Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Przemek ktoś rozwieszał Lękusiowe plakaty na jarotach i pieczewie?

Nie. :shake: Ja rozwieszałem na starym miescie i to tez w nie wielu miejscach w piatek bede tez rozwieszał na podgrodziu i na mlecznym. Przejade sie też do kortowa.

Posted

Pytam bo miała rozwiesić plakaciki twoja koleżanka i nie wiem czy mam się za to zabierać.

Jak możesz to porozwieszaj. Ona nie ma teraz czasu :shake: Lękuś hopaj na pierwszą stronkę :)

Posted

Byłoby super:loveu:. Tylko musimy się jakoś umówić na przekazanie plakacików. Może zostawię je u Grażyny w sklepie?

Dobrze, odbiorę...:razz:

Posted

no prosze, jak tu sie rozkreca:razz: pamietam Lekusia czy moze Fidelka:razz: jak go pzreniesiono do klatki Shannona, siedzialam z nim w klatce i glaskalam rownoczesnie probujac nie zblizac sie do niego za bardzo, zeby go nie sploszyc, a on, pomimo ze tak bardzo sie bal, zostawal na swoim miejscu i dal sie glaskac-tak bardzo potrzebowal kontaktu; i tak oczy mrozyl jakby byl w raju:shake:

Posted

patch75 napisał(a):
no prosze, jak tu sie rozkreca:razz: pamietam Lekusia czy moze Fidelka:razz: jak go pzreniesiono do klatki Shannona, siedzialam z nim w klatce i glaskalam rownoczesnie probujac nie zblizac sie do niego za bardzo, zeby go nie sploszyc, a on, pomimo ze tak bardzo sie bal, zostawal na swoim miejscu i dal sie glaskac-tak bardzo potrzebowal kontaktu; i tak oczy mrozyl jakby byl w raju:shake:

Też to pamiętam, a teraz to zupełnie inny psiak :eviltong: Zobaczysz jak wrócisz z wakacji :evil_lol:

Posted

Gosiapk napisał(a):
Lękuś został odlękusiowany? :cool3:

Co masz na myśli? :cool3: Zazhowanie? Jak tak to już jest całkiem inny psiak :) Nie raz jeszcze sie boi, ale juz czesciej przychodzi po to, żeby się przytulić. Nie raz prosi o spacerek jak jest sie z nim w klatce :)

Posted

Gosiapk napisał(a):
Tak, właśnie o to mi chodziło. Ta zmiana w zachowaniu Lękusia świadczy jak bardzo sa potrzebni wolontariusze w schronisku!!!

Co prawqda to prawda. W poniedzialek zrobie filmik i wstawie na dogo :) zobaczycie jak zachowuje sie na spacerku :)