Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

uzupełniłam deklarację, proszę sprawdźcie czy wszystko jest ok, uzupełniłam msc, żeby było łatwiej określić za który msc jest zapłacone - pisałam do osób deklarujących pieniądze na Milvę, a które zalegają, czyli deklaracje na 70zł zero odzewu więc chyba już nie będą wpłacać.

DEKLARACJI STAŁYCH NA TEN MOMENT ZOSTAŁO 145ZŁ CZYLI NAWET NIE POŁOWA!

Edited by justysiek
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aagataa8 napisał(a):
Na koncie Milvy jest 126,16 zł po wpłatach:
- ewu 10 zł za marzec (wpłata 07.03.2013)
- __Lara 10 zł (wpłata 08.03.2013).

To była moja za luty dopiero, tak jak pisałam.

Strasznie się powykruszały te deklaracje :(

Posted

Nie wiem co zrobić z Milvą, naprawdę. Jestem załamana, nie jestem w stanie dołożyć w tym miesiącu złotówki.
Brakuje 155 zł deklaracji...Czy ma ktoś jakiś pomysł???

Posted

Aagato a możesz wznowic prosbe o dopłate z KS w tym miesiacu?

biro wydarzenie jest nieaktualne, czy ktos może załozyc nowe?

Trzeba podjąc decyzje co dalej z dt Milvy, czy moze ktos porozsy6łać pw z prośba o deklaracje?
Naprawde nie mam pomysłu co zrobic. Najlepiej byłoby znaleźć bdt ale to raczej niemozliwe. Niewiadomo ile Milva heszcze bedzie na dt i czy w ogóle kiedykolwiek ktos sie nia zainteresuje. Prosze cioteczki o pomoc.

Posted

Ania102 napisał(a):
Aagato a możesz wznowic prosbe o dopłate z KS w tym miesiacu?

biro wydarzenie jest nieaktualne, czy ktos może załozyc nowe?

Trzeba podjąc decyzje co dalej z dt Milvy, czy moze ktos porozsy6łać pw z prośba o deklaracje?
Naprawde nie mam pomysłu co zrobic. Najlepiej byłoby znaleźć bdt ale to raczej niemozliwe. Niewiadomo ile Milva heszcze bedzie na dt i czy w ogóle kiedykolwiek ktos sie nia zainteresuje. Prosze cioteczki o pomoc.

Ok, jutro postaram się porozsyłać Pw.

Posted

Postaram się w najbliższym czasie zrobić znowu zrobić jakiś bazarek dla biduli.
Na FB Wam nie pomogę bo mnie tam nie ma.

Posted

paula_t napisał(a):
Laro, możesz mi powysyłać "listę" osób, żeby się nie zdublowały, pomogę. Bez wydarzenia na fb ani rusz.

Ok, wyślę potem listę osób, do których wysyłałam Pw :)

No Milva coś strasznego pecha ma :(

Posted

__Lara napisał(a):
Ok, wyślę potem listę osób, do których wysyłałam Pw :)

No Milva coś strasznego pecha ma :(

Postaram się coś jutro podziałać z tymi PW, bo dziś w pracy nie dam rady, mam młyn :(

Posted

Fauka nie przyjedzie - rozbiła obiektyw od aparatu i do tego źle sie czuje... No nic. Jak mogą być zdjęcia popstrykane zwykłą cyfrówką to będą w sobote...

Justysiek - Na wydarzenie trzeba zapraszać ludzi, kurcze... Pomyślcie nad osobą, która ma mase znajomych "psich"...i która mogłaby pozapraszać..

Posted

Ja nie mam fb, ale czy któraś z cioteczek na wątku nie może pomóc?

Karilko zdjecia mogą być zwykłe, chodzi tylko o to żeby można ogłoszenia z nowymi zrobić. Milva nie ma żadnych zdjęć domowych.Zrób proszę jakieś

Posted

Jasne :) Nie widziałam sensu w ogłaszaniu jej z tymi samymi zdjęciami, bo już naprawdę mnóstwo tych ogłoszeń hula po sieci. Ktoś się podejmie napisania tekstu, żeby nie pokasowali?