Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Mora kilka dni temu trafiła do naszego hoteliku z interwencji.
Ktoś wyrzucił ją z samochodu i gdyby nie starszy człowiek, który się nią zaopiekował, karmił i poił, na pewno marnie by skończyła. Nie mógł niestety jej zatrzymać, ponieważ to dopiero szczeniak, który jeszcze rośnie i małym pieskiem nie będzie.
Dokładne informacje poda jeszcze pewnie Tola.

Mora została już odrobaczona, odpchlona oraz zaszczepiona.
Wet ocenił ją na 3,5-4 miesiące. Mora obecnie waży ok. 12 kg i będzie większym psiakiem.
Jest troszkę lękliwa wobec wszystkiego co nowe, ale szybko się przekonuje, jest łagodna i kontaktowa.

Tu zdjęcie jeszcze z posesji, gdzie koczowała (by TZ Toli)

A tu już u nas:

Edited by Murka
  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

To ja tez melduję się u Mory:loveu:
Dziękuje za wątek, zdjęcia śliczne:)
Poprosimy Cioteczkę Havankę o tekścik i zaczynamy ogłaszać dziewczynkę:cool3:
Tak jak napisała Murka - szczeniak miał sporo szczęścia i gdyby nie pomoc jednego z mieszkańcó wsi - nie przeżyłby (upały i ruchliwa ulica).
Pan dzwonił juz do TZ,wypytywał o Morę.
Tu na rękach swojego byłego opiekuna w dniu zabrania

Tekst do ogłoszeń od Havanka:loveu:

[SIZE=4]Czy to mały aligatorek?
Ma dopiero ok. 3,5 - 4 miesiące, ale gdy ziewa, wygląda jak mały aligator !
Mimo, że to jeszcze psie dziecko, Moreczka zdążyła już poznać "dobroć" człowieka. Została brutalnie wyrzucona z samochodu. Gdyby nie pomoc, nie przeżyłaby z powodu upałów, głodu i pragnienia.
Dziś jest już bezpieczna w hoteliku. Została zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona. W przyszłości raczej nie będzie małą suczką. W tej chwili waży już ok. 12 kg.
Jest jeszcze trochę lękliwa wobec wszystkiego, co nowe, ale szybko się przekonuje. Jest łagodna, kontaktowa i bardzo kochana !
Szukamy dla niej domu, w którym przede wszystkim będzie miała kontakt z człowiekiem, będzie kochana i bezpieczna.
Moreczki nie wydamy na łańcuch, ani do kojca, skazującego ją na życie w samotności !
Wszelkie informacje o suni pod podanym numerem telefonu.

kontakt: 609160440, [email protected]
Proponuję, aby jako pierwsze, wrzucać do ogłoszeń, zdjęcie ziewającej Morki.

Ogłoszenia:

karolciasz28:loveu:
przygarnij zwierzaka,
adopcja psa,
adopcje psów,
olx,
ojej,
gumtree,
tablica,
cafeanimal,
ćwirek,
krakusik,
pineska,
petsy,
pet world,
i jeszcze kilka podkarpackich stronek:

rzeszowiak,
krosno24,
sanok24,
rzeszów24,
przemyślak,
rzeszowiak,
tarnowiak

Havanka:loveu:
http://tablica.pl/oferta/czy-to-maly...k-ID1gmfh.html

Moje ogłoszenia:
http://tablica.pl/oferta/morka-szczeniak-szuka-domu-ID1i7gB.html
http://www.forfiter.eu/spolecznosc/zwierzeta_spol/szczeniak_morka_czy_to_maly_aligatorek_.html Lublin
http://lublin.olx.pl/szczeniak-morka-czy-to-maly-aligatorek-iid-411878688 - Lublin

Edited by Tola
Posted

Havanka napisał(a):
Jestem u Moreczki . Jest śliczna ! tekścik oczywiście napiszę. Moze dziś wieczorem już będzie.

Dziekujemy bardzo:loveu:
Jelena Muklanowiczówna napisał(a):
Jaki zieeew! :D

Zapisuję się u psinki.

Niezły aligatorek z naszej Moreczki:evil_lol:

Posted (edited)

Tolu, niechcący podpowiedziałaś mi fajne określenie, które wykorzystałam w tytule :razz::

[SIZE=4]Czy to mały aligatorek?

Ma dopiero ok. 3,5 - 4 miesiące, ale gdy ziewa, wygląda jak mały aligator !
Mimo, że to jeszcze psie dziecko, Moreczka zdążyła już poznać "dobroć" człowieka. Została brutalnie wyrzucona z samochodu. Gdyby nie pomoc, nie przeżyłaby z powodu upałów, głodu i pragnienia.
Dziś jest już bezpieczna w hoteliku. Została zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona. W przyszłości raczej nie będzie małą suczką. W tej chwili waży już ok. 12 kg.
Jest jeszcze trochę lękliwa wobec wszystkiego, co nowe, ale szybko się przekonuje. Jest łagodna, kontaktowa i bardzo kochana !
Szukamy dla niej domu, w którym przede wszystkim będzie miała kontakt z człowiekiem, będzie kochana i bezpieczna.
Moreczki nie wydamy na łańcuch, ani do kojca, skazującego ją na życie w samotności !
Wszelkie informacje o suni pod podanym numerem telefonu.

Proponuję, aby jako pierwsze, wrzucać do ogłoszeń, zdjęcie ziewającej Morki.

Na dobry początek Tablica:http://tablica.pl/oferta/czy-to-maly-aligatorek-ID1gmfh.html

Edited by Havanka
Posted

A może Morka tak prezentuje swoje uzębienie do zdjecia!
Na pierwszym zdjęciu ma przy tym otwarte oczy, na drugim - już przymknięte z wysiłku:cool3:.

Oglądalność ogłoszenia duża, ale wciąż cisza...:shake:

Posted

Havanka - dzięki za tekścik i przyciągający tytuł - widzę, ze oglądalność spora, ale tel nie mam.
Dzisiaj nie dam juz rady zrobic ogłoszeń, postaram się jutro

Posted

Tola napisał(a):
Bernardyn z mojego podpisu ma juz dom, chętnie wstawiłabym tam Morkę - kto pomoze zrobić banarek dla malutkiej:cool3:

Założę się, że Fochu - Gosia, nie odmówi !