LittleMy Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 na sama gore... kiedy w koncu znajdzie sie domek ??????? :-( Quote
DarkAngels Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Plakaty rozwieszam w miare mozliwości, no ale teraz mam przestuj, bo zabieg przed wczoraj maly mialem i chodzic nie moge :) Fidelek na pierwszą stronkę :) Quote
DarkAngels Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Gosiapk napisał(a):Przemas, co sie stało? Nic poważnego. Kolejny guzek :) Ja to mam sie z tymi guzkami :eviltong: Już 3 w tym roku. Jeden taki poważny, ate to takie se podchodzace cos po ropniaki :) Ale juz sie pomału goi wiec mam nadzieje, ze w ponidzialek dotre do schroniska :) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Przemek Ty nam zdrowiej. Kto będzie szkolił Shanonka. Jeszcze chłopak zapomni komend:evil_lol: Quote
DarkAngels Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Przemek Ty nam zdrowiej. Kto będzie szkolił Shanonka. Jeszcze chłopak zapomni komend:evil_lol: Mam nadzieje, że nie zapomni. Jak mnie zobaczy albo jakis smakołyk to odrazu mu sie przypomni wszystko :evil_lol: Quote
Gosiapk Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Masz czyraki? Trzeba chyba antybiotyki wcinać, aby te wredne bakterie wytępić. Quote
Jagoda1 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 przemas-ol napisał(a):Plakaty rozwieszam w miare mozliwości, no ale teraz mam przestuj, bo zabieg przed wczoraj maly mialem i chodzic nie moge :) Fidelek na pierwszą stronkę :) Taki kawał chłopa i choruje....:razz: Quote
DarkAngels Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 AgusiaTerierka napisał(a):Taki kawał chłopa i choruje....:razz: Nom. Nom. :) Choruje, choruje :) A antybiotyki to ja biore juz od kilku lat :) i nic :) :) :) Fidelek goń szybko na góre po domek. :) Jutro Cie wymiziam na spacerku :) :multi: Quote
patch75 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 przemas-ol napisał(a):Hopamy na pierwszą stronkę. Ostatnio było państwo, ktore chcialo malego, starszego pieska. Odrazu pokazałem im Fidelka vel Lękusia. Państwo poprosili, abym wyjoł go z klatki. I od razu to uczyniłem. Ale gdy państwo go zobaczyli to uslyszalerm tylko cos takiego: " oj biedactwo, ma krzywa łapkę. Nie weźmiemy takiego kalekiego psa. On napewno jeszcze znajdzie dom" No porpstu i jak sie tu nie zdenerwować. Państwo potem poszli i jak wrocilem to powiedzieli, że troszke mało tu psiaków i nie ma takiego psiaka jakiego oni chcą. I poszli ... kaleki???:crazyeye: to oni chyba kalecy, ale na muzgu... Quote
patch75 Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 sluchajcie, nadal cisza, ta kobieta sie nie odzywa, wyslalam maila z prosba, aby mi odpisala, nawet jesli zmienila zdanie; jesli i teraz nie odpisze, to juz nie ma sensu do niej pisac; albo zmienila zdanie, albo w chwili obecnej ma jakies sparwy na glowie Quote
DarkAngels Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 patch75 napisał(a):kaleki???:crazyeye: to oni chyba kalecy, ale na muzgu... Nom, nom. Całkowicie się z Tobą zgadzam ... Jutro wyprowadze miśka na spacer :) Quote
patch75 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 sluchajcie, dostalam maila od tej kobiety, kopiuje: Tak zastanawiałam sie nad adopcją pieska długo i razem z mężem stwierdziliśmy ze nie byłoby mu u nas dobrze ze względu na naszego duzego psa który coprawda nie robi krzywdy tylko sie bawi...jednak w taki sposób ze mógłby zamęczyc kazdego a szczegolnie małego bojazliwego pieska dalatego bardzo mi przykro ale niestety nie zaadoptujemy go. dobrze, ze odpisala i to szczerze, mysle, ze moze miec racje, a co wy myslicie? moze ten drugi wiekszy pies, jako ze jest bardzo zywiolowy, bylby dla fidelka pewna udreka Quote
Ania_i_Kropka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Trudno powiedzieć jak się nie widziało psiaka, ale jeżeli rzeczywiście jest taki napastliwy to Fidelek czułby się źle w takim otoczeniu. No nic szukamy dalej domku!!! Dzisiaj Fidelek był czipowany. Jak Go trzymałam to patrzył na mnie takim wzrokiem jakby mówił " Ej ciotka co ty robisz, oni zbliżają się do mnie z taką wielką igłą a ty zamiast mnie bronić to jeszcze trzymasz..." Quote
DarkAngels Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Trudno powiedzieć jak się nie widziało psiaka, ale jeżeli rzeczywiście jest taki napastliwy to Fidelek czułby się źle w takim otoczeniu. No nic szukamy dalej domku!!! Dzisiaj Fidelek był czipowany. Jak Go trzymałam to patrzył na mnie takim wzrokiem jakby mówił " Ej ciotka co ty robisz, oni zbliżają się do mnie z taką wielką igłą a ty zamiast mnie bronić to jeszcze trzymasz..." Szkoda, że się nie udało. No, ale dobrze, że odpisali. Fidelek może by się źleczuł, a może i nie ... Szukamy dalej domku :) Quote
Gosiapk Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Trudno (...) Dzisiaj Fidelek był czipowany. Jak Go trzymałam to patrzył na mnie takim wzrokiem jakby mówił " Ej ciotka co ty robisz, oni zbliżają się do mnie z taką wielką igłą a ty zamiast mnie bronić to jeszcze trzymasz..." ale z ciebie ciotka! :eviltong: ;) Quote
Ania_i_Kropka Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Mam nadzieję, że Lękuś mi wybaczy i nadal będzie moim kumplem. Quote
Gosiapk Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Mam nadzieję, że Lękuś mi wybaczy i nadal będzie moim kumplem. Myślę, że musi to przemyśleć chłopak ;) Quote
DarkAngels Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Ania_i_Kropka napisał(a):Mam nadzieję, że Lękuś mi wybaczy i nadal będzie moim kumplem. Napewno Ci wybaczy i nadal bedzie Twoim kumplem :) :loveu: Quote
patch75 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Gosiapk napisał(a)::mad: Niech sobie kupią maskotkę, znajdą w supermarkecie tam jest większy wybór. :angryy: tez tak sadze, pluszak dla ludzi kalekich na mozgu to najlepsza alternatywa; gdzies to juz napisalam, ale post wcielo:angryy: uwaga tyczy sie oczywiscie tych ludzi, ktorzy odwiedzili wteedy schronisko Quote
DarkAngels Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Nom. Toć Ci ludzie to naprawde byli kalecy na mózgu. On jest taki kochany :loveu: Quote
Recommended Posts