Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mozliwe ze to ta, ktora tak panicznie sie boi; o jezu, zeby czlowiek mog poswiecic wiecej czasu, to pewnie by dalo rade ja oswoic, a tu tyle psow sie domaga o spacery:shake:

Posted

To na pewno ta sunia. Tylko ona z klatki Lękusia tak się bała. Niunia jest bardzo przestraszona. Gdy była na zastrzyku w gabinecie chowała się po kontach w pewnym momencie wskoczyła mi na kolana i przytuliła się jednak gdy Ola się do niej zbliżyła sunia próbowała mnie ugryźć w rękę i uciekła pod biurko. Każda próba zbliżenia do niej kończyła się atakiem. Pewnie gdyby trafiła do kochającego domku zmieniła by się.

Posted

Musimy wierzyć, że ma. Lękuś zmienia się z dnia na dzień. Jest bardziej ufny i przyjacielski. Nie raz sam podchodzi i prosi o spacerek, a nie raz zmyka przestraszony. Trzeba dać mu czasu. On musi znaleźć domek. Lękuś bignij na góre szukać domku. :)

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
W karcie schroniskowej Lękuś ma na imię Fidel. W tej chwili niuniek jest nie tym samym psem co kiedyś. Jest wesołym i towarzyskim psiakiem, który po prostu potrzebuje czasu żeby kogoś poznać.

To prawda. Pierwszy raz gdy go chciałem wyprowadzić to on ode mnie uciekał, a teraz gdy wchodze do jego klatki on sam do mnie podchodzi (chodź nie zawsze) i prosi o wyjscie na spacerek :)