Ania_i_Kropka Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 O jaki tekst chodzi? Pamiętasz może początek? Quote
DarkAngels Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 Hmmm. Ja to nawet niewiem o który tekst chodzi. Hmmm. ;) Quote
patch75 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 tekts, ktory mi przekazalas iktory byl przeznaczony dla innego psa; cos w rodzaju 'zwierzen psa';), typu 'moze jestem tylko zwyklym psem, ale potrafie Cie pokochac' Quote
Ania_i_Kropka Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Nie wiem czy to ten, ale wydaje mi się, że tak. To jest tekst, który kiedyś napisała Irma o naszym Dimku. Kochany MÓJ CZŁOWIEKU !!! Może i nie jestem bardzo piękny - na pewno są piękniejsze ode mnie psy, że nie wspomnę o suczkach, ale … potrafię kochać i będę cię kochał całym moim psim sercem. Bardzo, bardzo chcę mieć swój dom i swojego Człowieka. Może to Ty - więc proszę - daj mi szansę. Będę Cie kochał a wraz z Tobą pokocham cały Twój świat i Twoich bliskich - tylko bądź, bądź moim człowiekiem i przyjmij mnie po swój dach i naucz mnie jaki mam być a obiecuję, że taki będę - obiecuję, że będę grzeczny, cichutki, będę Cię całym sobą kochać i pilnować i bronić ... tylko już mnie zabierz do domu, przygarnij i otocz opieką, daj mi kawałek miejsca w Twoim sercu a będziemy razem szczęśliwi Quote
patch75 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 to musi byc ten, dzieki;) wykrzystam go w plakacie Quote
patch75 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 zrobilam plakat Lekusiwoy-przesylam przemowi i ani do wydrukowania, nie moge go przekopiowac na watek-zdjeciesienie kopiuje;( Quote
patch75 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 super ze doszedl, nie jest zachwycajacy, bo nie ma doswiadczenia w robieniu plakatow, ale moze wystarczy; jak chcecie mozecie go zmienic Quote
Ania_i_Kropka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Wystarczy, tylko przydałoby się dodać jego wiek i to, że jest ze schroniska. Można dodać jeszcze jeden numer kontaktowy. Ludzie czasami dzwonią raz jak nikt nie odbiera to rezygnują. Możecie podać numer do mnie. Quote
DarkAngels Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Wystarczy, tylko przydałoby się dodać jego wiek i to, że jest ze schroniska. Można dodać jeszcze jeden numer kontaktowy. Ludzie czasami dzwonią raz jak nikt nie odbiera to rezygnują. Możecie podać numer do mnie. Nie no ja będe odbierał :) Ale możemy podać też Twój :) Quote
patch75 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 to dopiszcie wiek, ze jest w schronisku krotko i telefon jeszcze jeden, oki? wystarczy tylko dopisac na dole czy gdzies;) mysle zedwa telefony to zawsze lepiej nizjeden, rzeczywiscie Quote
patch75 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 przemek, ale u ciebie czesto poczta sie wlacza, ato naraza ludzina koszty i zniecheca,wiecdrugi sie przyda;-) Quote
DarkAngels Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Mnie sie włącza poczta jak z kims rozmawiam, albo jestem poza zasiegiem ;) Quote
patch75 Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 oby tylko-Lekus masz byc w nowym domu jak przyjade do schronu:mad: Quote
DarkAngels Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 patch75 napisał(a):oby tylko-Lekus masz byc w nowym domu jak przyjade do schronu:mad: Oj będzie :) Już się wujek oto postara :) Quote
Ania_i_Kropka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Poprawiłam plakat. Dopisałam parę informacji i dodałam swój telefon. Jutro zostawię kilka plakacików w schronisku. Przemek odbierzesz jak będziesz mógł. Quote
patch75 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 super!dzieki ! pzremek teraz nic tylko szalej i klej plakaty lekusiowe gdzie mozna:cool3: Quote
DarkAngels Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 patch75 napisał(a):super!dzieki ! pzremek teraz nic tylko szalej i klej plakaty lekusiowe gdzie mozna:cool3: oj bede bede :) na dworcu porozklejam i na miesice i w sklepach zoologicznych :) no i wszedzie. Dzieki Ania :) Quote
Ania_i_Kropka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Przemek tylko uważaj gdzie wieszasz plakaty. Już raz mieliśmy aferę o plakat reklamujący koncert na rzecz schroniska. Dziewczyny, które je rozwieszały powiesiły jeden w lecznicy dla zwierząt co strasznie oburzyło jej właściciela, który następnego dnia zrobił schronisku taką awanturę jakbyśmy co najmniej zaplakatowali mu wszystkie drzwi i okna.:angryy::angryy::angryy: Quote
DarkAngels Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Przemek tylko uważaj gdzie wieszasz plakaty. Już raz mieliśmy aferę o plakat reklamujący koncert na rzecz schroniska. Dziewczyny, które je rozwieszały powiesiły jeden w lecznicy dla zwierząt co strasznie oburzyło jej właściciela, który następnego dnia zrobił schronisku taką awanturę jakbyśmy co najmniej zaplakatowali mu wszystkie drzwi i okna.:angryy::angryy::angryy: Wiem, wiem. Nie martw się. Ja zawsze pierw sie pytam, a potem wieszam :) Quote
patch75 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 ale przeciez ktos sie musial pytac o pozwolenie na powieszenie plakatu? :crazyeye: to jakis wampir, nie wtereynraz musial byc:angryy: jak wroce to pomoge z rozwieszaniem;) Quote
DarkAngels Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Jak wrócisz to Lękusia może już nie byc w schronisku ;) I mam nadzieje, że tak bedzie. Trzymam kciuki :thumbs: Quote
Recommended Posts