Ania_i_Kropka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ja miałam kiedyś lepszą sytuację. Do schroniska przylazł babsztyl i stwierdził, że ona tak kocha zwierzątka, że chce adoptować jakąś najgorszą bide. Powiedziała, że ma małe dzieci, dom a ogrodem i chce małego psiaka. Pokazałam jej wesołą Lunkę. Była Młodziutka, zdrowa i śliczna. Kobieta gdy ją zobaczyła stwierdziła " no fajna ta psina, ale mój mąż nie lubi psów z takimi ogonami, ma pani coś innego..":angryy::angryy::angryy: Myślałam, że ją rozszarpie. Quote
patch75 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 po prostu 'no comments':roll: ale jestem z drugiej strony w takim nastroju, ze smiac mi sie chce strasznie z takich rzeczy; jestem wkurzona i ze wszystkiego sie smieje:) nawet z takich 'ludzi'... Quote
DarkAngels Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 :-o następna inteligentna kobieta ... Quote
DarkAngels Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Ja miałam kiedyś lepszą sytuację. Do schroniska przylazł babsztyl i stwierdził, że ona tak kocha zwierzątka, że chce adoptować jakąś najgorszą bide. Powiedziała, że ma małe dzieci, dom a ogrodem i chce małego psiaka. Pokazałam jej wesołą Lunkę. Była Młodziutka, zdrowa i śliczna. Kobieta gdy ją zobaczyła stwierdziła " no fajna ta psina, ale mój mąż nie lubi psów z takimi ogonami, ma pani coś innego..":angryy::angryy::angryy: Myślałam, że ją rozszarpie. Chodzi mi o to :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Wczoraj Pani Dyrektor obejrzała ząbki Fidelka i oceniła go podobnie jak ja na 5 - 6 let, więc chłopak nie jest wcale taki stary. Quote
Jagoda1 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Wczoraj Pani Dyrektor obejrzała ząbki Fidelka i oceniła go podobnie jak ja na 5 - 6 let, więc chłopak nie jest wcale taki stary. Fidelek, w domu będziesz młodzieniaszkiem, tylko musimy ci go znaleźć. Jesteś świetnym psiakiem, dasz wiele miłości swojemu Panu... Quote
Ania_i_Kropka Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Nasz Fidelek już odmłodniał wystarczyło kilka spacerków i chłopak jest nie do poznania:lol: Quote
patch75 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 tak, to prawda, czesto nawet jeden spacer moze psa diametralnie zmienic; pamietacie Babcie owieczke, siedziala jak taka prawdziwa babcia w budzie non stop i taka stara i zrezygnowana sie wydawala, a juz po jednym spacerze zmienila sie nie do poznania-poprzez jej 'mlodziencze' zachowanie moznq jej bylo dac tak z przymruzeniem oka '5 lat mniej;) szczesliwszy pies, to i wyglad mlodzienczy:evil_lol: Quote
Jagoda1 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Fidelku, wierzę, że dom gdzieś dom na ciebie czeka. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Dzisiaj Fidelek był szczepiony i znowu to ja byłam tą wredną ciocią., która Go trzymała. Po szczepieniu dostałam buziaka w czoło, więc chyba chłopak mi wybaczył:loveu: Quote
patch75 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 nie wiedzialam, ze on potrafi buzkami czestowac:evil_lol: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [LEFT]Potrafi i to jak:evil_lol: [/LEFT] Quote
LittleMy Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 oh to niech obserwator sie decyduje. i okaze kims wspanialym ! :) Quote
DarkAngels Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 patch75 napisał(a):fidelek ma obserwatora na allegro Trzymam kciuki :thumbs: Mam nadzieje, że sie uda :) Hopaj na pierwszą stronkę psiaczku :) Quote
Jagoda1 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Dzisiaj Fidelek był szczepiony i znowu to ja byłam tą wredną ciocią., która Go trzymała. Po szczepieniu dostałam buziaka w czoło, więc chyba chłopak mi wybaczył:loveu: Jak nie dać buzi takiej kochanej Cioci:razz: . Quote
Gosiapk Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ale się rozruszał Lękuś! Nawet buziaki rozdaje. Quote
patch75 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 buziaczkowaty sie zrobil, no prosze;) wiecie jak to z obserwatorami...ale kto wie... Quote
Recommended Posts