Gusiaczek Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 [quote name='Mattilu']Bardzo poprawiacie :) Hopka pyta, czy zakup watrobki doszedl do skutku i jesli tak, to co dalej? :cool3:[/QUOTE] Hopuś Kochana, wątróbka nabyta drogą kupna dopiero dzisiaj, bo Gusiak wybredna okrutnie - byle czego nie kupi, a na jej bazarku tylko we wtorki i czwartki dostawa. Zatem dzisiaj pieczonko ;) Ovo zaśliniona Quote
Gusiaczek Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 [quote name='inka33']Oj, źle.... :shake: ...źle to napisałaś... :shake: [B]Powinno być tak:[/B] :diabloti:[/QUOTE] Szalona Inka :) Quote
Celina12 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 A ja gotuję łazanki-dawno nie było....:diabloti: Quote
Gusiaczek Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [quote name='Celina12']A ja gotuję łazanki-dawno nie było....:diabloti:[/QUOTE] Uwielbiam! dzięki za pomysł:) robisz z kiszonej, czy słodkiej kapuchy? Quote
Celina12 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Dziś robię ze słodkiej-taki smak pamiętam z dzieciństwa.....a mój Krzyś lubi z kiszonej.... Czasem brak pomysłu na obiadki.....:lol: Quote
Gusiaczek Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 Gusiak wczoraj poczyniła ciasteczka i: przez jej sklerozę są lepsze, a dzięki przytomności Siwego w ogóle są. Kiedy już wstawiła pokrojone do piekarnika na podsuszenie zasiadła Pod Siódemką i o bożym świecie zapomniała .... - Gusia, wyłączyłaś piekarnik (zaniepokoił się Siwy) - łomatko!!!! zapomniałam!!!!! i galopem do kuchni Na szczęście nie było za późno, ciasteczka są z wierzchu chrupiącę, a w środku miękkie REWELACJA! a najbardziej cieszy się G., bo pogryzam, a nie połykam w całości ;) Miłego powolniaka :) Ovo zachwycona Quote
Gusiaczek Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [quote name='Celina12']Dziś robię ze słodkiej-taki smak pamiętam z dzieciństwa.....a mój Krzyś lubi z kiszonej.... Czasem brak pomysłu na obiadki.....:lol:[/QUOTE] Dokładnie u nas tak samo :) Dawno nie robiłam ze słodkiej - poczynię i najwyżej sama zjem ;) Quote
Celina12 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 Ja osobiście wolę tą ze słodkiej kapuchy.....:evil_lol: To w takim razie Siwy niech pilnuje.....:diabloti:...żeby cebulka się nie spaliła.....a teraz kapucha szybko się gotuje ,bo młoda... Quote
Nutusia Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 O mamo, litości nie mata!!!! Idę zagrzać sobie berlinkę w pracowej mikrofali, bo mi się żołądek na supełek zawiązał przez te Wasze plany obiadowe i... chrupiące ciasteczka ;) Quote
Mattilu Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='Nutusia']O mamo, litości nie mata!!!! Idę zagrzać sobie berlinkę w pracowej mikrofali, bo mi się żołądek na supełek zawiązał przez te Wasze plany obiadowe i... chrupiące ciasteczka ;)[/QUOTE] Wlasnie! Litosci nie mata! Ide robic sos bolognese. Bo mlodej kapusty nie znalazlam :( Quote
inka33 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 [quote name='Gusiaczek']Szalona Inka :)[/QUOTE] Nie.. Ja...? No skądże! :shake: [quote name='Celina12']A ja gotuję łazanki-dawno nie było....:diabloti:[/QUOTE] [quote name='Gusiaczek']Uwielbiam! dzięki za pomysł:) robisz z kiszonej, czy słodkiej kapuchy?[/QUOTE] Wydawało mi się, że się je robi raczej z mąki... :hmmmm: [quote name='Gusiaczek']Gusiak wczoraj poczyniła ciasteczka i: przez jej sklerozę są lepsze, a dzięki przytomności Siwego w ogóle są. [B] Kiedy już wstawiła pokrojone do piekarnika na podsuszenie zasiadła[/B] Pod Siódemką i o bożym świecie zapomniała .... - Gusia, wyłączyłaś piekarnik (zaniepokoił się Siwy) - łomatko!!!! zapomniałam!!!!! i galopem do kuchni Na szczęście nie było za późno, ciasteczka są z wierzchu chrupiącę, a w środku miękkie REWELACJA! a najbardziej cieszy się G., bo pogryzam, a nie połykam w całości ;) Miłego powolniaka :) Ovo zachwycona[/QUOTE] A gdyby to zapisać tak: [B] "Kiedy już wstawiła pokrojone, do piekarnika na podsuszenie zasiadła[/B]..." :hmmmm: Powolniak był niedomyty i obleśny, to już wolę Różę... :D Quote
Gusiaczek Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 Interpunkcja daje duże pole do popisu :) Quote
Gusiaczek Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 [FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Dziękuję za pogaduchy, cieszę się, że jest wesoło i gwarno. [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Celina12 Posted May 24, 2013 Posted May 24, 2013 No tak łazanki czyli makaron robi się z mąki....:evil_lol:....ale potrawę Łazanki z tegoż makaronu i kapuchy w różnych wersjach smakowych...:diabloti: Quote
Gusiaczek Posted May 24, 2013 Author Posted May 24, 2013 Spamując u siebie proszę - zajrzyjcie: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/243632-AST-w-przytulisku-POTRZEBNE-FINANSE-NA-HOTEL-ABY-NIE-POJECHA%C5%81-DO-RADYS!!!"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243632-AST-w-przytulisku-POTRZEBNE-FINANSE-NA-HOTEL-ABY-NIE-POJECHA%C5%81-DO-RADYS!!![/URL] Quote
kcd Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 Słyszałam, że Ovo się nie obrazi, jak pospamuję: Cześć :smile: Na zaproszenie Mattilu pozwolę sobie na mały off-top ;-) Po wielokrotnych nieudanych próbach zamieszczenia psów na fejsbukach poczytnych organizacji i fundacji, stwierdziłam, że czas wziąć sprawę w swoje rączki i zrobić taki profil, na który sama będę wrzucać wszystkie psy, które będą potrzebować pomocy w adopcji. Zasada jest prosta - info o chęci dodania (opis+foty+kontakt) słać tu: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], a strona do polubienia jest tu: [url]https://www.facebook.com/pages/Pieskie-Adopcje/192092274276832[/url] Quote
Mattilu Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 [quote name='kcd']Słyszałam, że Ovo się nie obrazi, jak pospamuję: Cześć :smile: Na zaproszenie Mattilu pozwolę sobie na mały off-top ;-) Po wielokrotnych nieudanych próbach zamieszczenia psów na fejsbukach poczytnych organizacji i fundacji, stwierdziłam, że czas wziąć sprawę w swoje rączki i zrobić taki profil, na który sama będę wrzucać wszystkie psy, które będą potrzebować pomocy w adopcji. Zasada jest prosta - info o chęci dodania (opis+foty+kontakt) słać tu: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], a strona do polubienia jest tu: [URL]https://www.facebook.com/pages/Pieskie-Adopcje/192092274276832[/URL][/QUOTE] Siostra, prawda ze sie nie gniewasz? Hopka niepewna Quote
Gusiaczek Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 [quote name='kcd']Słyszałam, że Ovo się nie obrazi, jak pospamuję: Cześć :smile: Na zaproszenie Mattilu pozwolę sobie na mały off-top ;-) Po wielokrotnych nieudanych próbach zamieszczenia psów na fejsbukach poczytnych organizacji i fundacji, stwierdziłam, że czas wziąć sprawę w swoje rączki i zrobić taki profil, na który sama będę wrzucać wszystkie psy, które będą potrzebować pomocy w adopcji. Zasada jest prosta - info o chęci dodania (opis+foty+kontakt) słać tu: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], a strona do polubienia jest tu: [URL]https://www.facebook.com/pages/Pieskie-Adopcje/192092274276832[/URL][/QUOTE] Wspaniały pomysł:) Niestety nie mam fb, ale prześlę link do dziecków i znajomych. Skorzystam ;) [quote name='Mattilu']Siostra, prawda ze sie nie gniewasz? Hopka niepewna[/QUOTE] Hopka, bądź pewna, że się gniewam .... :evil_lol: Ovka dumnażematakieciocie ;) Quote
Celina12 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 CZy u WAS też tak leje???? Mamy dość mokrej trawki.... Dumcia Quote
Gusiaczek Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='Celina12']CZy u WAS też tak leje???? Mamy dość mokrej trawki.... Dumcia[/QUOTE] Troszkę popadało, ale teraz LATO ! :) Quote
Isadora7 Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Dumcia dawaj do nas mamy słonko. Rambo podrywacz. Quote
Gusiaczek Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 [quote name='Isadora7']Dumcia dawaj do nas mamy słonko. Rambo podrywacz.[/QUOTE] Rambo ........ no! Ovka zazdrośnica Quote
Mattilu Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 U nas balkonowe wygrzewanko :) Hopka rozleniwiona Quote
Recommended Posts