Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tekts, ktory mi przekazalas iktory byl przeznaczony dla innego psa; cos w rodzaju 'zwierzen psa';), typu 'moze jestem tylko zwyklym psem, ale potrafie Cie pokochac'

Posted

Nie wiem czy to ten, ale wydaje mi się, że tak. To jest tekst, który kiedyś napisała Irma o naszym Dimku.

Kochany MÓJ CZŁOWIEKU !!!
Może i nie jestem bardzo piękny - na pewno są piękniejsze ode mnie psy, że nie wspomnę o suczkach, ale … potrafię kochać i będę cię kochał całym moim psim sercem. Bardzo, bardzo chcę mieć swój dom i swojego Człowieka. Może to Ty - więc proszę - daj mi szansę. Będę Cie kochał a wraz z Tobą pokocham cały Twój świat i Twoich bliskich - tylko bądź, bądź moim człowiekiem i przyjmij mnie po swój dach i naucz mnie jaki mam być a obiecuję, że taki będę - obiecuję, że będę grzeczny, cichutki, będę Cię całym sobą kochać i pilnować i bronić ... tylko już mnie zabierz do domu, przygarnij i otocz opieką, daj mi kawałek miejsca w Twoim sercu a będziemy razem szczęśliwi

Posted

Wystarczy, tylko przydałoby się dodać jego wiek i to, że jest ze schroniska. Można dodać jeszcze jeden numer kontaktowy. Ludzie czasami dzwonią raz jak nikt nie odbiera to rezygnują. Możecie podać numer do mnie.

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Wystarczy, tylko przydałoby się dodać jego wiek i to, że jest ze schroniska. Można dodać jeszcze jeden numer kontaktowy. Ludzie czasami dzwonią raz jak nikt nie odbiera to rezygnują. Możecie podać numer do mnie.

Nie no ja będe odbierał :) Ale możemy podać też Twój :)

Posted

to dopiszcie wiek, ze jest w schronisku krotko i telefon jeszcze jeden, oki? wystarczy tylko dopisac na dole czy gdzies;) mysle zedwa telefony to zawsze lepiej nizjeden, rzeczywiscie

Posted

patch75 napisał(a):
super!dzieki !
pzremek teraz nic tylko szalej i klej plakaty lekusiowe gdzie mozna:cool3:

oj bede bede :) na dworcu porozklejam i na miesice i w sklepach zoologicznych :) no i wszedzie. Dzieki Ania :)

Posted

Przemek tylko uważaj gdzie wieszasz plakaty. Już raz mieliśmy aferę o plakat reklamujący koncert na rzecz schroniska. Dziewczyny, które je rozwieszały powiesiły jeden w lecznicy dla zwierząt co strasznie oburzyło jej właściciela, który następnego dnia zrobił schronisku taką awanturę jakbyśmy co najmniej zaplakatowali mu wszystkie drzwi i okna.:angryy::angryy::angryy:

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Przemek tylko uważaj gdzie wieszasz plakaty. Już raz mieliśmy aferę o plakat reklamujący koncert na rzecz schroniska. Dziewczyny, które je rozwieszały powiesiły jeden w lecznicy dla zwierząt co strasznie oburzyło jej właściciela, który następnego dnia zrobił schronisku taką awanturę jakbyśmy co najmniej zaplakatowali mu wszystkie drzwi i okna.:angryy::angryy::angryy:

Wiem, wiem. Nie martw się. Ja zawsze pierw sie pytam, a potem wieszam :)

Posted

ale przeciez ktos sie musial pytac o pozwolenie na powieszenie plakatu? :crazyeye: to jakis wampir, nie wtereynraz musial byc:angryy:

jak wroce to pomoge z rozwieszaniem;)