Ania_i_Kropka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Patch na pewno odpisała zainteresowanym. Musimy poczekać aż się odezwą i bardzo mocno trzymać kciuki. Quote
DarkAngels Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Fidelek był dzisiaj na spacerku z Arkiem. :) Ja też trzymam kciuki :thumbs: Quote
patch75 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 tak, odpisalam od razu wczoraj i czekam na odpowiedz od tej kobiety; jak okaze sie, ze jest powaznie zainteresowana, przekaze numer tel. Ani, Ania-nie masz nic przeciwko? :cool3: na pewno chcialaby porozmawiac z kims pzrez telefon, a ja jestem za granica i nie odbieram raczej telefonow Quote
Ania_i_Kropka Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Oczywiście, że nie mam nic przeciwko. Bardzo chętnie porozmawiam z osobą chętną na Fidelka. Mam nadzieję, że ta Pani się odezwie i już niedługo Fidelek będzie szczęśliwy w nowym, kochającym domku:lol: Quote
patch75 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 ja tez trzymam kciuki to bardzo-na razie jeszcze nie otrzymalam odpowiedzi, jak tylko dostane, to napisze Quote
DarkAngels Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Ja też trzymam mocno kciukasy :thumbs: Mam nadzieje, ze wszystko sie uda :) Quote
patch75 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 kopiuje prosbe: cioteczki prosze pomozcie w szukaniu tej suni... moze macie znajomych w Łęczycy [SIZE=2]albo choc podbijajcie i rozeslijcie dalej!!: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75229 __________________ ZAGINELA SUNIA W OKOLICY ŁECZYCY... POMOCY!!!! <link> Quote
Ania_i_Kropka Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Musimy poczekać na patch. Cały czas trzymamy kciuki:thumbs: Quote
patch75 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 wy czekacie i ja czekam... :shake: wlasnie sprawdzalam poczte, ale trzeba byc cierpliwym-ludziom czasem trzeba wiecej czasu aby pzremyslec pewne sprawy, nawet jesli to jest tylko odpowiedz na maila, mam nadzieje... bede poczte sprawdzac non stop, ma dostep do netu prawie w kazdej chwili i dam znac Quote
patch75 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Fidelek na: http://www.populada.pl/lista,region,14 Quote
DarkAngels Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Czekamy i kciuki trzymamy :thumbs: :) Quote
Jagoda1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Fidelku, czekamy, może w ogłoszeniach ktoś cię zauważy... Quote
DarkAngels Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Hopamy na pierwszą stronkę. Ostatnio było państwo, ktore chcialo malego, starszego pieska. Odrazu pokazałem im Fidelka vel Lękusia. Państwo poprosili, abym wyjoł go z klatki. I od razu to uczyniłem. Ale gdy państwo go zobaczyli to uslyszalerm tylko cos takiego: " oj biedactwo, ma krzywa łapkę. Nie weźmiemy takiego kalekiego psa. On napewno jeszcze znajdzie dom" No porpstu i jak sie tu nie zdenerwować. Państwo potem poszli i jak wrocilem to powiedzieli, że troszke mało tu psiaków i nie ma takiego psiaka jakiego oni chcą. I poszli ... Quote
Ania_i_Kropka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Takimi ludźmi nie warto się przejmować. Przychodzą i zgrywają dobrych ludzi, chyba tylko po to, żeby się podbudować:angryy::angryy::angryy: Quote
DarkAngels Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 No, ale mnie taki nerw poprostu chwycił, że ... Pfffffffff. Hopamy na pierwszą stronkę. Napewno znajdziesz domek :) Quote
Gosiapk Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 przemas-ol napisał(a):Hopamy na pierwszą stronkę. Ostatnio było państwo, ktore chcialo malego, starszego pieska. Odrazu pokazałem im Fidelka vel Lękusia. Państwo poprosili, abym wyjoł go z klatki. I od razu to uczyniłem. Ale gdy państwo go zobaczyli to uslyszalerm tylko cos takiego: " oj biedactwo, ma krzywa łapkę. Nie weźmiemy takiego kalekiego psa. On napewno jeszcze znajdzie dom" No porpstu i jak sie tu nie zdenerwować. Państwo potem poszli i jak wrocilem to powiedzieli, że troszke mało tu psiaków i nie ma takiego psiaka jakiego oni chcą. I poszli ... :mad: Niech sobie kupią maskotkę, znajdą w supermarkecie tam jest większy wybór. :angryy: Quote
Jagoda1 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 I dobrze, że go nie wzięli, szkoda dla nich takiego Psiaka. Szukamy, Fidelku prawdziwego Domu. Quote
Recommended Posts