MagdaB Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Codziennie sprawdzam wątek z nadzieją, że Fanta się znalazła i niestety nie ma dobrych wieści :( Quote
anett Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 W piątek dzięki Lu_Gosiakowi było ogłoszenie Fanty w gazecie lublinieckiej, miałam jeden telefon od faceta, który widział na początku stycznia najprawdopodobniej Fantę jak biegła drogą w stronę Kalet... niestety nie zabrał psa ani nigdzie nie zgłosił:shake: Wszystkie okoliczne gminy mają zdjęcia i plakaty Fanty z prośbą o kontakt w przypadku zgłoszenia podobnego psa... mieli też powywieszać na tablicach ogłoszeń Było tylko jedno zgłoszenie błąkającego się owczarka właśnie w Kaletach a poza tym cisza:-( Quote
ania91sc Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 DZIĘKUJĘ PIĘKNIE!!! :loveu: Ja też miałam kilka telefonów w sprawie Fanty, meili ale Fanta niestety okazywała się nie tym psiakiem błąkającym się :( Niestety powoli tracę nadzieję :( W schroniskach też jej nie ma... Quote
MagdaB Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Miałam nadzieję, że inne wiadomości przeczytam :( Quote
ania91sc Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Ile to już czasu minęło... :( :( :( Quote
saphira18 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 i dalej nic? żadnych śladów po Fancie? Quote
ania91sc Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Żadnych... dostałam kilka odpowiedzi ale to nie Fanta :( Ciągle sprawdzam schroniska z nadzieją... Quote
ania91sc Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Nie wiem od czego zacząć więc na razie tylko napiszę tyle, że Fanta się odnalazła cała i zdrowa - dziś jadę ją odebrać. Resztę napiszę późnym wieczorem jak wrócimy. Najważniejsze, że Fanta żyje i jest cała - tak się cieszę :) Bo naprawdę nadzieja już powoli znikała... Quote
MagdaB Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 ania91sc napisał(a):Nie wiem od czego zacząć więc na razie tylko napiszę tyle, że Fanta się odnalazła cała i zdrowa - dziś jadę ją odebrać. Resztę napiszę późnym wieczorem jak wrócimy. Najważniejsze, że Fanta żyje i jest cała - tak się cieszę :) Bo naprawdę nadzieja już powoli znikała... Super wieści :). Czekam na szczegóły. Quote
saphira18 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 wow takich wieści się nie spodziewałam, ale wraca do właścicieli tak?:) Quote
BoUnTy Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 ;) Mam nadzieję, że szybko dojdzie psychicznie do siebie - pewnie tęskni za opiekunką schroniskową... ;) Quote
madzia.uje93 Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Boziu, wkońcu!!!!!!!!!!Czekamy na wieści czy Fanta wraca do domu, jak się czuje i wgl wszystko wszystko... Quote
ania91sc Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 A więc Fanta odebrana, dziękuję bardzo BoUnTy za wiadomość :loveu: Nasza Fantusia była w schronisku w Bytomiu. Jest cała i zdrowa ma tylko chore oczko i jest lekko wychudzona i baaardzo oszołomiona, nie bardzo wie co się dzieję także nie mam pojęcia, gdzie ona przebywała... Jestem taka szczęśliwa, że w końcu się odnalazła!!!! Do tej pory nie mogę uwierzyć :) Więc Fanta nie wraca do domu w którym przebywała w Tarnowskich Górach... Nawet nie chce mi się mówić dlaczego... Ale nie będzie też w schronisku, gdyż dom tymczasowy, który miał ją przed adopcją jak się dowiedział zdecydował się od razu Fantę adoptować, także jutro Fanta jedzie do ostatniego w swoim życiu, prawdziwego domku :) Zdjęcia jutro wkleję. Quote
choba Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 No to super, że się Fanta znalazła :) I powodzenia w kolejnym domku - oby ostatnim :D Quote
BoUnTy Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Ajjj bardzo sie cieszę, bo to bardzo sympatyczna suczka! Fanta oczko wczoraj miała zdrowe - to jakies nowe choróbsko, ale jak to w schronisku - często tak jest :((( Dla sprostowania Fanta nie była w schronisku od dawna, zaledwie przeszła kwarantanne, więc udało sie szczęsliwie do Was trafić najszybciej jak to było możliwe. W zasadzie trafił do nas dzisiaj yorczek i szukałam czy ktoś nie szuka, i tak nagle dostałam olśnienia że Fanta ze zdjęć (które oczywiście, że kojarzyłam) to podobna jest to tej naszej staruteńkiej nowiutkiej owczareczki. Poszłam, porównałam, zadzwoniłam i tak bardzo szczęśliwie się wszystko ułożyło... Życze Wam powodzenia! * Fanta została u nas zachipowana, więc niech jej glupie pomysły do głowy nie wskakują! ;) Ciesze sie na taki obrót sprawy... Cioteczki, nieładnie tak sie wpiszę - przypadkowo pomogłam wrócic Fancie na miejsce (mam nadzieję, że dożywotnie), a teraz pozowolę sobię prosic o pomoc dla mojego podopiecznego - przedstawiam Agresywnego Kojota. Zapraszam do hopania wątku i wspierania ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/243484-Przera%C5%BCony-Tajson-potrzebuje-wsparcia-inaczej-nie-doczeka-kolejnej-wiosny-Pom%C3%B3%C5%BCci Quote
ania91sc Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Mam nadzieję, że już nigdzie nie czmychnie tym bardziej, że ten teren zna i nigdy nie było w głowie Jej uciekać :) Dziękujemy jeszcze raz za wszystko :) Fajnie, że Fanta została u Was też zaczipowana :) Oczko miała lekko załzawiona więc chyba początku zapalenia oczka ale nic poważnego oczywiście :) Mam nadzieję, że po tej tułaczce szybko dojdzie do siebie i będzie znów taka szczęśliwa :) Jeszcze raz OGROMNE dzięki dla Was :) Quote
anett Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Rewelacyjne wiadomości!!! przyznam się, że już straciłam nadzieję... Quote
Romina_74 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Czyli jednak DT się DS stało :) Ciekawa jestem jak rozpoczęłaś rozmowę ;) Quote
ania91sc Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Romina_74 napisał(a):Czyli jednak DT się DS stało :) Ciekawa jestem jak rozpoczęłaś rozmowę ;) Hehehe tak samo jak rozmawiałyśmy :D Tak się cieszę, że Fanta w końcu będzie na swoim :) Nasza "uciekinierka" jednak jutro jedzie do domu stałego, mam nadzieję, że wybaczy DS ten jeden dzień poślizgu :) Quote
maciaszek Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Ale cudne wiadomości :multi: :multi: :multi:. Quote
ania91sc Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Mam nadzieję, że jutro uda mi się jej zrobić zdjęcia jak będzie opuszczała schronisko :) Quote
Recommended Posts