Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj dzwoniłam do Pani potwierdzić wszystko :) Jutro o 17 mają przyjechać do DT, mam nadzieję, że Fanta będzie się dobrze prezentować :D :D :D Ale w sumie o co ja się martwię? Ona jest piękna i cudowna więc musi się spodobać! :)

• Replies 353
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potwierdzam, Fanta pojechała koło 18 do nowego domku, Państwo byli w jej DT ponad godzinę ale od razu jak ją zobaczyli to się zakochali i powiedzieli, że jedzie z nimi :D Fanta ma domek z ogrodem, jednak ma mieszkać w domu :) Jutro będę do Państwa dzwonić żeby się dowiedzieć jak zaaklimatyzowała, gdyż jak odjeżdżała była bardzo bardzo smutna :( Chyba myślała, że znowu czeka ją coś złego. Mam nadzieję, że szybko zrozumie, że to jej domek, ten prawdziwy. Pani ma jej kupić adresówkę, preparat na stawy i karmę dla seniorów (ale gotowane też będzie jeść). Dostała swoją ulubioną piłeczkę :)
Wiem, że to była ta szczęśliwa chwila ale ryczałam ja jak głupia i Pani z DT tak samo...
Jutro jak do Niej zadzwonię to podam maila i mam nadzieję, że będę dostawać jakieś zdjęcia.

Posted

Dzwoniłam przed chwilką do Fantusi :)
Pani mówiła, że w aucie jechała wzorowo, głównie leżała i oglądała co się dzieje za oknem. W nocy spała w domu na dywanie :) Jednak zdecydowanie woli być na dworze więc Państwo często ją tam wypuszczają (jednak póki co chodzi na smyczy, bo Pani się boi żeby nigdzie się nie przekopała albo nie uciekła :D) Jutro ma jechać autem do mamy właścicieli i poznać rodzinkę :) Zdecydowanie dużo będzie podróżować :) Podałam Pani maila, mówiła, że jak Fanta się trochę uspokoi i zrozumie, że jest w domu to prześle mi zdjęcia.

Posted

Nowe wieści od Fanty (BARDZO DOBRE :) :) :) ):

"Witam pani Aniu!
To są nowi przyjaciele Fanty: Suzi i Filemon.
Jesteśmy u moich rodziców na Bukowcu, 20km za Tarnowskimi Górami. Fanta czuje sie tam doskonale. Biega po podwórku już bez smyczy, nie ma w planach ucieczki :-) Polubiła moich rodziców, a oni również ją bardzo pokochali. Sczeka na obcych ludzi, czyli widać, że się już całkiem zaaklimatyzowała. Uważam, że jest bardzo szczęsliwa.
Za jakiś czas, wyślę kolejne zdjęcia :-) . Pozdrawiam Ania"

A oto zdjęcia Fanty:

Posted

ponieważ jestem opóźniona z reguły ;) to i tym razem dotarłam dopiero co do Fantuchny a tutaj takie FANTAstyczne zmiany!!! :):):) cud, miód i rewelacja :) żyj jak najdłużej psino i szczęśliwa zawsze już bądź !!!

Posted

Dzisiaj dostałam maila od Fanty :)

"Witam!
Przesyłam parę zdjęć Fanty. Pytała Pani ostatnio, jak Fanta zachowuje się w stosunku do kota, a więc na początku kot terroryzował Fantę, ale teraz ona pokazała mu "kto tu rządzi" ;-) Mimo wszystko żyją teraz w dobrych stosunkach!
Fanta się już całkiem zadomowiła i nie rozstaje się ze swoją piłeczką :-) Uwielbia całymi dniami bawić się i przebywać na dworze.
Do usłyszenia, pozdrawiam Ania ;-)"

Oraz zdjęcia które dostałam: