Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Kurcze szkoda, że ja nie mogę pomoc....no bo plakatow nie rozwiesze..jestem z wami sercem i myslami.
Przypadł mi ten Lekuś do serducha:loveu:

Dziękujemy Ci Rybka. Mniejmy nadzieje, że po rozwieszeniu tych plakacików nasz Lękuś znajdzie domek. A może Ty go pokochasz i weźmiesz do siebie :evil_lol:

Posted

Ja mieszkam w bloku i mam dośc male mieszkanie....:-( sama mam boxera...rodzice niezgodzili by się na nastepnego psa...:-( ogłaszałam go po ludziach..ale nie było chetnych:-(

Posted

Wiesz. Lękuś nie jest młodym pieskiem. Ludzie zawszer pierw patrzą na te młode. Potem długo, długo, długo nic i moze co nie którzy spojrzą na staruszka (Ale tylko patrzą ) :(

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Ja mieszkam w bloku i mam dośc male mieszkanie....:-( sama mam boxera...rodzice niezgodzili by się na nastepnego psa...:-( ogłaszałam go po ludziach..ale nie było chetnych:-(

Aham, Rozumiem. Dziękuje Ci za wszystko. Mniejmy nadzieje, że Lękuś już niebawem znajdzie domek :)

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Kurcze...a gdyby tak zrobic Lękusiowi taka smutna fotkę dodac wierszyk..moze by kogoś ujał spojrzeniem...:-(

Ja będe w schronisku uutro to porobie mu fotki i wstawie na dogo :)

Posted

Rybka_39 napisał(a):
Thnx...może wreszcie Lękusiowi sie poszczęsci..hopaj psiakulcu:multi::multi:

No , mam taka nadzieje. Jak nie domek na stałe to Tymczas :), żeby chłopak doszedł do siebie :)

Posted

Byliśmy wczoraj z Lękusiem i Filipem na spacerku w lesie. Chłopak znów mógł sobie pobiegać bez smyczy i jak zwykle był bardzo grzeczny.:loveu:

Przemek nie zdążyłam wydrukować plakatów,:oops: ale w tygodniu na 100 dostarczę je do schroniska.

Posted

Ania_i_Kropka napisał(a):
Byliśmy wczoraj z Lękusiem i Filipem na spacerku w lesie. Chłopak znów mógł sobie pobiegać bez smyczy i jak zwykle był bardzo grzeczny.:loveu:

Przemek nie zdążyłam wydrukować plakatów,:oops: ale w tygodniu na 100 dostarczę je do schroniska.

no to Lękuś ma szczęście do spacerków. Był w czwartek, w piątek no i wczoraj. A i bedzie na 100% w poniedziałek :) A plakaciki jak bedą to będą.

Posted

Lekus byl na spcaerze w czwartek? kiedy?:cool3:

Rybka, mozesz wydrukowac jeden plakat,ksernac kilka plakacikow i powiesic gdzies, w ten sposob mozesz pomoc na odleglosc:cool3: