ania91sc Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 Pamiętacie jeszcze Szyszkę? :D Teraz nazywa się ZMORA, mieszka w Zabrzu i dostałam od "Niej" niedawno maila i zdjęcia: "ZMORKA dobrze się spisuje grzecznie spaceruje lata sobie po lesie oraz łąkach zawsze wraca do nogi po nawołaniu , dla bezpieczęstwa raczej inny przypadkowo napotkanych psiaków nauczyłem ją nosić materiałowy kaganiec jak sama lata , bo zauważyłem że dopóki pies nie okazuje agresji to jest ok ale jeli sie postawi to mam ją problem utrzymać :) ogólnie wzbudza zainteresowanie postronnych osób , chodzimy sobie w wekend z samego rana dziś 1,5 godz. widze że bardzo to lubi a i ja chyba tego potrzebuje . został jeden temat dla niej TABU samochód :) jak otwieram i chce ją zabrać w inne miejsce polatać siada tyłem do bagażnika i róbta co chceta byle nie ze mną , może jej to kiedyś przejdzie, narazie nawet piesek AJRA mojej córeczki wskakuję przy niej a ona nic :) załączyłem też zdjęcie jej koleżanki śmiesznie razem wyglądaja jak razem spacerują ale się polubiły , aż jestem zdziwiony." Kilka zdjęć: Quote
Romina_74 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 wygląda cudnie :) takie foto story to miło i poczytać i pooglądać ;) Quote
MagdaB Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Super ze Szyszka zadowolona i szczesliwa :) Quote
ania91sc Posted January 2, 2013 Author Posted January 2, 2013 Nie było mnie trochę, weszłam na maila, a tutaj informacje od Szyszki :D :D :D " Witam serdecznie wszystkiego najlepszego po świetach a przed NOWYM ROKIEM a to nasz prezencik dla WAS!!! wszystkie zdjecia pochodza z dzisiejszego porannego spacerku:) a raczej drobna część dzisiejszych zdjęć naszej ZMORCI , ten pies Jest poprostu SSSUUUPPEEERRR, nawet już do mojego auta wskakuje !! mieliśmy z nia troche problem pojawiła jej sie taka dośc duża narośl w miejscu połączeniu przedniej łapy z brzuchem musieliśmy troche pojeżdzić do weterynarza a raczej całkiem mlodej weterynarki która to zakochała sie w naszej Zmorce , trafnie postawiła diagnoze dostawała zastrzyki , antybiotyk i maści ale na szczęscie śladu nie ma !!! wszystko ok , baliśmy sie wspólnie że to jakiś rak . , u lekarza była dzielna choć nie ufna , jest jednak duży plus nauczyła sie jezdzić autem , ps. u weterynarki :0 po zważeniu wyszło 46 kg.:) jest narazie jest okazem zdrowia i sierśc super ! dobytku pilnuje ! super sie spisuje ! pieszczoch okropny !!! a nie wygląda na takiego ... pozdrawiamy was POWODZENIA" Quote
kimiji Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 na tym drugim zdjęciu wyszła słodko jak niedźwiadek :loveu: Quote
ania91sc Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Dostałam dwa maile od Szyszki/Zmory :) "Witam serdecznie Ostatnio trochę nie pisałem bo straszny brak czasu na wszystko.:) UZmorci w sumie wszystko ok . choc znowu mielkiśmy oproblem z naroślą na nodze tym razem tylniej , musialem jej podawać zastrzyki:0 Pani weterynarz pobrała próbki i potwierdziła że to nie żaden rak tylko zarazki chyba po tym co upoluje :0 ostatniego szczura nie dość że zabiła to mu od razu sekcje zrobiła dośc szczegółową :) na szczescie już wszystko dobrze prawie śladu nie ma . do auta to sie tak ciśnie że nawet za kierownice chce wejśc , jezdzi wszędzie gdzie chcemy> przesyłam pare zdjęc z dzisiejszego spacerku, to naprawdę 'dobry pies dzieciaki za mia szaleją ,co najważniejsze nie reaguje na małą Ajrę od córki, no chyba że ją głaszcze to zaraz sie podstawia , zazdrosna taka o mnie :) pozdrawiamy was" "Co do ludzi spotkanych na spacerze , raczej obojetna , natomiast jak jest na placu a ktoś się choc by zbliża sie do furtki no to juz inna sprawa raczej wygląda tak jak by chciala pozabijac i tak ja sąsiedzi widza :) raczej jej wszyscy z drogi schodzą , a psy no cóż sa takie na osiedlu że jak sie spotykamy na drodze musze bardzo sie zapierac by mnie z butów nie wyrwała , co ciekawe to są te same psy z którymi zawsze nasz poprzedni bernardyn mial na pieńku . psy spokojne male , obojętna, spacery uwielbia staram sie z nią wychodzić tak często jak mogę , dobrze że choć teren do biegania ma przy domu, zdjęcie za kierownica zrobie i prześle al eto po świetach. pozdrawiam" No i trzy zdjęcia: Quote
Romina_74 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 a pisałam tyle co - rękę do domków Ania masz ;) Quote
saphira18 Posted March 25, 2013 Posted March 25, 2013 siłę to pewnie ma, więc niech pan przyklei się do tych butów:evil_lol: kurcze ale z niej polująca, biedny szczurek Quote
Romina_74 Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 a to szycha :) widać, że szczęśliwa mimo kolczatki Quote
Recommended Posts