Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale cudna informacja:)
należy jej się szczęśliwy domek:)
prosimy o informację i zdjęcia z nowego domku
i chyba można zmienić tytuł
co z wpłatami za kwiecień (deklaracje)?

Posted

[quote name='b-b']Proszę o dane do wpłaty z bazarku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241342-KONIEC-ROZLICZAM-Świecidełka-i-paski-dla-Milvy-do-28-03-20-00[/URL]
Udało się zebrać 61 zł :)[/QUOTE]
Wczoraj pieniądze przelałam :)

Ile jeszcze macie na minusie?

Posted

[quote name='aagataa8']Na koncie Milvy jest 64,16 zł. W marcu przelałam 204 zł, więc do poprzedniej wpłaty brakuje 31,84 zł.[/QUOTE]
To już jest liczone z pieniędzmi z mojego bazarku czy bez nich?

Posted

[COLOR=#ff0000][SIZE=5][B]Cioteczki zapisujcie się - jeśli chcecie [/B][/SIZE][/COLOR];)[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241780-komu-można-wysyłać-zaproszenia/page8[/URL]

Posted

[quote name='aagataa8']Na koncie Milvy jest 64,16 zł. W marcu przelałam 204 zł, więc do poprzedniej wpłaty brakuje 31,84 zł.[/QUOTE]

Bez tych pieniędzy z bazarku, bo jeszcze nie są zaksięgowane

Posted

[quote name='aagataa8']Bez tych pieniędzy z bazarku, bo jeszcze nie są zaksięgowane[/QUOTE]
Jeśli bez to już pewnie dzisiaj doszły :)

Posted

[quote name='b-b']Jeśli bez to już pewnie dzisiaj doszły :)[/QUOTE]

Pieniądze doszły 8.04.2013 w wysokości 61 zł. Dziękujemy bardzo:)
Już robie przelew na pozostałą kwotę, czyli 96 zł.
Karilka, czy coś jeszcze trzeba wpłacić?

Posted

[quote name='aagataa8']Pieniądze doszły 8.04.2013 w wysokości 61 zł. Dziękujemy bardzo:)
Karilka, czy coś jeszcze trzeba wpłacić?[/QUOTE]
[SIZE=3][B]to ja jeszcze tylko prosze o potwierdzenie na bazarkowym wątku:[/B][/SIZE])[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241342-KONIEC-ROZLICZAM-Świecidełka-i-paski-dla-Milvy-do-28-03-20-00[/URL]

Posted

[quote name='aagataa8']Pieniądze doszły 8.04.2013 w wysokości 61 zł. Dziękujemy bardzo:)
Nie, spokojnie - bardzo dziękuję :loveu:.

Posted

[quote name='b-b'][SIZE=3][B]to ja jeszcze tylko prosze o potwierdzenie na bazarkowym wątku:[/B][/SIZE])[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/241342-KONIEC-ROZLICZAM-Świecidełka-i-paski-dla-Milvy-do-28-03-20-00[/URL][/QUOTE]
Dziękuję :)

Czy są jakieś nowe wieści z domku Milvy?

Posted

[quote name='Karilka']No to.... [B][COLOR=#ff0000][SIZE=6]MILVA POJECHAŁA!!!!!!!![/SIZE][/COLOR][/B]

:drink1::cunao::laola::cunao::BIG::Cool!::laugh2_2::jumpie::B-fly::lilangel::smilecol::klacz:

Od tej chwili - Milva jest rodowitą łodzianką, mieszka na osiedlu Chojny (okolice szpitala Matki Polki), za Pana ma chłopaka o imieniu Kuba a Pani to Iza. Ma też rybki i za oknem widok na Stawy Jana (duży park ze stawami).

Umowa Adopcyjna podpisana, będziemy się umawiali na wspólne spacerki...
A oto pierwsze zdjęcie z Kubą:

Kuba ma 11 lat i już kocha Milvę, bardzo bardzo. Będzie z nią spał i wychodził na spacery do parku, z kolegami i ich psami.
Mama Iza twierdzi, że[B] Milva jest NAJPIĘKNIEJSZYM PSEM NA ŚWIECIE[/B], [SIZE=1]a próżna Milva oczywiście w to wszystko wierzy, hahahahah
(przypomina to słowa mojego brata... Jejku, jak ona go za te komplementy kochała)[/SIZE]

Trzymajcie kciukasy za szybkie zadomowienie się Milvy!

:smilecol:

EDIT: Imię zostaje.Milva będzie Milvą już na zawsze! :multi:[/QUOTE]

ja dopieroo teraz, ale oczywiscie tez sie ciesze!!!!

[quote name='b-b']To już jest liczone z pieniędzmi z mojego bazarku czy bez nich?[/QUOTE]

[quote name='aagataa8']Bez tych pieniędzy z bazarku, bo jeszcze nie są zaksięgowane[/QUOTE]

[quote name='Karilka']Nie, spokojnie - bardzo dziękuję :loveu:.[/QUOTE]

czyli nie ma dlugu, tak?

[quote name='Karilka']Poznała się z owczarą teściów, beaglem z osiedla... i zaczyna sie spacerkowy sezon![/QUOTE]

o no to fajnie ;) piekna Milva
najpiekniejsza na swiecie (Pani Iza ma racje) MILVUNIA!

Posted

[quote name='Ania102']karilko jak będziesz miała foty to wklej.
Wreszcie się Milva doczekała...aż 8 miesięcy. Ale w końcu:)[/QUOTE]
Aniu dzięki Tobie:):):)