paula_t Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 [quote name='b-b']Wspaniałe wieści! Będę trzymać mocno kciukasy aby to okazał si.ę właśnie TEN domek!:)[/QUOTE] I ja się przyłączę! Będę miała nerwowe święta, bo dopiero za parę dni okaże się co z Milvą, co z Badim:nerwy: Quote
aagataa8 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Nowe wpłaty: - Agnieszka Nowacka 34 zł (wpłata 18.03.2013) - Agnieszka Nowacka 20 zł (wpłata 28.03.2013) Quote
krakowianka.fr Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 no to zdecydowanie trzymamy kciuki! [quote name='Karilka']Wczoraj, byliśmy z Milvą na spotkaniu P/A :cool3:. W skrócie: Pani, z synem (11 lat) przeprowadzają się do Łodzi od dziadków, i chcą psa. Zastanawiali sie, czy nie zabrać dziadkom owczarka niemieckiego, jednak suczka całe życie mieszka w domku..do tego jest za duża do małego, mieszkania (20? 30m?).. Przeprowadzają się za 3 tygodnie... Wtedy chcieliby zabrać Milvę. To co? Trzymamy kciuki? Za "nierozmyślnosć"? Mnie sie podobali :). Pani nosi w portfelu zdjęcia: synka, mamy i ... zmarłej jamniczki Lejdi. Widziałam też zdjęcia owczarki niemieckiej od dziadków... Milva najadła sie ciastek.. No jakby sie udało - to uważam, że Milva miałaby fajne życie u boku chłopaka - psiarza (wymienił mi psy, należące do wszystkich kolegów i kolezanek w klasie, haha) ...mieszkanie przy dużym parku, z zalewem... TRZYMAĆ KCIUKI. PS: zadzwonili z ogłoszenia z gazety łódzkiej ;) (gdzie Milva jest zamieszczana co tydzień)[/QUOTE] Quote
__Lara Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Oj, czyżby wreszcie Milva doczekała się swojego ds? :) :) :) Quote
Karilka Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Pani złożyła życzenia, jesteśmy w kontakcie. Remontują mieszkanko w Łodzi. Może uda sie im przeprowadzić wcześniej (szansa na przyszły tydzień) ... ja jestem bardzo dobrej nadziei, widząc zaangażowanie Pani i synka. Jednak - dmuchajmy na zimne. Milva ma sie dobrze. Quote
Shilomaniak Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Dmucham na zimne ;). Milvie życzę domku :loveu: Quote
Ania102 Posted April 3, 2013 Posted April 3, 2013 Nie wierzę póki co ale zobaczymy. Karilko dziekuje za fotki, bardzo ładne:) Przepraszam, że się nie pokazuję, ciagle praca i problemy... Quote
b-b Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Proszę o dane do wpłaty z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/241342-KONIEC-ROZLICZAM-Świecidełka-i-paski-dla-Milvy-do-28-03-20-00 Udało się zebrać 61 zł :) Quote
Karilka Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 (edited) No to.... MILVA POJECHAŁA!!!!!!!! :drink1::cunao::laola::cunao::BIG::Cool!::laugh2_2::jumpie::B-fly::lilangel::smilecol::klacz: Od tej chwili - Milva jest rodowitą łodzianką, mieszka na osiedlu Chojny (okolice szpitala Matki Polki), za Pana ma chłopaka o imieniu Kuba a Pani to Iza. Ma też rybki i za oknem widok na Stawy Jana (duży park ze stawami). Umowa Adopcyjna podpisana, będziemy się umawiali na wspólne spacerki... A oto pierwsze zdjęcie z Kubą: Kuba ma 11 lat i już kocha Milvę, bardzo bardzo. Będzie z nią spał i wychodził na spacery do parku, z kolegami i ich psami. Mama Iza twierdzi, że Milva jest NAJPIĘKNIEJSZYM PSEM NA ŚWIECIE, a próżna Milva oczywiście w to wszystko wierzy, hahahahah (przypomina to słowa mojego brata... Jejku, jak ona go za te komplementy kochała) Trzymajcie kciukasy za szybkie zadomowienie się Milvy! :smilecol: EDIT: Imię zostaje.Milva będzie Milvą już na zawsze! :multi: Edited April 5, 2013 by Karilka Quote
Shilomaniak Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 TO NAJPIĘKNIEJSZA WIADOMOŚĆ :loveu: Nowej Rodzinie Milvy życzę duuuużo radosnych chwil :loveu::loveu::loveu: Quote
justysiek Posted April 5, 2013 Author Posted April 5, 2013 super!!!:) wspaniała wiadomość, powodzenia mała, żebyś już zawsze była szczęśliwa!!!jupiiiiiiiiiiiiiiii:multi: Quote
paula_t Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Ooooo Ty, Karilka, tyle czasu nas w niepewności trzymałaś:mad:;) Wspaniała wiadomość, baaaaardzo się cieszę, że Milva wreszcie znalazła swoje miejsce na Ziemi!!!:multi: Quote
Shilomaniak Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Szczęście mnie rozpiera, tańczę, śpiewam i śmieję się :multi:. Kochane Cioteczki, to dzięki Wam - to Wasze nie kupione kiecki, smętne buty na półce w sklepie, niedziela przed telewizorem a nie w kinie - to są te pieniądze, które dały Milvie dom. Życie ma sens gdy pomagamy maluczkim. Och Milva, Milva żyj psiejsko-czarodziejsko w nowym domku.:iloveyou: Quote
Ania102 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Jestem bardzo wdzięczna , że los obdarzył w końcu Milvę ds:) Pamiętam ją czołgającą się przed moimi nogami w lutym 2012 a póżniej zniknęła mi z oczu na kilka miesięcy. Mieszkała w lesie, jadała w śmietnikach. W końcu ma dom. Dzięki Karinie wie jak zachowywać się jak domowiec. Dzięki Nam wszystkim z tego wątku miała szansę. Bardzo dziękuję. Żeby wszystko było dobrze! Karolko dziękuję za ogłaszanie gazetowe Milvy! Do mnie z ogłoszeń z internetowych kompletnie nikt nie dzwonił, traciłam nadzieję a zanim całkowicie straciłam ds znalazł się! Milveczko wszystkiego najlepszego, w końcu znalazł się ludz który Cię pokochał- taki młody, dobry człowiek. Super Quote
Zuzka2 Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Happy end!:bigcool:Doczekała się suczynka:Cool!: Quote
Karilka Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 [quote name='Shilomaniak']Szczęście mnie rozpiera, tańczę, śpiewam i śmieję się :multi:. Kochane Cioteczki, to dzięki Wam - to Wasze nie kupione kiecki, smętne buty na półce w sklepie, niedziela przed telewizorem a nie w kinie - to są te pieniądze, które dały Milvie dom. Życie ma sens gdy pomagamy maluczkim. Och Milva, Milva żyj psiejsko-czarodziejsko w nowym domku.:iloveyou:[/QUOTE] Właśnie, Ania - Twoja determinacja + zaangażowanie wielu osób = Milva w DS :multi: Quote
b-b Posted April 5, 2013 Posted April 5, 2013 Wspaniale! Tak długo czekała na swój domek :) A ja ciągle czekam za danymi do wpłaty z bazarku dla Milvy:) Quote
ewu Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Karilka']No to.... MILVA POJECHAŁA!!!!!!!! :drink1::cunao::laola::cunao::BIG::Cool!::laugh2_2::jumpie::B-fly::lilangel::smilecol::klacz: Od tej chwili - Milva jest rodowitą łodzianką, mieszka na osiedlu Chojny (okolice szpitala Matki Polki), za Pana ma chłopaka o imieniu Kuba a Pani to Iza. Ma też rybki i za oknem widok na Stawy Jana (duży park ze stawami). Umowa Adopcyjna podpisana, będziemy się umawiali na wspólne spacerki... A oto pierwsze zdjęcie z Kubą: Kuba ma 11 lat i już kocha Milvę, bardzo bardzo. Będzie z nią spał i wychodził na spacery do parku, z kolegami i ich psami. Mama Iza twierdzi, że Milva jest NAJPIĘKNIEJSZYM PSEM NA ŚWIECIE, a próżna Milva oczywiście w to wszystko wierzy, hahahahah (przypomina to słowa mojego brata... Jejku, jak ona go za te komplementy kochała) Trzymajcie kciukasy za szybkie zadomowienie się Milvy! :smilecol: EDIT: Imię zostaje.Milva będzie Milvą już na zawsze! :multi: Jak się cieszę, powodzenia malutka , kochana:):):) Quote
ewu Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 A niech jej dobrze pilnują, spacery na smyczy i dobre szelki. Quote
Karilka Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 Milva to nie uciekinierka ;). Spacery na smyczy - spokojnie. Quote
ewu Posted April 6, 2013 Posted April 6, 2013 [quote name='Karilka']Milva to nie uciekinierka ;). Spacery na smyczy - spokojnie.[/QUOTE] To dobrze:) Quote
Recommended Posts