Gusiaczek Posted November 17, 2013 Author Posted November 17, 2013 [quote name='Hope2'][COLOR=#000080][SIZE=3][I]Brawo Gusiak :D się nie martw-Hopiak to galopującą sklerozę ma-i pomimo tego,że karmę mamy, to jeszcze nam gotuje, bo...my biedne, głodne minki robimy (i nie wiedzieć czemu zadki nam rosną [/I][/SIZE][/COLOR]:mad:)[/QUOTE] Eeeeeeeeeeee no właśnie, Gusiak gada do mnie "Gruba" też nie wiedzieć czemu Quote
Isadora7 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='Gusiaczek']Eeeeeeeeeeee no właśnie, Gusiak gada do mnie "Gruba" też nie wiedzieć czemu[/QUOTE] To masz to samo co ja = Dorota tez mówi ze jestem gruby, a ja po prostu paker jestem. Rambo napakowany Quote
Hope2 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [COLOR=#000080][SIZE=3][I]Ech...Ovka... my mamy dzisiaj w domu kolege Sebka i jego siostrę... Ich tata o 4 rano miał wypadek-na szczęście jemu nic się nie stało,auto-nie wiem,czy się da naprawić... Hopiak prawa jazdy nie ma,ale jeszcze po ciemku pędziła po dzieciaki-ich mama zaryczana dzwoniła, nie dało sie dowiedzieć przez tel co się stało...tylko,że wypadek...TZa już nie było-pojechał do pracy...a Hopiak...no mówiła,że sie przyjaciół nie zostawia... a wczoraj położyła się wcześniej...znaczy się o 2.30, co by odespać... Ja dzisiaj cichutko siedzem, nie śpiewam... dzieciaki mnie miziają...na spacerze byliśmy-ja z kółkami, Hades, Tolo, Sebek, Mati i Jula...[/I][/SIZE][/COLOR] Quote
inka33 Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 Ovka, wytłumacz mi, co z tym Gripexem i dlaczego Olga się z niego cieszy... :oops: Gu, ostatnia, bom była niebyła i niewiedziała też bom była, ale też szczerze życzę - spełnienia życzeń! :Rose: daleka ciotka z resztkami zaniemożenia kręgokolumnowego nadogonowego Quote
Mattilu Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 [quote name='inka33']Ovka, wytłumacz mi, co z tym Gripexem i dlaczego Olga się z niego cieszy... :oops: Gu, ostatnia, bom była niebyła i niewiedziała też bom była, ale też szczerze życzę - spełnienia życzeń! :Rose: daleka ciotka z resztkami zaniemożenia kręgokolumnowego nadogonowego[/QUOTE] Inka!!! Wreszcie znowu jestes!!! :) Quote
anica Posted November 18, 2013 Posted November 18, 2013 Witam ciepło :) muszę trochę zaległości nadrobić;) Quote
Gusiaczek Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [quote name='Isadora7']To masz to samo co ja = Dorota tez mówi ze jestem gruby, a ja po prostu paker jestem. Rambo napakowany[/QUOTE] nasze pańcie to się znajom ... szkoda szczekać :shake: [quote name='Hope2'][COLOR=#000080][SIZE=3][I]Ech...Ovka... my mamy dzisiaj w domu kolege Sebka i jego siostrę... Ich tata o 4 rano miał wypadek-na szczęście jemu nic się nie stało,auto-nie wiem,czy się da naprawić... Hopiak prawa jazdy nie ma,ale jeszcze po ciemku pędziła po dzieciaki-ich mama zaryczana dzwoniła, nie dało sie dowiedzieć przez tel co się stało...tylko,że wypadek...TZa już nie było-pojechał do pracy...a Hopiak...no mówiła,że sie przyjaciół nie zostawia... a wczoraj położyła się wcześniej...znaczy się o 2.30, co by odespać... Ja dzisiaj cichutko siedzem, nie śpiewam... dzieciaki mnie miziają...na spacerze byliśmy-ja z kółkami, Hades, Tolo, Sebek, Mati i Jula...[/I][/SIZE][/COLOR][/QUOTE] najważniejsze, że człowiekom krzywda się nie stała ... a ja mruczę pod drzwiami Olgi na zmianę Filipa, bo oni jeszcze spiom, a Gusiak na II szychtę idzie się rychtować - chcę spać po ludzkuuuuuuuuuu! [quote name='inka33']Ovka, wytłumacz mi, co z tym Gripexem i dlaczego Olga się z niego cieszy... :oops: Gu, ostatnia, bom była niebyła i niewiedziała też bom była, ale też szczerze życzę - spełnienia życzeń! :Rose: daleka ciotka z resztkami zaniemożenia kręgokolumnowego nadogonowego[/QUOTE] Dzieki :) a gripex pono dobry na przeziębienie ;) [quote name='Mattilu']Inka!!! Wreszcie znowu jestes!!! :)[/QUOTE] No, klawo ! :) [quote name='anica']Witam ciepło :) muszę trochę zaległości nadrobić;)[/QUOTE] Witaj Cioteczko :) Quote
Gusiaczek Posted November 18, 2013 Author Posted November 18, 2013 [URL="http://www.youtube.com/watch?v=aZX3fQTtjCE"][IMG]http://i1.ytimg.com/vi/aZX3fQTtjCE/mqdefault.jpg[/IMG][/URL] Olga pozdrawia i dziękuje za serdeczność :) Quote
Mattilu Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 Ty Ovka to masz fajnie. Rosol ugotuja zamiast pazdzierza, ciasteczka upieka i jeszcze do tego Ci pospiewaja :) Hopka zazdraszczajaca ;) Quote
Gusiaczek Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Nioooooooo, trochem rozpuszczona .... dzisiaj była u nas Ciocia, która mój ukochany fotelik-sypialnię na nOvo poczyni ;) Hopka, nie skrzecz, jakbyś gorzej miała ... akurat! :grins: Ovka niewierząca Quote
Mattilu Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 [quote name='Gusiaczek'] Hopka, nie skrzecz, jakbyś gorzej miała ... akurat! :grins: Ovka niewierząca[/QUOTE] no w sumie...to racje masz! ale zawsze moze przeciez byc lepiej :cool1: Hopka niezwyczajnie zgodna Quote
Gusiaczek Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 Hopka, podszczekuję Ci: Gusiak od wczorajszego ranka klei bazarek - obłęd! ni tak ni siak! ale w tzw. międzyczasie ugotowała rosół i upiekła żeberka w miodzie! - jadłaś kiedyś?, bo ja wczoraj :evil_lol: G. wynosiła gary na balkon, wlazła z jednym polazła po drugi, a ja w tym czasie .... ..... sprawdziłam,. że jedzą lepiej niż Pies! :mad: Widzisz ?: tak nas niby kochają i w ogóle .... a żeberka na balkonie .... :shake: Ovka i jej dysonans Quote
Isadora7 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Ovka masz rację ja też widzę ze Dorota je lepiej. Dlatego kiedyś jak przywiozła smalczyk to Ganga dostała się do słoiczka, zwaliła go ze stołu i otworzył się (niech zamyka lepiej) No i mieliśmy ucztę. Nie rozumiem dlaczego była na nas wściekła. I dała nam jakieś hapaticośtam i ciągle nas oglądała. Rambo żarłok. Quote
Mattilu Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 Jeeezuuu, zeberka w miodzie!!! U mnie to nawet ludzie nie dostaja tak dobrze jesc. Ogolnie mam wrazenie, ze z uwagi na umiejetnosci i zamilowanie do gotowania Mattilu nie ma u mnie az takich roznic miedzy ich zarciem a moim:cool3: A swoja droga wczoraj akurat zalapalam sie na calkiem przyjemny makaron z sosem bolognese - duuuzo miesa :) Mattilu kazala spytac z czym ten bazarek, to sie pytam :) Hopka niedzielnie zrelaksowana Quote
Hope2 Posted November 24, 2013 Posted November 24, 2013 [COLOR=#000080][SIZE=3][I]No,to ja mam chyba najlepiej :) Hopiak uznała,że mam być na diecie, że niby gruba jestem. I dostałam rybkę gotowana na parze i warzywka i makaron :D no i karmę jeszcze-bo się oszukać nie dam i wiem co mi sie należy ;) i jeszcze pożebram u Sebka i TZa-na pewno coś dostanę[/I][/SIZE][/COLOR]:eviltong: Quote
Gusiaczek Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 [quote name='Isadora7']Ovka masz rację ja też widzę ze Dorota je lepiej. Dlatego kiedyś jak przywiozła smalczyk to Ganga dostała się do słoiczka, zwaliła go ze stołu i otworzył się (niech zamyka lepiej) No i mieliśmy ucztę. Nie rozumiem dlaczego była na nas wściekła. I dała nam jakieś hapaticośtam i ciągle nas oglądała. Rambo żarłok.[/QUOTE] Rambo, hapatiocośtam warte zachodu, szczekamci;) Ovka znów na paździerzy [quote name='Mattilu']Jeeezuuu, zeberka w miodzie!!! U mnie to nawet ludzie nie dostaja tak dobrze jesc. Ogolnie mam wrazenie, ze z uwagi na umiejetnosci i zamilowanie do gotowania Mattilu nie ma u mnie az takich roznic miedzy ich zarciem a moim:cool3: A swoja droga wczoraj akurat zalapalam sie na calkiem przyjemny makaron z sosem bolognese - duuuzo miesa :) Mattilu kazala spytac z czym ten bazarek, to sie pytam :) Hopka niedzielnie zrelaksowana[/QUOTE] Siostra, jest tak : bolonieze my bardzo i owszem, żeberka w życiu swem pierwszy raz widziałam i smakowałam - nawet niezłe ;) Bazarek książkowy, ale się nakręca sam - Cioteczka ela_ja wrzuciła na fb G. planowała na jutro start, ale ... :) [quote name='Hope2'][COLOR=#000080][SIZE=3][I]No,to ja mam chyba najlepiej :) Hopiak uznała,że mam być na diecie, że niby gruba jestem. I dostałam rybkę gotowana na parze i warzywka i makaron :D no i karmę jeszcze-bo się oszukać nie dam i wiem co mi sie należy ;) i jeszcze pożebram u Sebka i TZa-na pewno coś dostanę[/I][/SIZE][/COLOR]:eviltong:[/QUOTE] Hmmmmmmmmm, rybencja na parze ... G. uwielbia.... Quote
Mattilu Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Ja tez zagladam do spiocha nocna pora :) Quote
Gusiaczek Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='inka33']Siemasz, Ovcia! :)[/QUOTE] [quote name='Mattilu']Ja tez zagladam do spiocha nocna pora :)[/QUOTE] Witam Cioteczki:) już myślałam, że wątek obumarł ;) Jestem zarobiona po ucha - bazarek na mojej głowie, spacery, jedzenie, kość tym razem b. twarda - roboty z nią HUK! Dzisiaj mam nadzieję odpocząć, bo stado jedzie się gościć, a tam jakoś za Ogonkami nie przepadają :crazyeye:, więc mam czas na spanie ;) Poza tym wszystko jest w porządalu ;) Pozdrawiam Ovo zarobiona Quote
Mattilu Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 Oooo, a co to za kosc? Napisz wiecej! Hopka zywo zainteresowana :) Quote
Gusiaczek Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 [quote name='Mattilu']Oooo, a co to za kosc? Napisz wiecej! Hopka zywo zainteresowana :)[/QUOTE] Prasowana ;) Quote
Hope2 Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [quote name='Gusiaczek']Prasowana ;)[/QUOTE] [COLOR=#000080][SIZE=3][I]się rozpisała...szczegóły Ovcia...prosimy szczegóły-smak, zapach...mi już Hopiak dietę zarządziła...buuuu [/I][/SIZE][/COLOR][COLOR=#000080][SIZE=3][I]Zośka dietowo-nieszczęśliwa[/I][/SIZE][/COLOR] Quote
Gusiaczek Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 (edited) [IMG]http://www.e-pies.eu/229-498-home/-kosc-prasowana-21cm-.jpg[/IMG] smak kościany, ale trzeba nieźle się napracować, by dostać się do środka - tam jest najlepsze :) Edited November 30, 2013 by Gusiaczek Quote
inka33 Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='Gusiaczek']smak kościany, ale trzeba nieźle się napracować, by dostać się do środka - tam jest najlepsze :)[/QUOTE] Phi łetam... napracować... :shake: Jak Ovcia by miała Kajtuna zdolności kościowe (bo innych ma mnóstwo więcej i bardziejszych), to po minucie środek by był na wierzchu, a po trzech wierzch w środku...! :) (...psa). :p Quote
Gusiaczek Posted December 7, 2013 Author Posted December 7, 2013 [quote name='inka33']Phi łetam... napracować... :shake: Jak Ovcia by miała Kajtuna zdolności kościowe (bo innych ma mnóstwo więcej i bardziejszych), to po minucie środek by był na wierzchu, a po trzech wierzch w środku...! :) (...psa). :p[/QUOTE] na pewno nie kostka kosztuje tylko parę zeta, a zabawy! no ludzie! Quote
Recommended Posts