DarkAngels Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Hopkamy na pierwszą stronkę :) TAm napewno czeka na Ciebie domek pełen miłości :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Przemek ktoś rozwieszał Lękusiowe plakaty na jarotach i pieczewie? Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Przemek ktoś rozwieszał Lękusiowe plakaty na jarotach i pieczewie? Nie. :shake: Ja rozwieszałem na starym miescie i to tez w nie wielu miejscach w piatek bede tez rozwieszał na podgrodziu i na mlecznym. Przejade sie też do kortowa. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Pytam bo miała rozwiesić plakaciki twoja koleżanka i nie wiem czy mam się za to zabierać. Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Pytam bo miała rozwiesić plakaciki twoja koleżanka i nie wiem czy mam się za to zabierać. Jak możesz to porozwieszaj. Ona nie ma teraz czasu :shake: Lękuś hopaj na pierwszą stronkę :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 W takim razie jutro o ile Zuzia mi pozwoli ruszam w trasę. Quote
Jagoda1 Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Przemek ktoś rozwieszał Lękusiowe plakaty na jarotach i pieczewie? Ja mogę rozwiesić... Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):W takim razie jutro o ile Zuzia mi pozwoli ruszam w trasę. Dziękuję :loveu: Hopaj Lękuś po domek. Zobacz ile osób Cie wspiera i kocha :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Byłoby super:loveu:. Tylko musimy się jakoś umówić na przekazanie plakacików. Może zostawię je u Grażyny w sklepie? Quote
DarkAngels Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Ja mam plakaciki więc mogę je jutro dać Agusi. Mam ich jeszcze troszke bo pokserowałem :) Quote
Jagoda1 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Byłoby super:loveu:. Tylko musimy się jakoś umówić na przekazanie plakacików. Może zostawię je u Grażyny w sklepie? Dobrze, odbiorę...:razz: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 W takim razie dzisiaj dodrukuje jeszcze klika plakacików i jutro wracając ze schroniska zajdą do Grażyny i zostawię. Quote
patch75 Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 no prosze, jak tu sie rozkreca:razz: pamietam Lekusia czy moze Fidelka:razz: jak go pzreniesiono do klatki Shannona, siedzialam z nim w klatce i glaskalam rownoczesnie probujac nie zblizac sie do niego za bardzo, zeby go nie sploszyc, a on, pomimo ze tak bardzo sie bal, zostawal na swoim miejscu i dal sie glaskac-tak bardzo potrzebowal kontaktu; i tak oczy mrozyl jakby byl w raju:shake: Quote
DarkAngels Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 patch75 napisał(a):no prosze, jak tu sie rozkreca:razz: pamietam Lekusia czy moze Fidelka:razz: jak go pzreniesiono do klatki Shannona, siedzialam z nim w klatce i glaskalam rownoczesnie probujac nie zblizac sie do niego za bardzo, zeby go nie sploszyc, a on, pomimo ze tak bardzo sie bal, zostawal na swoim miejscu i dal sie glaskac-tak bardzo potrzebowal kontaktu; i tak oczy mrozyl jakby byl w raju:shake: Też to pamiętam, a teraz to zupełnie inny psiak :eviltong: Zobaczysz jak wrócisz z wakacji :evil_lol: Quote
DarkAngels Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Hopamy na pierwszą stronkę po domek :) Quote
DarkAngels Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Gosiapk napisał(a):Lękuś został odlękusiowany? :cool3: Co masz na myśli? :cool3: Zazhowanie? Jak tak to już jest całkiem inny psiak :) Nie raz jeszcze sie boi, ale juz czesciej przychodzi po to, żeby się przytulić. Nie raz prosi o spacerek jak jest sie z nim w klatce :) Quote
Gosiapk Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Tak, właśnie o to mi chodziło. Ta zmiana w zachowaniu Lękusia świadczy jak bardzo sa potrzebni wolontariusze w schronisku!!! Quote
DarkAngels Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Gosiapk napisał(a):Tak, właśnie o to mi chodziło. Ta zmiana w zachowaniu Lękusia świadczy jak bardzo sa potrzebni wolontariusze w schronisku!!! Co prawqda to prawda. W poniedzialek zrobie filmik i wstawie na dogo :) zobaczycie jak zachowuje sie na spacerku :) Quote
Rybka_39 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Ja chetnie bym go zobaczyła wrealu:loveu:, ale pocieszę sie filmikiem:lol: Hopamy Lękoslawie:multi: Quote
DarkAngels Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Rybka_39 napisał(a):Ja chetnie bym go zobaczyła wrealu:loveu:, ale pocieszę sie filmikiem:lol: Hopamy Lękoslawie:multi: Ale jaki problem :) Zapraszam do Olsztyna :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Przemek a może zmień tytuł. Nasz Lękuś przecież tu już nie Lękuś tylko Fidelek. :loveu: Quote
DarkAngels Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Tytuł już zmieniłem :) Lękuś hopaj na pierwszą stronę :) Quote
Jagoda1 Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Fidelio, masz nowe imię, nową psychikę, biegusiem pokazywać się... Quote
Recommended Posts