DarkAngels Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Patch dziękujemy :) Hopaj Lękuś na pierwszą stronkę:) :loveu: Quote
DarkAngels Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Hopkamy Lękusia na pierwszą stronkę :) Quote
Rybka_39 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Lekoslawie...idx po domek.. I jak nikogo nie zauroczył elegant z plaatu? Quote
DarkAngels Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Rybka_39 napisał(a):Lekoslawie...idx po domek.. I jak nikogo nie zauroczył elegant z plaatu? Plakaciki rozwieszamy caly czas, nie ma jeszcze w duzo miejscach, bo nie mam zbytnio czau, ale we wtorek mam go duzo, wiec caly dzien rozwieszam :) Quote
Rybka_39 Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Trzeba byc dobrej mysli trzymam kciuki:multi::multi::multi: Ja bym drukneła ale nie mam tuszu:oops: Quote
Ania_i_Kropka Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Rybka_39 napisał(a):Trzeba byc dobrej mysli trzymam kciuki:multi::multi::multi: Ja bym drukneła ale nie mam tuszu:oops: Jak chcesz to Ci wydrukuje i wyśle pocztą. Dzisiaj Lękuś na spacerze jak zwykle był bardzo grzeczny, choć raz napędził nam stracha. Cały spacer szedł grzecznie bez smyczy za nami gdy miałyśmy już wracać Lękuś zniknął w pobliskich krzakach i nie mogłyśmy Go znaleźć. Po 5 minutach wołania wyszedł zadowolony i jakby nigdy nic poszedł w stronę schroniska. Quote
DarkAngels Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 Ten Lękuś to jednak ma dobrze. Codzienne na spacerku i ma takie wspaniale ciocie :) W tym tygodniu był aż 6 razy na spacerku :) Quote
Rybka_39 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Jak narazie musze rozwiesic plakaty mixia hovka...gdy już to zrobie zgłosze sie po plakaty dla Lekoslawa:p to dobrze ze Lekuś ma takie ciocie;) Quote
DarkAngels Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Rybka_39 napisał(a):Jak narazie musze rozwiesic plakaty mixia hovka...gdy już to zrobie zgłosze sie po plakaty dla Lekoslawa:p to dobrze ze Lekuś ma takie ciocie;) Dla kogo musisz rozwiesić plakaty? :razz: Quote
Rybka_39 Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47602&highlight=sosnowiec Dla tego eleganta;) Quote
DarkAngels Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='Rybka_39']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=47602&highlight=sosnowiec Dla tego eleganta;) Aham :) Hopaj Lękuś na pierwszą stronkę :) Quote
DarkAngels Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Plakaty cały czas wieszamy. Jutro jeszcze przelece po starym miescie i zobacze czy te plakaty ktore ostatnio powiedsiłem jeszcze sa, jak nie ma to powiesze znowu :) Trzymam kciuki :) :thumbs: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Lękuś robi olbrzymie postępy. Dzisiaj przy jego klatce siedzieli ludzie, którzy przyglądali się suni z jego boksu( którą później adoptowali:lol:) Lękuś razem z Filoipem stali przy siatce i merdali ogonkami do nieznajomych. Quote
DarkAngels Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Lękuś robi olbrzymie postępy. Dzisiaj przy jego klatce siedzieli ludzie, którzy przyglądali się suni z jego boksu( którą później adoptowali:lol:) Lękuś razem z Filoipem stali przy siatce i merdali ogonkami do nieznajomych. Lękuś na pierwszą stronkę :) W czwartek pójdziemy na spacerek :) Quote
patch75 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 ciesze sie, ze sie chlopak zaczyna z ludzmi socjalizowac:multi: a ktora adoptowali? jak ona wyglada? Quote
Ania_i_Kropka Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Perełke. Mała czarna popalana, trochę jamnikowata ze stojącymi uszkami. Quote
DarkAngels Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Taka mała, fajna, czarna suczka na chudych łapkach :) Quote
patch75 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 a chyba w tej klatce byl kiedys bardzo malutki rudy piesek/suczka, ktora/y strasznie piszczal/a i byl/a bojazliwa/y, czy wiesz co z nim/nia? Quote
DarkAngels Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 patch75 napisał(a):a chyba w tej klatce byl kiedys bardzo malutki rudy piesek/suczka, ktora/y strasznie piszczal/a i byl/a bojazliwa/y, czy wiesz co z nim/nia? Hmmm. Nie kojarze żadnego takiego psiaka. Hmmm. No chyba, że to jest ten o którym myśle, tylko, że on nie jest taki mały. To dziewczyna. JEst teraz na korytarzu, bo w klatce coś jeść nie chciała, i Pani weterynarz przynosi jej teraz saszetki do jedzonka :) Quote
Recommended Posts