Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
18 godzin temu, Maciek777 napisał:

I jak się psiny dogadują? Elik nie jest dla Ovki zbyt...oschły?:) Jednak widać, że Ovkę interesują tacy twardziele:)

Fakt, Elik do wylewnych nie należy, ale Ovo nie tak łatwo zniechęcić ;)

• Upvote 1
  • 3 weeks later...
Posted
O 6.07.2016 o 21:55, Mattilu napisał:

Ovo, co to bylo z pazurem? Opowiadaj nam tu zaraz!

15 godzin temu, Mattilu napisał:

Halo, Ovo, wszystko dobrze?

Jestem, jestem ale z rzadka, dziękuję :)

Pazura tym razem wydarłam przy samej podusi i cięcie nieco bolało. Pietra później miałam przed zabawą, bo nigdy nie wiadomo, czy trawa/dołek jakowyś znów nie zaatakuje! Guśka marudzi, że przechodzę metamorfozę wieku średniego - mniej rozbrykana się stałam, przytyłam kapeńkę, ale po prawdzie jaki pan taki ... co nie? :D No, zatem u nas jeszcze w granicach normy bez obciachu  na całą wieś ;) Pozdrawiam serdecznie. Ovo

Posted
23 godzin temu, Gusiaczek napisał:

Jestem, jestem ale z rzadka, dziękuję :)

Pazura tym razem wydarłam przy samej podusi i cięcie nieco bolało. Pietra później miałam przed zabawą, bo nigdy nie wiadomo, czy trawa/dołek jakowyś znów nie zaatakuje! Guśka marudzi, że przechodzę metamorfozę wieku średniego - mniej rozbrykana się stałam, przytyłam kapeńkę, ale po prawdzie jaki pan taki ... co nie? :D No, zatem u nas jeszcze w granicach normy bez obciachu  na całą wieś ;) Pozdrawiam serdecznie. Ovo

:)

Posted

Ovka, ja tez jakby ciut spokojniejsza i powolniejsza, ale raban na cala chalupe dalej potrafie zrobic jak mi chodza: po klatce, za oknem, pod balkonem, za drzwiami, za szyba samochodowa albo wrecz wchodza, do mojego domu!!! Zabawki sa fajne, ale wrona do gonienia lepsza, sprobuj :) A pazury bola bardzo, ale w koncu sie goja, nie boj nic. Przeciez nie bedziemy chodzic w butach jak amerykanskie francuskie pieski...

Posted
O 18.06.2016 o 12:14, Gusiaczek napisał:

Przedstawiam braciszka, który wczoraj zamieszkał z nami, ma na imię Elik :)

DSC04481.JPG

DSC04482.JPG

Pozdrawiamy serdecznie miłego dnia życząc :)

Witaj Ovolinko gif%2Bserduszko%2Bbij%25C4%2585ce.gif Jesteś bardzo miłą i szczęśliwą sunią, a to z tej przyczyny, że zamieszkałaś wśród Ludzi o wielkim  gif%2Bbij%25C4%2585ce%2Bserce.gif

Gusiaczku,  nie przeczytałam jeszcze całego wątku (z braku odpowiedniej ilości wolnego czasu), ale i tak już mogę powiedzieć, że obdarzyłaś tę sunię wielką miłością i ona zapewne to czuje.

Wielce żałuję, że z powodu licznych zmian na dogo, zniknęły zdjęcia Ovolinki w pierwszego okresu jej pobytu u Ciebie.

EDIT

Do lektury wątku Ovolinki oczywiście powrócę.

Posted

No... i wbiłam. :) Na psacerek. I obciach tylko na pół wsi jest, więc spoko. :))) Może Ciapek uleczy z bojopiłcza czy cuś. ;)

daleka bliższa ciotka, choć zadnio traktowana, to nie fochnięta bardzo

Posted
17 godzin temu, elik napisał:

Witaj Ovolinko gif%2Bserduszko%2Bbij%25C4%2585ce.gif Jesteś bardzo miłą i szczęśliwą sunią, a to z tej przyczyny, że zamieszkałaś wśród Ludzi o wielkim  gif%2Bbij%25C4%2585ce%2Bserce.gif

Gusiaczku,  nie przeczytałam jeszcze całego wątku (z braku odpowiedniej ilości wolnego czasu), ale i tak już mogę powiedzieć, że obdarzyłaś tę sunię wielką miłością i ona zapewne to czuje.

Wielce żałuję, że z powodu licznych zmian na dogo, zniknęły zdjęcia Ovolinki w pierwszego okresu jej pobytu u Ciebie.

EDIT

Do lektury wątku Ovolinki oczywiście powrócę.

Witaj Elik w naszych progach :)

13 godzin temu, inka33 napisał:

No... i wbiłam. :) Na psacerek. I obciach tylko na pół wsi jest, więc spoko. :))) Może Ciapek uleczy z bojopiłcza czy cuś. ;)

daleka bliższa ciotka, choć zadnio traktowana, to nie fochnięta bardzo

Wzadnio to  Cię potraktuję przy najbliższej okazji! :D

Ciapek terapeuta pomógł, jak i zmiana piłeczki ;) natomiast zbyt wcześnie wydarłam z podziękowaniami i zachwytem - na dwa fronty się sprzeciwia, ale postanowiliśmy wziąć na przetrzymanie i posiłek=micha ryżu z odrobiną karmy (będziemy powoli zwiększać) do tego probiotyk. Obaczymy ....

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

A ja tak po bazarku do kłębka . Nie wiedziałam że tu taki fajny wątuś.  Więc się milutko przywitam ale poczytam dokładnie później :)

Posted
15 godzin temu, anecik napisał:

A ja tak po bazarku do kłębka . Nie wiedziałam że tu taki fajny wątuś.  Więc się milutko przywitam ale poczytam dokładnie później :)

A to niespodzianka! Witaj Anetko :) wątek już mało uczęszczany - tak się dzieje z biegiem czasu, więc tym bardziej cieszą odwiedziny. Serdeczności :)

Posted
29 minut temu, Gusiaczek napisał:

A to niespodzianka! Witaj Anetko :) wątek już mało uczęszczany - tak się dzieje z biegiem czasu, więc tym bardziej cieszą odwiedziny. Serdeczności :)

Ale przynajmniej masz we właściwym temacie "Już w nowym domu" a moja Mimisia nadal w "Psy do adopcji" :D

Posted
Godzinę temu, Gusiaczek napisał:

Tak, ale to nie ja przenosiłam - w tamtych czasach w ogóle nie kumałam dogo :)

I dzisiaj, po latach obecności tu, też nie wszystko się kuma :)

Dziewczynki bardzo Was zapraszam na wątek Pikusia i na bazarek dla niego. Plissss    gif  proszący.gif

Posted
27 minut temu, elik napisał:

I dzisiaj, po latach obecności tu, też nie wszystko się kuma :)

Dziewczynki bardzo Was zapraszam na wątek Pikusia i na bazarek dla niego. Plissss    gif  proszący.gif

Póki ogarniam bazarkowanie to gitara, resztę jakoś przy pomocy innych, kulawo, ale do przodu ;)

Zaraz lecę na wątek

Posted
34 minut temu, Gusiaczek napisał:

Póki ogarniam bazarkowanie to gitara, resztę jakoś przy pomocy innych, kulawo, ale do przodu ;)

Zaraz lecę na wątek

Dzięki :)

Posted
12 godzin temu, Hope2 napisał:

Wątek odwiedzany,ale nie pisany (w sensie odwiedzający nie piszą )  ;) Pozdrawiam cieplutko 

Wszelki Duch! Hope Kochana! Witaj :)

A wiesz, ostatnio wspominałam Zochnę, oglądałam Jej zdjęcia .....

Pozdrawiamy z Ovolinką bardzo serdecznie :)

• Upvote 1
Posted

O retki jaki roześmiany psiaczek, a raczej psiczka.     Witaj słodka Ovolinko  gif całuski.gif

Kochane uszyska i ogoneczek zadarty do góry :) śliczności :)

Piękną i kochana psaicę masz Gusiaczku :)

• Upvote 1