Ania_i_Kropka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Chodzi Ci o taką maleńką jasną sunie, czy o rudą Daszkę? Daszka nadal siedzi z Lękusiem, a malutka biała jest na wybiegu z Arią. Quote
patch75 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 wlaciwie to nie pamietam dobrze, moze to jest ta mala z klatki Arii, ta bojazliwa Quote
DarkAngels Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 patch75 napisał(a):wlaciwie to nie pamietam dobrze, moze to jest ta mala z klatki Arii, ta bojazliwa Jak bojaźliwa to jest chyba ta z wybiegu :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Pewnie chodzi o tą malutką. Sunia jest bardzo bojaźliwa i najgorsze jest to, że ze strachu gryzie.:shake: Na szczęście na wybiegu czuje się bardzo dobrze. Quote
DarkAngels Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Ostatnio chciałem wziasc ja na psacerek. To nie chciałą iśc. Podeszła tylko do mnie na sekundke i potem uciekła. A ja nie stresowałem psinki :) Quote
patch75 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 mozliwe ze to ta, ktora tak panicznie sie boi; o jezu, zeby czlowiek mog poswiecic wiecej czasu, to pewnie by dalo rade ja oswoic, a tu tyle psow sie domaga o spacery:shake: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 To na pewno ta sunia. Tylko ona z klatki Lękusia tak się bała. Niunia jest bardzo przestraszona. Gdy była na zastrzyku w gabinecie chowała się po kontach w pewnym momencie wskoczyła mi na kolana i przytuliła się jednak gdy Ola się do niej zbliżyła sunia próbowała mnie ugryźć w rękę i uciekła pod biurko. Każda próba zbliżenia do niej kończyła się atakiem. Pewnie gdyby trafiła do kochającego domku zmieniła by się. Quote
DarkAngels Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 Jutro spróbuje wyciągnąć ją na spacerek :) Quote
Jagoda1 Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Biedna Sunia, trudno uwierzyć jej, że człowiek może być jest dobry... Quote
Ania_i_Kropka Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Przemek mam nadzieję, że Ci się uda wyciągnąć malutką na spacer. Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Musimy wierzyć, że ma. Lękuś zmienia się z dnia na dzień. Jest bardziej ufny i przyjacielski. Nie raz sam podchodzi i prosi o spacerek, a nie raz zmyka przestraszony. Trzeba dać mu czasu. On musi znaleźć domek. Lękuś bignij na góre szukać domku. :) Quote
Rybka_39 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Kurcze...szkoda że nikt go jeszcze nie pokochał:-( Quote
Jagoda1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 A może mu zmienić imię?:razz: Biegnij na pierwszą stronę. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 W karcie schroniskowej Lękuś ma na imię Fidel. W tej chwili niuniek jest nie tym samym psem co kiedyś. Jest wesołym i towarzyskim psiakiem, który po prostu potrzebuje czasu żeby kogoś poznać. Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):W karcie schroniskowej Lękuś ma na imię Fidel. W tej chwili niuniek jest nie tym samym psem co kiedyś. Jest wesołym i towarzyskim psiakiem, który po prostu potrzebuje czasu żeby kogoś poznać. To prawda. Pierwszy raz gdy go chciałem wyprowadzić to on ode mnie uciekał, a teraz gdy wchodze do jego klatki on sam do mnie podchodzi (chodź nie zawsze) i prosi o wyjscie na spacerek :) Quote
Recommended Posts