Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Lekoslawie...idx po domek..
I jak nikogo nie zauroczył elegant z plaatu?

Plakaciki rozwieszamy caly czas, nie ma jeszcze w duzo miejscach, bo nie mam zbytnio czau, ale we wtorek mam go duzo, wiec caly dzien rozwieszam :)

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Trzeba byc dobrej mysli trzymam kciuki:multi::multi::multi:
Ja bym drukneła ale nie mam tuszu:oops:

Jak chcesz to Ci wydrukuje i wyśle pocztą.
Dzisiaj Lękuś na spacerze jak zwykle był bardzo grzeczny, choć raz napędził nam stracha. Cały spacer szedł grzecznie bez smyczy za nami gdy miałyśmy już wracać Lękuś zniknął w pobliskich krzakach i nie mogłyśmy Go znaleźć. Po 5 minutach wołania wyszedł zadowolony i jakby nigdy nic poszedł w stronę schroniska.

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Jak narazie musze rozwiesic plakaty mixia hovka...gdy już to zrobie zgłosze sie po plakaty dla Lekoslawa:p
to dobrze ze Lekuś ma takie ciocie;)

Dla kogo musisz rozwiesić plakaty? :razz:

Posted

Plakaty cały czas wieszamy. Jutro jeszcze przelece po starym miescie i zobacze czy te plakaty ktore ostatnio powiedsiłem jeszcze sa, jak nie ma to powiesze znowu :) Trzymam kciuki :) :thumbs:

Posted

Lękuś robi olbrzymie postępy. Dzisiaj przy jego klatce siedzieli ludzie, którzy przyglądali się suni z jego boksu( którą później adoptowali:lol:) Lękuś razem z Filoipem stali przy siatce i merdali ogonkami do nieznajomych.

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Lękuś robi olbrzymie postępy. Dzisiaj przy jego klatce siedzieli ludzie, którzy przyglądali się suni z jego boksu( którą później adoptowali:lol:) Lękuś razem z Filoipem stali przy siatce i merdali ogonkami do nieznajomych.

Lękuś na pierwszą stronkę :) W czwartek pójdziemy na spacerek :)

Posted

patch75 napisał(a):
a chyba w tej klatce byl kiedys bardzo malutki rudy piesek/suczka, ktora/y strasznie piszczal/a i byl/a bojazliwa/y, czy wiesz co z nim/nia?

Hmmm. Nie kojarze żadnego takiego psiaka. Hmmm. No chyba, że to jest ten o którym myśle, tylko, że on nie jest taki mały. To dziewczyna. JEst teraz na korytarzu, bo w klatce coś jeść nie chciała, i Pani weterynarz przynosi jej teraz saszetki do jedzonka :)