Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Hope2'][COLOR=#000080][SIZE=3][I]Brawo Gusiak :D się nie martw-Hopiak to galopującą sklerozę ma-i pomimo tego,że karmę mamy, to jeszcze nam gotuje, bo...my biedne, głodne minki robimy (i nie wiedzieć czemu zadki nam rosną [/I][/SIZE][/COLOR]:mad:)[/QUOTE]

Eeeeeeeeeeee no właśnie, Gusiak gada do mnie "Gruba"
też nie wiedzieć czemu

Posted

[quote name='Gusiaczek']Eeeeeeeeeeee no właśnie, Gusiak gada do mnie "Gruba"
też nie wiedzieć czemu[/QUOTE]

To masz to samo co ja = Dorota tez mówi ze jestem gruby, a ja po prostu paker jestem. Rambo napakowany

Posted

[COLOR=#000080][SIZE=3][I]Ech...Ovka... my mamy dzisiaj w domu kolege Sebka i jego siostrę... Ich tata o 4 rano miał wypadek-na szczęście jemu nic się nie stało,auto-nie wiem,czy się da naprawić... Hopiak prawa jazdy nie ma,ale jeszcze po ciemku pędziła po dzieciaki-ich mama zaryczana dzwoniła, nie dało sie dowiedzieć przez tel co się stało...tylko,że wypadek...TZa już nie było-pojechał do pracy...a Hopiak...no mówiła,że sie przyjaciół nie zostawia...
a wczoraj położyła się wcześniej...znaczy się o 2.30, co by odespać... Ja dzisiaj cichutko siedzem, nie śpiewam... dzieciaki mnie miziają...na spacerze byliśmy-ja z kółkami, Hades, Tolo, Sebek, Mati i Jula...[/I][/SIZE][/COLOR]

Posted

Ovka, wytłumacz mi, co z tym Gripexem i dlaczego Olga się z niego cieszy... :oops:
Gu, ostatnia, bom była niebyła i niewiedziała też bom była, ale też szczerze życzę - spełnienia życzeń! :Rose:

daleka ciotka z resztkami zaniemożenia kręgokolumnowego nadogonowego

Posted

[quote name='inka33']Ovka, wytłumacz mi, co z tym Gripexem i dlaczego Olga się z niego cieszy... :oops:
Gu, ostatnia, bom była niebyła i niewiedziała też bom była, ale też szczerze życzę - spełnienia życzeń! :Rose:

daleka ciotka z resztkami zaniemożenia kręgokolumnowego nadogonowego[/QUOTE]
Inka!!! Wreszcie znowu jestes!!! :)

Posted

[quote name='Isadora7']To masz to samo co ja = Dorota tez mówi ze jestem gruby, a ja po prostu paker jestem. Rambo napakowany[/QUOTE]

nasze pańcie to się znajom ... szkoda szczekać :shake:

[quote name='Hope2'][COLOR=#000080][SIZE=3][I]Ech...Ovka... my mamy dzisiaj w domu kolege Sebka i jego siostrę... Ich tata o 4 rano miał wypadek-na szczęście jemu nic się nie stało,auto-nie wiem,czy się da naprawić... Hopiak prawa jazdy nie ma,ale jeszcze po ciemku pędziła po dzieciaki-ich mama zaryczana dzwoniła, nie dało sie dowiedzieć przez tel co się stało...tylko,że wypadek...TZa już nie było-pojechał do pracy...a Hopiak...no mówiła,że sie przyjaciół nie zostawia...
a wczoraj położyła się wcześniej...znaczy się o 2.30, co by odespać... Ja dzisiaj cichutko siedzem, nie śpiewam... dzieciaki mnie miziają...na spacerze byliśmy-ja z kółkami, Hades, Tolo, Sebek, Mati i Jula...[/I][/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

najważniejsze, że człowiekom krzywda się nie stała ...
a ja mruczę pod drzwiami Olgi na zmianę Filipa, bo oni jeszcze spiom,
a Gusiak na II szychtę idzie się rychtować - chcę spać po ludzkuuuuuuuuuu!

[quote name='inka33']Ovka, wytłumacz mi, co z tym Gripexem i dlaczego Olga się z niego cieszy... :oops:

daleka ciotka z resztkami zaniemożenia kręgokolumnowego nadogonowego[/QUOTE]

Dzieki :)
a gripex pono dobry na przeziębienie ;)

[quote name='Mattilu']Inka!!! Wreszcie znowu jestes!!! :)[/QUOTE]

No, klawo ! :)

[quote name='anica']Witam ciepło :)
muszę trochę zaległości nadrobić;)[/QUOTE]

Witaj Cioteczko :)

Posted

Nioooooooo, trochem rozpuszczona ....
dzisiaj była u nas Ciocia, która mój ukochany fotelik-sypialnię
na nOvo poczyni ;)
Hopka, nie skrzecz, jakbyś gorzej miała ... akurat! :grins:

Ovka niewierząca

Posted

[quote name='Gusiaczek']
Hopka, nie skrzecz, jakbyś gorzej miała ... akurat! :grins:

Ovka niewierząca[/QUOTE]

no w sumie...to racje masz! ale zawsze moze przeciez byc lepiej :cool1:

Hopka niezwyczajnie zgodna

Posted

Hopka, podszczekuję Ci:
Gusiak od wczorajszego ranka klei bazarek -
obłęd! ni tak ni siak! ale w tzw. międzyczasie ugotowała rosół
i upiekła żeberka w miodzie! - jadłaś kiedyś?, bo ja wczoraj :evil_lol:
G. wynosiła gary na balkon, wlazła z jednym polazła po drugi,
a ja w tym czasie ....
..... sprawdziłam,. że jedzą lepiej niż Pies! :mad:
Widzisz ?: tak nas niby kochają i w ogóle .... a żeberka na balkonie .... :shake:

Ovka i jej dysonans

Posted

Ovka masz rację ja też widzę ze Dorota je lepiej. Dlatego kiedyś jak przywiozła smalczyk to Ganga dostała się do słoiczka, zwaliła go ze stołu i otworzył się (niech zamyka lepiej) No i mieliśmy ucztę. Nie rozumiem dlaczego była na nas wściekła. I dała nam jakieś hapaticośtam i ciągle nas oglądała. Rambo żarłok.

Posted

Jeeezuuu, zeberka w miodzie!!! U mnie to nawet ludzie nie dostaja tak dobrze jesc. Ogolnie mam wrazenie, ze z uwagi na umiejetnosci i zamilowanie do gotowania Mattilu nie ma u mnie az takich roznic miedzy ich zarciem a moim:cool3: A swoja droga wczoraj akurat zalapalam sie na calkiem przyjemny makaron z sosem bolognese - duuuzo miesa :)

Mattilu kazala spytac z czym ten bazarek, to sie pytam :)

Hopka niedzielnie zrelaksowana

Posted

[COLOR=#000080][SIZE=3][I]No,to ja mam chyba najlepiej :) Hopiak uznała,że mam być na diecie, że niby gruba jestem. I dostałam rybkę gotowana na parze i warzywka i makaron :D no i karmę jeszcze-bo się oszukać nie dam i wiem co mi sie należy ;) i jeszcze pożebram u Sebka i TZa-na pewno coś dostanę[/I][/SIZE][/COLOR]:eviltong:

Posted

[quote name='Isadora7']Ovka masz rację ja też widzę ze Dorota je lepiej. Dlatego kiedyś jak przywiozła smalczyk to Ganga dostała się do słoiczka, zwaliła go ze stołu i otworzył się (niech zamyka lepiej) No i mieliśmy ucztę. Nie rozumiem dlaczego była na nas wściekła. I dała nam jakieś hapaticośtam i ciągle nas oglądała. Rambo żarłok.[/QUOTE]

Rambo, hapatiocośtam warte zachodu, szczekamci;)
Ovka znów na paździerzy

[quote name='Mattilu']Jeeezuuu, zeberka w miodzie!!! U mnie to nawet ludzie nie dostaja tak dobrze jesc. Ogolnie mam wrazenie, ze z uwagi na umiejetnosci i zamilowanie do gotowania Mattilu nie ma u mnie az takich roznic miedzy ich zarciem a moim:cool3: A swoja droga wczoraj akurat zalapalam sie na calkiem przyjemny makaron z sosem bolognese - duuuzo miesa :)

Mattilu kazala spytac z czym ten bazarek, to sie pytam :)

Hopka niedzielnie zrelaksowana[/QUOTE]

Siostra, jest tak : bolonieze my bardzo i owszem, żeberka w życiu swem pierwszy raz widziałam i smakowałam - nawet niezłe ;)

Bazarek książkowy, ale się nakręca sam - Cioteczka ela_ja wrzuciła na fb
G. planowała na jutro start, ale ... :)

[quote name='Hope2'][COLOR=#000080][SIZE=3][I]No,to ja mam chyba najlepiej :) Hopiak uznała,że mam być na diecie, że niby gruba jestem. I dostałam rybkę gotowana na parze i warzywka i makaron :D no i karmę jeszcze-bo się oszukać nie dam i wiem co mi sie należy ;) i jeszcze pożebram u Sebka i TZa-na pewno coś dostanę[/I][/SIZE][/COLOR]:eviltong:[/QUOTE]

Hmmmmmmmmm, rybencja na parze ... G. uwielbia....

Posted

[quote name='inka33']Siemasz, Ovcia! :)[/QUOTE]

[quote name='Mattilu']Ja tez zagladam do spiocha nocna pora :)[/QUOTE]

Witam Cioteczki:)
już myślałam, że wątek obumarł ;)
Jestem zarobiona po ucha - bazarek na mojej głowie, spacery,
jedzenie, kość tym razem b. twarda - roboty z nią HUK!
Dzisiaj mam nadzieję odpocząć, bo stado jedzie się gościć,
a tam jakoś za Ogonkami nie przepadają :crazyeye:, więc mam czas na spanie ;)
Poza tym wszystko jest w porządalu ;)
Pozdrawiam
Ovo zarobiona

Posted

[quote name='Gusiaczek']Prasowana ;)[/QUOTE]
[COLOR=#000080][SIZE=3][I]się rozpisała...szczegóły Ovcia...prosimy szczegóły-smak, zapach...mi już Hopiak dietę zarządziła...buuuu
[/I][/SIZE][/COLOR][COLOR=#000080][SIZE=3][I]​Zośka dietowo-nieszczęśliwa[/I][/SIZE][/COLOR]

Posted (edited)

[IMG]http://www.e-pies.eu/229-498-home/-kosc-prasowana-21cm-.jpg[/IMG]

smak kościany, ale trzeba nieźle się napracować, by dostać się do środka -
tam jest najlepsze :)

Edited by Gusiaczek
Posted

[quote name='Gusiaczek']smak kościany, ale trzeba nieźle się napracować, by dostać się do środka -
tam jest najlepsze :)[/QUOTE]
Phi łetam... napracować... :shake:

Jak Ovcia by miała Kajtuna zdolności kościowe (bo innych ma mnóstwo więcej i bardziejszych), to po minucie środek by był na wierzchu, a po trzech wierzch w środku...! :)

(...psa). :p

Posted

[quote name='inka33']Phi łetam... napracować... :shake:

Jak Ovcia by miała Kajtuna zdolności kościowe (bo innych ma mnóstwo więcej i bardziejszych), to po minucie środek by był na wierzchu, a po trzech wierzch w środku...! :)

(...psa). :p[/QUOTE]

na pewno nie

kostka kosztuje tylko parę zeta, a zabawy! no ludzie!