Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja miałam kiedyś lepszą sytuację. Do schroniska przylazł babsztyl i stwierdził, że ona tak kocha zwierzątka, że chce adoptować jakąś najgorszą bide. Powiedziała, że ma małe dzieci, dom a ogrodem i chce małego psiaka. Pokazałam jej wesołą Lunkę. Była Młodziutka, zdrowa i śliczna. Kobieta gdy ją zobaczyła stwierdziła " no fajna ta psina, ale mój mąż nie lubi psów z takimi ogonami, ma pani coś innego..":angryy::angryy::angryy: Myślałam, że ją rozszarpie.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

po prostu 'no comments':roll: ale jestem z drugiej strony w takim nastroju, ze smiac mi sie chce strasznie z takich rzeczy; jestem wkurzona i ze wszystkiego sie smieje:) nawet z takich 'ludzi'...

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Ja miałam kiedyś lepszą sytuację. Do schroniska przylazł babsztyl i stwierdził, że ona tak kocha zwierzątka, że chce adoptować jakąś najgorszą bide. Powiedziała, że ma małe dzieci, dom a ogrodem i chce małego psiaka. Pokazałam jej wesołą Lunkę. Była Młodziutka, zdrowa i śliczna. Kobieta gdy ją zobaczyła stwierdziła " no fajna ta psina, ale mój mąż nie lubi psów z takimi ogonami, ma pani coś innego..":angryy::angryy::angryy: Myślałam, że ją rozszarpie.

Chodzi mi o to :)

Posted

Wczoraj Pani Dyrektor obejrzała ząbki Fidelka i oceniła go podobnie jak ja na 5 - 6 let, więc chłopak nie jest wcale taki stary.

Fidelek, w domu będziesz młodzieniaszkiem, tylko musimy ci go znaleźć. Jesteś świetnym psiakiem, dasz wiele miłości swojemu Panu...

Posted

tak, to prawda, czesto nawet jeden spacer moze psa diametralnie zmienic; pamietacie Babcie owieczke, siedziala jak taka prawdziwa babcia w budzie non stop i taka stara i zrezygnowana sie wydawala, a juz po jednym spacerze zmienila sie nie do poznania-poprzez jej 'mlodziencze' zachowanie moznq jej bylo dac tak z przymruzeniem oka '5 lat mniej;) szczesliwszy pies, to i wyglad mlodzienczy:evil_lol:

Posted

Dzisiaj Fidelek był szczepiony i znowu to ja byłam tą wredną ciocią., która Go trzymała. Po szczepieniu dostałam buziaka w czoło, więc chyba chłopak mi wybaczył:loveu:

Jak nie dać buzi takiej kochanej Cioci:razz: .