Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak, odpisalam od razu wczoraj i czekam na odpowiedz od tej kobiety; jak okaze sie, ze jest powaznie zainteresowana, przekaze numer tel. Ani, Ania-nie masz nic przeciwko? :cool3: na pewno chcialaby porozmawiac z kims pzrez telefon, a ja jestem za granica i nie odbieram raczej telefonow

Posted

Oczywiście, że nie mam nic przeciwko. Bardzo chętnie porozmawiam z osobą chętną na Fidelka. Mam nadzieję, że ta Pani się odezwie i już niedługo Fidelek będzie szczęśliwy w nowym, kochającym domku:lol:

Posted

wy czekacie i ja czekam... :shake: wlasnie sprawdzalam poczte, ale trzeba byc cierpliwym-ludziom czasem trzeba wiecej czasu aby pzremyslec pewne sprawy, nawet jesli to jest tylko odpowiedz na maila, mam nadzieje...

bede poczte sprawdzac non stop, ma dostep do netu prawie w kazdej chwili i dam znac

Posted

Hopamy na pierwszą stronkę. Ostatnio było państwo, ktore chcialo malego, starszego pieska. Odrazu pokazałem im Fidelka vel Lękusia. Państwo poprosili, abym wyjoł go z klatki. I od razu to uczyniłem. Ale gdy państwo go zobaczyli to uslyszalerm tylko cos takiego: " oj biedactwo, ma krzywa łapkę. Nie weźmiemy takiego kalekiego psa. On napewno jeszcze znajdzie dom" No porpstu i jak sie tu nie zdenerwować. Państwo potem poszli i jak wrocilem to powiedzieli, że troszke mało tu psiaków i nie ma takiego psiaka jakiego oni chcą. I poszli ...

Posted

przemas-ol napisał(a):
Hopamy na pierwszą stronkę. Ostatnio było państwo, ktore chcialo malego, starszego pieska. Odrazu pokazałem im Fidelka vel Lękusia. Państwo poprosili, abym wyjoł go z klatki. I od razu to uczyniłem. Ale gdy państwo go zobaczyli to uslyszalerm tylko cos takiego: " oj biedactwo, ma krzywa łapkę. Nie weźmiemy takiego kalekiego psa. On napewno jeszcze znajdzie dom" No porpstu i jak sie tu nie zdenerwować. Państwo potem poszli i jak wrocilem to powiedzieli, że troszke mało tu psiaków i nie ma takiego psiaka jakiego oni chcą. I poszli ...

:mad: Niech sobie kupią maskotkę, znajdą w supermarkecie tam jest większy wybór. :angryy: