Gusiaczek Posted October 24, 2013 Author Posted October 24, 2013 [quote name='anica'].... I tego nam bardzo brakuje Ovuś!.... fajne jest takie.... padnięcie:loveu: Jasia z racjiwiekuspowolniona[/QUOTE] Teraz, jak G. chora, Filipek śmiga ze mną. Właśnie wróciliśmy ze spacerku ... F. dosypia, ja też na podusi dosypiam i czekam aż G. zakotwiczy pod kocykiem i przybędę do niej niczym światło nadziei, kładąc się na nogach, by ruszyć się nie mogła :evil_lol: Jasieńko, G. uczy całe stado, że każdy wiek ma swoje prawa, ale jednak gdy jesteśmy w jesieni życia ... wyżej nie podskoczymy ... może z tej wiedzy tak szaleję póki czas ? .... Przytulamy :) O&G Quote
anica Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 [quote name='Gusiaczek']Teraz, jak G. chora, Filipek śmiga ze mną. Właśnie wróciliśmy ze spacerku ... F. dosypia, ja też na podusi dosypiam i czekam aż G. zakotwiczy pod kocykiem i przybędę do niej niczym światło nadziei, kładąc się na nogach, by ruszyć się nie mogła :evil_lol: Jasieńko, G. uczy całe stado, że każdy wiek ma swoje prawa, ale jednak gdy jesteśmy w jesieni życia ... wyżej nie podskoczymy ..[B]. może z tej wiedzy tak szaleję póki czas ? ....[/B] Przytulamy :) O&G[/QUOTE] .... super to spuentowałaś;) Jasia podziwiająca Quote
Mattilu Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Gusiaczku - zdrowia Ci zyczymy! niech dogoterapia skuteczna bedzie :) M i H Quote
Gusiaczek Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 [quote name='Mattilu']No jak, lepiej Wam?[/QUOTE] Dziękujemy za pamięć:) Dobrze że jeszcze łikend przed nami, damy radę ;) Buziaki:) Quote
Mattilu Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Łikend dobra rzecz. A w niedziele bedzie mozna pospac o godzine dluzej ;) Grzejcie sie nawzajem i zdrowiejcie! Quote
Gusiaczek Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Dzisiaj po raz pierwszy od ubiegłego piątku wyszłam na spacerek z Ovo. Jeeeeeeeejuuuuuuuuu, ależ pięknie, ciepło. Cudowna jesień. Odżyłam. Zamykam bazarek, sporo z tym pracy, ale już dumam nad następnym - tyle potrzebowskich, a inaczej pomóc nie mogę, jak kupczeniem..... Każda Twoja wizyta sprawia nam radość ogromną. Dziękuję. Buziaki dla Stada:) Quote
Celina12 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 U nas też ciepło dziś było...ale ponoć idą deszcze,ochłodzenie....w końcu ponoć jesień mamy. Gusiaczku to dziś Córcia występuje???? Całuski ślemy... Quote
Celina12 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Widziałam,słyszałam...padłam z zachwytu. Gratulacje!!!!!! Quote
inka33 Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Ovcia, na ten tychmiast prosze iść wycałować gratulacko Pańcię O.! :klacz: daleka ciotka zazdraszczająca utalentowanej Pańci Jr Quote
Gusiaczek Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 [quote name='Celina12']Widziałam,słyszałam...padłam z zachwytu. Gratulacje!!!!!![/QUOTE] [quote name='inka33']Ovcia, na ten tychmiast prosze iść wycałować gratulacko Pańcię O.! :klacz: daleka ciotka zazdraszczająca utalentowanej Pańci Jr[/QUOTE] Dziękuję serdecznie za kibicowanie Oldze :loveu: jest utalentowana i co z tego? tak naprawdę niewiele. Program, jak program - wypowiadać się nie będę. Moje dziecko - trudno być obiektywnym, ale ..... swoje wiem, w tym świecie byłam miód i wino piłam .... jedna, wielka ściema, tu człowiek i jego możliwości naprawdę się nie liczą :( Olga ma swoje 5minut .... ..... z pięciominutówek składa się nasze życie Quote
Gusiaczek Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Piękną mamy jesień .... często proszę o wyjście na balkon - lubię w słoneczku się grzać wczoraj G. spełniła moją kolejną prośbę i fajnie ...... tylko zapomniała!!!!!!! że tam jestem ..... Siwy mnie uratował .... nie wiem po co? G. wraziła mnie do wanny i wykąpała - akurat o tym, że śmierdziowam pamiętała ! :mad: Quote
inka33 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Ovuś, do TOZu z Gusiakiem! :mad: daleka ciotka zeźlona na Ovie nieszczęścia Quote
Gusiaczek Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 TOZ powiadomiony! nie było na co czekać :evil_lol: Ciocia, na jaki czas wstałaś ? Ovo zdezorientowana zimowo/letnio Quote
Celina12 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 To odpowiem JA!!! Kręcom te człowieki z tym oklokiem jak kcom-a muszom????Ja jem śniadanko przed 8 przecież....:mad:....chociaż moja Selin wstała o 6 starego czasu ale mnie potem wmawiała,że nie ma jeszcze 8,bo jest dopiero 7.... Lineczka znająca słuszny tylko dla wszystkich czas...CZAS BIOLOGOCZNY Quote
Gusiaczek Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Lineczko słuszna racja! i po co się nam w biologię wtrącają? Quote
yunona Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 [INDENT] [B]Dom Mody Sopelfeld na dogo [/B]: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248112-Pomagaj-i-b%C4%85d%C5%BA-na-topie-kupuj-ubranka-w-Domu-Mody-Sopelfeld-do-11-11-g-22-00"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-11-11-g-22-00[/URL] [B]Zapraszamy ! [/B] :loveu: [/INDENT] Quote
anica Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 [quote name='Gusiaczek']Lineczko słuszna racja! i po co się nam w biologię wtrącają?[/QUOTE]... dokładnie tak! nam się też nie podoba ta ... czasu zmiana! korzyści nie widzimy z tego żadnych... raczej same minusy :cool3: Jasia niezadowolona Quote
Gusiaczek Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 (edited) [IMG]http://images62.fotosik.pl/333/b1702d23d49e312b.jpg[/IMG] Edited October 31, 2013 by Gusiaczek Quote
anica Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Całuję w sam czubeczek noska[IMG]http://ekarteczka.pl/grafika/smiles/12.gif[/IMG] Quote
inka33 Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Przefarbowałaś Ovcię na blondi...?! :-o :p Quote
Gusiaczek Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='anica']Całuję w sam czubeczek noska[IMG]http://ekarteczka.pl/grafika/smiles/12.gif[/IMG][/QUOTE] Odwzajemniam. Ovo :) [quote name='inka33']Przefarbowałaś Ovcię na blondi...?! :-o :p[/QUOTE] Nie, Olga narobiła w jakimś szopie czy pikasie .... :mad: Ovka, jak na moje Psuczę przystało, jest RUDA ! Quote
inka33 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Gusiaczek']Nie, Olga [B]narobiła[/B] w jakimś szopie czy pikasie .... :mad: Ovka, jak na moje Psuczę przystało, jest RUDA ![/QUOTE] Miałaś na myśli "[B]nabroiła[/B]". ;) Quote
Gusiaczek Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 [quote name='inka33']Miałaś na myśli "[B]nabroiła[/B]". ;)[/QUOTE] Ty zawsze wiesz lepiej, co mam na myśli .... i za to Ciem lubiem :evil_lol: Quote
inka33 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Gusiaczek']Ty zawsze wiesz lepiej, co mam na myśli .... i za to Ciem lubiem :evil_lol:[/QUOTE] Muszę pilnować, jak Ci się literki poprzestawiają... :cool3: Quote
Recommended Posts