Murka Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 (edited) Mora kilka dni temu trafiła do naszego hoteliku z interwencji. Ktoś wyrzucił ją z samochodu i gdyby nie starszy człowiek, który się nią zaopiekował, karmił i poił, na pewno marnie by skończyła. Nie mógł niestety jej zatrzymać, ponieważ to dopiero szczeniak, który jeszcze rośnie i małym pieskiem nie będzie. Dokładne informacje poda jeszcze pewnie Tola. Mora została już odrobaczona, odpchlona oraz zaszczepiona. Wet ocenił ją na 3,5-4 miesiące. Mora obecnie waży ok. 12 kg i będzie większym psiakiem. Jest troszkę lękliwa wobec wszystkiego co nowe, ale szybko się przekonuje, jest łagodna i kontaktowa. Tu zdjęcie jeszcze z posesji, gdzie koczowała (by TZ Toli) A tu już u nas: Edited July 23, 2012 by Murka Quote
Jelena Muklanowiczówna Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Jaki zieeew! :D Zapisuję się u psinki. Quote
Tola Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 (edited) To ja tez melduję się u Mory:loveu: Dziękuje za wątek, zdjęcia śliczne:) Poprosimy Cioteczkę Havankę o tekścik i zaczynamy ogłaszać dziewczynkę:cool3: Tak jak napisała Murka - szczeniak miał sporo szczęścia i gdyby nie pomoc jednego z mieszkańcó wsi - nie przeżyłby (upały i ruchliwa ulica). Pan dzwonił juz do TZ,wypytywał o Morę. Tu na rękach swojego byłego opiekuna w dniu zabrania Tekst do ogłoszeń od Havanka:loveu: [SIZE=4]Czy to mały aligatorek? Ma dopiero ok. 3,5 - 4 miesiące, ale gdy ziewa, wygląda jak mały aligator ! Mimo, że to jeszcze psie dziecko, Moreczka zdążyła już poznać "dobroć" człowieka. Została brutalnie wyrzucona z samochodu. Gdyby nie pomoc, nie przeżyłaby z powodu upałów, głodu i pragnienia. Dziś jest już bezpieczna w hoteliku. Została zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona. W przyszłości raczej nie będzie małą suczką. W tej chwili waży już ok. 12 kg. Jest jeszcze trochę lękliwa wobec wszystkiego, co nowe, ale szybko się przekonuje. Jest łagodna, kontaktowa i bardzo kochana ! Szukamy dla niej domu, w którym przede wszystkim będzie miała kontakt z człowiekiem, będzie kochana i bezpieczna. Moreczki nie wydamy na łańcuch, ani do kojca, skazującego ją na życie w samotności ! Wszelkie informacje o suni pod podanym numerem telefonu. kontakt: 609160440, [email protected] Proponuję, aby jako pierwsze, wrzucać do ogłoszeń, zdjęcie ziewającej Morki. Ogłoszenia: karolciasz28:loveu: przygarnij zwierzaka, adopcja psa, adopcje psów, olx, ojej, gumtree, tablica, cafeanimal, ćwirek, krakusik, pineska, petsy, pet world, i jeszcze kilka podkarpackich stronek: rzeszowiak, krosno24, sanok24, rzeszów24, przemyślak, rzeszowiak, tarnowiak Havanka:loveu: http://tablica.pl/oferta/czy-to-maly...k-ID1gmfh.html Moje ogłoszenia: http://tablica.pl/oferta/morka-szczeniak-szuka-domu-ID1i7gB.html http://www.forfiter.eu/spolecznosc/zwierzeta_spol/szczeniak_morka_czy_to_maly_aligatorek_.html Lublin http://lublin.olx.pl/szczeniak-morka-czy-to-maly-aligatorek-iid-411878688 - Lublin Edited July 8, 2012 by Tola Quote
Havanka Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Jestem u Moreczki . Jest śliczna ! tekścik oczywiście napiszę. Moze dziś wieczorem już będzie. Quote
Tola Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Havanka napisał(a):Jestem u Moreczki . Jest śliczna ! tekścik oczywiście napiszę. Moze dziś wieczorem już będzie. Dziekujemy bardzo:loveu: Jelena Muklanowiczówna napisał(a):Jaki zieeew! :D Zapisuję się u psinki. Niezły aligatorek z naszej Moreczki:evil_lol: Quote
Havanka Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 (edited) Tolu, niechcący podpowiedziałaś mi fajne określenie, które wykorzystałam w tytule :razz:: [SIZE=4]Czy to mały aligatorek? Ma dopiero ok. 3,5 - 4 miesiące, ale gdy ziewa, wygląda jak mały aligator ! Mimo, że to jeszcze psie dziecko, Moreczka zdążyła już poznać "dobroć" człowieka. Została brutalnie wyrzucona z samochodu. Gdyby nie pomoc, nie przeżyłaby z powodu upałów, głodu i pragnienia. Dziś jest już bezpieczna w hoteliku. Została zaszczepiona, odrobaczona i odpchlona. W przyszłości raczej nie będzie małą suczką. W tej chwili waży już ok. 12 kg. Jest jeszcze trochę lękliwa wobec wszystkiego, co nowe, ale szybko się przekonuje. Jest łagodna, kontaktowa i bardzo kochana ! Szukamy dla niej domu, w którym przede wszystkim będzie miała kontakt z człowiekiem, będzie kochana i bezpieczna. Moreczki nie wydamy na łańcuch, ani do kojca, skazującego ją na życie w samotności ! Wszelkie informacje o suni pod podanym numerem telefonu. Proponuję, aby jako pierwsze, wrzucać do ogłoszeń, zdjęcie ziewającej Morki. Na dobry początek Tablica:http://tablica.pl/oferta/czy-to-maly-aligatorek-ID1gmfh.html Edited June 30, 2012 by Havanka Quote
baster i lusi Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 pewnie jej się nudziło od błysku flesza. http://images39.fotosik.pl/1630/9274ecd46159746c.jpg Quote
handzia Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 Jestem u Morki, śliczna sunia, do tego młodziutka. Coś mi się wydaje, że wątek będzie krótki ;) Quote
Havanka Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 handzia napisał(a):Jestem u Morki, śliczna sunia, do tego młodziutka. Coś mi się wydaje, że wątek będzie krótki ;) Obyś Handziu miała rację ! Quote
Murka Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Morcię ta sesja foto wyjątkowo nudziła ;) Quote
Havanka Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 A może Morka tak prezentuje swoje uzębienie do zdjecia! Na pierwszym zdjęciu ma przy tym otwarte oczy, na drugim - już przymknięte z wysiłku:cool3:. Oglądalność ogłoszenia duża, ale wciąż cisza...:shake: Quote
Marlena:) Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Taka troszkę hienkowata ta bestyja :) Piękna i wielkaa będzie! Quote
Tola Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Havanka - dzięki za tekścik i przyciągający tytuł - widzę, ze oglądalność spora, ale tel nie mam. Dzisiaj nie dam juz rady zrobic ogłoszeń, postaram się jutro Quote
Tola Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Bernardyn z mojego podpisu ma juz dom, chętnie wstawiłabym tam Morkę - kto pomoze zrobić banarek dla malutkiej:cool3: Quote
Havanka Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Tola napisał(a):Bernardyn z mojego podpisu ma juz dom, chętnie wstawiłabym tam Morkę - kto pomoze zrobić banarek dla malutkiej:cool3: Założę się, że Fochu - Gosia, nie odmówi ! Quote
Havanka Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 [quote name='fochu'] Gosiu, banerek jest śliczny !!! Bardzo dziękuję !!!! Quote
Tola Posted July 2, 2012 Posted July 2, 2012 Havanka napisał(a):Gosiu, banerek jest śliczny !!! Bardzo dziękuję !!!! Bardzo dziękuję:) Banerek sliczny! Quote
Recommended Posts