardzo szczęśliwa i zupełnie nie zdaje sobie sprawy z tego, że może życ inaczej.

Dobrego Pana doktora również serdecznie pozdrawiamy!

Trzymajcie się cieplutko i świątecznie!!![/quote]

Właśnie!!!! Zgadzam się z tym zupełnie!!!! Z życzeniami świątecznymi też:lol:

Posted

Brazowa w moim zyciu pojawia sie duuzo dobrego:) Chcialabym Wam wszytskim dogomniakom a pzredewszystkim pracownikom i wolontariuszom schronu w sopocie zyczyc zdrowych i pogodnych swiat, zeby jak najwiecej zwierzaczkow znalazlo swoj nowy dom!!!pozdrawiam

• 8 months later...
Posted

Iwonko,nie pisze,ale to nie znaczy,ze nie mysle o Was.Duzo szczescia ! i pociechy z synka :)
jak bedziesz miała chwilke,pokaz nam go :) Chcemy zobaczyc malutkiego Dogomaniaka.:loveu:

• 2 months later...
Posted

Brazowa witaj serdecznie, tyle mam teraz obowiązków,że dopiero teraz weszłam na wątek Rudzinki, mała ma sie dobrze i tak sie rozbrykała,ze na spacery to tylko bez smyczy:cool1:,biega sobie gdzie chce i tylko musze ją mieć ciągle na oku. Jeden z sąsiadów dopiero po roku zapytał czy ten pies nie widzi?:crazyeye:. Do sukcesów Rudzi trzeba zaliczyc to za nauczyła sie wchodzic i SCHODZIĆ po schodach, nie sądziłam ze kiedykolwiek sie tego nauczy:p.
A cud, który przydarzył się Rudzi wrócił do mnie w postaci synka, to moje ulubione jego zdjęcie.
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images38.fotosik.pl/40/eeddc2295bcafb46.jpg[/IMG][/URL]
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/304/726ed42c05472251.jpg[/IMG][/URL]

Posted

Dogomaniak jak malowanie :loveu::loveu::loveu: jakie oczeta czarne :loveu:,ubranko super!No i wszystkowiedzaca minka ::)
a Rudzia-jak pomysle,co jej sie przydarzylo,to zawsze sie usmiecham :)
widac,ze sie psiaki lubia-takie spanie nosek w nosek :),
w schody to nie wierze!:lol: no nie wierze i juz! przeciez ona ledwo chodziła!

Serdeczne pozdrowienia dla całej Waszej Rodziny.

• 3 months later...
  • 3 months later...
Posted

Najukochanszy pies Brazowej ma jak w raju,I pomyslec ze w shronisku chodzila jak pokrecona i nie miala szans a tu prosze ,szczeliwy i ruchliwy psiaczek:)
Az serce sie weseli na widok zdjec i samej mysli ze Rudzi sie udalo:)