Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo się cieszę ,ze maleńka dobrze się czuje i wraca do zdrowia.
Jeśli będzie potrzebne pieniężne wsparcie dla małej to postaram się pomóc!
Teraz będę trzymać kciuki aby jak najszybciej znalazł się dla niej wspaniały domek :)

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A nie nosi kubraczka,po kilku dniach będzie swędzieć rana i może sobie zerwać szwy a wtedy będzie kłopot bo ponowne szycie będzie ją czekało.
Wet nie dał kubraczka?

Posted

Anula napisał(a):
A nie nosi kubraczka,po kilku dniach będzie swędzieć rana i może sobie zerwać szwy a wtedy będzie kłopot bo ponowne szycie będzie ją czekało.
Wet nie dał kubraczka?
oczywiście, że ma kubraczek:) został zdjęty do zdjęcia, ona i tak grzecznie się zachowuje w porównaniu do poprzednich suczek po starylce :)

Posted

Odwiedzam maleńką, jaka ona się teraz śliczna zrobiła:) Cudownie, że po sterylce i że mała się teraz adaptuje, większe szanse na adopcję. Ja niestety nie mam jak pomóc. Mogę jedynie podnosić malutką, żeby wszystkie cioteczki ją zobaczyły i może ktoś będzie miał jakiś pomysł:)

Posted

Wybaczcie, że dopiero dziś pisze, ale brak czasuuuuu i kolejne bidy w potrzebie .... Fredzia ma się coraz lepiej, rana ładnie się goi, jest bardzo wesoła, nie odstępuje opiekunów na krok, rano budzą się razem z nią w łóżku :)...jeszcze do niedzieli bezpieczna ...Ogłoszenia na Kraków , Katowice dziwne ale bez odzewu żadnego telefonu e-meila :( Nie mogę tego zrozumieć!..... Właśnie będę robić jej na Warszawę....Zobaczymy, czy ktoś się odezwie.....

Posted

grazia68 napisał(a):
Wybaczcie, że dopiero dziś pisze, ale brak czasuuuuu i kolejne bidy w potrzebie .... Fredzia ma się coraz lepiej, rana ładnie się goi, jest bardzo wesoła, nie odstępuje opiekunów na krok, rano budzą się razem z nią w łóżku :)...jeszcze do niedzieli bezpieczna ...Ogłoszenia na Kraków , Katowice dziwne ale bez odzewu żadnego telefonu e-meila :( Nie mogę tego zrozumieć!..... Właśnie będę robić jej na Warszawę....Zobaczymy, czy ktoś się odezwie.....

Jak ona potrzebuje kontaktu z człowiekiem, chce być cały czas obok...

Posted

To są cudowne psiaki w typie POna.Mają bardzo fajny charakter jednak są niezależne i wciąż trzeba z nimi pracować.
Kochani szukam na cito transportu płatnego małego psiaka ze Szczebrzeszyna do Tarnowa,może ktoś pomoże!

Posted

paula_t napisał(a):
Jak ona potrzebuje kontaktu z człowiekiem, chce być cały czas obok...

Pcha się na kolana , chce być głaskana ,cieszy się merda ogonkiem, kręcąc przy tym śmiesznie tyłeczkiem.Na dworze obszczekuje psiaki jednocześnie przymila się do opiekuna :)

Posted (edited)

[quote name='faith35']Płatne DT (domowe) ma Karilka, wolne miejsce, tylko niestety, ta kasa...
Ja zaproponowałam BDT.Jednak jest to kawał drogi,ponieważ mieszkam za Wrocławiem 100km.Do Wrocławia mogę dojechać.
Jest transport do Wrocławia w sobotę tylko trzeba uzgodnić i dowieźć sunię na podaną trasę,nie wiem czy to będzie osiągalne.

http://www.dogomania.pl/forum/threads/228546-Oferuję-Radom-Kielce-Kraków-Katowice-Opole-Wrocław-Radom-23-24-czerwiec

Następny transport tylko później:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/228443-Oferuję-transport-w-drodze-do-Niemiec

No chyba,że są inne plany wobec suni.

Edited by Anula
Posted

Dzisiaj rano był telefon w sprawie Fredzi ,ale raczej domek odpada bo mała musiałaby przez większość dnia być sama:( Pisała jeszcze jedna osoba na meila . Zobaczymy co z tego wyniknie...Mała ma wyróżnione ogłoszenie i wreszcie coś ruszyło:) Anulka pamiętam o Tobie , jeszcze troszkę czasu mamy ...skupiamy się na szukaniu domu...problem to to że nie zgadza się z psami...