akucha Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ale Ci zazdroszczę!!! A jutro dogo może nie działać :placz:, mają coś naprawiać... Ale może Iwcia nam porozsyła fotki ;) Quote
iwonaq Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Brazowa a wiesz ze Rudzia je sucha karme,myslalam,ze bedzie za twarda a tu masz:)pozdrawiam Quote
akucha Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Czytam i aż wierzyć się nie chce... To o naszej Rudzi jest?! ;) Kocha i ją pokochali - żyć nie umierać :multi: Quote
deedee77 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Rany!!!!!!!!Bombowo!!!!!!!!!Tak się cieszę że piesek szczęśliwy!!!!!!!!!!! Quote
brazowa1 Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Iwonaq,ja juz we wszystko uwierze!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
iwonaq Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Dżekuś wczoraj wylizał oczki Rudzi-słodki jest:) Quote
akucha Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Brązowa, mam juz ryczeć??? Kurcze, w pracy jestem, a to mnie tak rozczula...:placz: Chcemy fotek tego Dueciku!!!! Quote
brazowa1 Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 to juz tydzien w domu....a ile wspaniałych przemian zaszło w Rudzi....:loveu: Quote
iwlajn Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Iwonko, ucałuj Rudkę od nas. Powiedz, że się strasznie cieszymy, że ma taki cudowny domek i przyjaciela. A na zdjęcia czekamy niecierpliwie. Rudzi i Dźekusia:) Quote
iwonaq Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 mam fotki tylko takie z telefonu,ale wrzuce na pewno, a co do rzeczy niemożliwych dla Rudzi to doszła jeszcze jedna-psina która mogla jesc tylko miekki pokarm tak dzis chrupała kości ze az miło|:)ona jest wielka! Quote
akucha Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Bo ona jest szczęsliwa!!! Wie, że żyje, jakie to piękne. Iwonko, napisz jak ona porusza się po domu, czy miała z tym jakies trudności. Czy dostrzegasz jakieś problemy zwiazane z tym, że jest niewidoma? Quote
iwonaq Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 ogólnie to porusza sie bardzo sprawnie,wie gdzie kuchnia, gdzie leżaczek,na łóżko wskakuje i np teraz spi mi w nogach:) klopot jest jak np otworzy sie drzwi to ona na nie wejdzie,czy jak cos sie poptrzestawia,czy miske do jedzenia czy krzesło,ale ogólnie jest dobrze,Rudzia przeważnie za kims chodzi po mieszkaniu,ale sama tez sobie swietnie radzi:)ucałowałam ja od Was:) Quote
iwlajn Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Dziękujemy za przekazanie całusów:) Czytając Twoje wieści Iwonko, wcale nie myśli się że to o niewidomym piesku. Od razu widać, że w życiu nie wzrok jest najważniejszy:) Quote
akucha Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Zgadza się Iwlajn, jaka to radość jest... Całuśna, słodka Rudzia :loveu: Quote
t_kasiek Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 no...udało mi się znaleźć chwilkę, żeby popatrzeć i poczytać o szczęściu Rudzi :D :D :D Przeczytałam, że ma domek w temacie Klusi.....bardzo się cieszę :D No i jaka ona jest szczęśliwa !!!!!!!!! Cudownie :) Quote
deedee77 Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Są cudne:loveu: Mała drzemka Rudzi..... [IMG]http://i190.photobucket.com/albums/z64/deedee77_photo/rudzia.jpg[/IMG] rozmowa....... [IMG]http://i190.photobucket.com/albums/z64/deedee77_photo/rudzia1.jpg[/IMG] wspólny posiłek....... [IMG]http://i190.photobucket.com/albums/z64/deedee77_photo/rudzia2.jpg[/IMG] i wspólny odpoczynek po...... [IMG]http://i190.photobucket.com/albums/z64/deedee77_photo/rudzia4.jpg[/IMG] [IMG]http://i190.photobucket.com/albums/z64/deedee77_photo/rudzia3.jpg[/IMG]To jest po prostu niesamowite!!!!!:multi::loveu: Quote
brazowa1 Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Iwonaq,czy Ty myslisz,ze Dzieki jest zadowolony z psiego towarzystwa? Bo na fotkach to idylla :) Przechodze schroniskowym pawilonem i ciagle mam odruch,zeby zerknac jeszcze przed wyjsciem na Rudzie,a potem przypominam soebie,ze juz nie musze! Quote
iwonaq Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Jestem pewna ze tak Brazowa!Jak wracam z któryms po spacerze to one sie najpierw witają, a Rudzia tak sie cieszy ze az piszczy:) Rudzia najpierw miała swoj kocyk-ten na zdjeciu-,potem zajęła Dżekiemu kojec, a teraz próbuje spac na łóżku,hehe mała kombinatorka:) Quote
akucha Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 :multi: :multi: :multi: Tak, tak, tak, łózeczko, to coś dla Rudzi! :multi: :multi: :multi: Dżekuś też nasze kochaniątko jest, przyjmujemy go do mafii. Idylla jednym słowem. Quote
iwonaq Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Dziekuje DeeDee za pomoc,miło ogladac te fotki w kontekscie tego forum:) Choc one w bardzo małym stopniu odzwierciedlają rzeczywistość. Witaj t_kasiek!to bardzo miło ze kogos interesuje los Rudzi-koło niej nie mozna przejsc obojetnie-Moje kolezanki z pracy tez mnie wspierają -ogladały zdjecia Rudzi i to forum. Po Rudce widac ze rzeczywiście wzrok nie jest najwazniejszy ale miłość i opieka,bede sie starała jej to zapewnic. Quote
iwonaq Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Akucha dzieki w imieniu Dżeka!!Z niego to jest prawdziwy agent-Rudzia powoli sie od niego uczy....;) Quote
Recommended Posts