b-b Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Bardzo się cieszę ,ze maleńka dobrze się czuje i wraca do zdrowia. Jeśli będzie potrzebne pieniężne wsparcie dla małej to postaram się pomóc! Teraz będę trzymać kciuki aby jak najszybciej znalazł się dla niej wspaniały domek :) Quote
Anula Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 A nie nosi kubraczka,po kilku dniach będzie swędzieć rana i może sobie zerwać szwy a wtedy będzie kłopot bo ponowne szycie będzie ją czekało. Wet nie dał kubraczka? Quote
grazia68 Posted June 16, 2012 Author Posted June 16, 2012 Anula napisał(a):A nie nosi kubraczka,po kilku dniach będzie swędzieć rana i może sobie zerwać szwy a wtedy będzie kłopot bo ponowne szycie będzie ją czekało. Wet nie dał kubraczka? oczywiście, że ma kubraczek:) został zdjęty do zdjęcia, ona i tak grzecznie się zachowuje w porównaniu do poprzednich suczek po starylce :) Quote
b-b Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Jak przebiegają jej spotkania z innymi pieskami? Poprawia się coś ? Czochraczki dla małej :) Quote
paula_t Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Odwiedzam kudłacza przed meczem i lecę kibicować :) Quote
paula_t Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 I po meczu też odwiedzam ;) Dobranoc kudłaczu:loveu: Quote
Lusia91 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Odwiedzam maleńką, jaka ona się teraz śliczna zrobiła:) Cudownie, że po sterylce i że mała się teraz adaptuje, większe szanse na adopcję. Ja niestety nie mam jak pomóc. Mogę jedynie podnosić malutką, żeby wszystkie cioteczki ją zobaczyły i może ktoś będzie miał jakiś pomysł:) Quote
Anula Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Grażynko masz zapchaną skrzynkę nie mogę wysłać wiadomości! Quote
anica Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Odwiedzam sunię :) co tam u Ciebie kudłaczku ? :) Quote
grazia68 Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Wybaczcie, że dopiero dziś pisze, ale brak czasuuuuu i kolejne bidy w potrzebie .... Fredzia ma się coraz lepiej, rana ładnie się goi, jest bardzo wesoła, nie odstępuje opiekunów na krok, rano budzą się razem z nią w łóżku :)...jeszcze do niedzieli bezpieczna ...Ogłoszenia na Kraków , Katowice dziwne ale bez odzewu żadnego telefonu e-meila :( Nie mogę tego zrozumieć!..... Właśnie będę robić jej na Warszawę....Zobaczymy, czy ktoś się odezwie..... Quote
paula_t Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 grazia68 napisał(a):Wybaczcie, że dopiero dziś pisze, ale brak czasuuuuu i kolejne bidy w potrzebie .... Fredzia ma się coraz lepiej, rana ładnie się goi, jest bardzo wesoła, nie odstępuje opiekunów na krok, rano budzą się razem z nią w łóżku :)...jeszcze do niedzieli bezpieczna ...Ogłoszenia na Kraków , Katowice dziwne ale bez odzewu żadnego telefonu e-meila :( Nie mogę tego zrozumieć!..... Właśnie będę robić jej na Warszawę....Zobaczymy, czy ktoś się odezwie..... Jak ona potrzebuje kontaktu z człowiekiem, chce być cały czas obok... Quote
Anula Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 To są cudowne psiaki w typie POna.Mają bardzo fajny charakter jednak są niezależne i wciąż trzeba z nimi pracować. Kochani szukam na cito transportu płatnego małego psiaka ze Szczebrzeszyna do Tarnowa,może ktoś pomoże! Quote
grazia68 Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 paula_t napisał(a):Jak ona potrzebuje kontaktu z człowiekiem, chce być cały czas obok... Pcha się na kolana , chce być głaskana ,cieszy się merda ogonkiem, kręcąc przy tym śmiesznie tyłeczkiem.Na dworze obszczekuje psiaki jednocześnie przymila się do opiekuna :) Quote
b-b Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Kochana mordeczka. Trzymam kciuki żeby szybko znalazła wspaniały domek :) Quote
faith35 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Płatne DT (domowe) ma Karilka, wolne miejsce, tylko niestety, ta kasa... Quote
Anula Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 (edited) [quote name='faith35']Płatne DT (domowe) ma Karilka, wolne miejsce, tylko niestety, ta kasa... Ja zaproponowałam BDT.Jednak jest to kawał drogi,ponieważ mieszkam za Wrocławiem 100km.Do Wrocławia mogę dojechać. Jest transport do Wrocławia w sobotę tylko trzeba uzgodnić i dowieźć sunię na podaną trasę,nie wiem czy to będzie osiągalne. http://www.dogomania.pl/forum/threads/228546-Oferuję-Radom-Kielce-Kraków-Katowice-Opole-Wrocław-Radom-23-24-czerwiec Następny transport tylko później: http://www.dogomania.pl/forum/threads/228443-Oferuję-transport-w-drodze-do-Niemiec No chyba,że są inne plany wobec suni. Edited June 21, 2012 by Anula Quote
grazia68 Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 Dzisiaj rano był telefon w sprawie Fredzi ,ale raczej domek odpada bo mała musiałaby przez większość dnia być sama:( Pisała jeszcze jedna osoba na meila . Zobaczymy co z tego wyniknie...Mała ma wyróżnione ogłoszenie i wreszcie coś ruszyło:) Anulka pamiętam o Tobie , jeszcze troszkę czasu mamy ...skupiamy się na szukaniu domu...problem to to że nie zgadza się z psami... Quote
Recommended Posts