Mattilu Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 A jak Tyś się Brovciu do tego browarka dorwała??? Quote
Gusiaczek Posted January 29, 2015 Author Posted January 29, 2015 A jak Tyś się Brovciu do tego browarka dorwała??? Siwy nalał sobie piwo i chciał odstawić butelkę, ale skakałam do niej - no co? butla po piwie i podsunął mi pod kinola żebym się przekonała, że to BE dla psuczki i ..... się zadziwił ;) Quote
Mattilu Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 To latem chyba wybierzemy sie na piwo...:) 1 Quote
Hope2 Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Oj Ovcik-piwa Ci się zachciewa? a może drożdży byś skubnęła troszkę? ;) podobno...zdrowe...tylko zapomniałam na co..ech...skleroza :( Quote
Gusiaczek Posted January 30, 2015 Author Posted January 30, 2015 Oj Ovcik-piwa Ci się zachciewa? a może drożdży byś skubnęła troszkę? ;) podobno...zdrowe...tylko zapomniałam na co..ech...skleroza :( na pamięć :D 1 Quote
inka33 Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 inka33-za co Ci banerki śmignęli??? Pewnie za ilość - aż 3 sztuki przecież miałam... :/ No, może któryś bazarkowy się zdezaktualizował, nim go sama zdjęłam, ale pewności nie mam... Są równi i równiejsi - niektórzy, po tym jak mieli 23 sztuki(!), po "pacnięciu" 2, znów doszli już do 9-ciu i jest OK. EOT, bo regulamin mówi, że nie wolno krytykować modów. :/ Brovka, zdrowiej szybko łapkę i już jej więcej nie psuj, bo musisz pilnować Pańci, żeby siebie nie psuła! Quote
Hope2 Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 a nowego banerka mieć nie możesz? widziałam,że komuś zakradli obrazki i ma na nowo... kurczę...muszę się zastanowić co wywalić...albo jakoś pościeśniać? Quote
inka33 Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 a nowego banerka mieć nie możesz? widziałam,że komuś zakradli obrazki i ma na nowo... kurczę...muszę się zastanowić co wywalić...albo jakoś pościeśniać? Mogę, ale jeszcze mi nerw nie przeszedł, no i nieczęsto teraz tu bywam, to i wstawiać mi się nie chce... :/ No i jeszcze by mnie poniosło i bym se w sygnaturce napisała, co nie trzeba... :/ Quote
Gusiaczek Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 Ovcia...pokaż pysiolka :) Pokażę jak się Guś ogarnie ;) Quote
Gusiaczek Posted February 27, 2015 Author Posted February 27, 2015 Za kilka godz. się ogranie, bo idzie na koncert Maleńczuka, którego wielbi, bo, jak mówi, zawsze miała słabość do "łobuzów" ;) Ovo, której wobec tego, nie wypada być grzeczną :D 1 Quote
Hope2 Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Ovcia, powiedz swojemu Gusiakowi,że jej zazdraszczam jak nie wiem co Quote
Gusiaczek Posted February 28, 2015 Author Posted February 28, 2015 Ovcia, powiedz swojemu Gusiakowi,że jej zazdraszczam jak nie wiem co Przekazałam :) Wrócili bardzo późno, ale roześmiani i szczęśliwi. Koncert był ponoć fantastyczny i Guś zupełnbie już głowę straciła dla "Łobuza". Może i w tym roku na gwiazdkę lub urodziny dostanie od dziecków bilety? 2 Quote
Hope2 Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Ovciu, jak łapka Twa...? so siem staneło? OVCIA! zeznawaj jaka na spowiedzi, no! Quote
Gusiaczek Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 Dziękujemy za troskę :) U mnie z łapami, jak u Gusiaka z zaliczaniem gleby .... Tak mam i już Nie potrafię spacerować emerytalnie, nie rozumiem: "nie ciągnij!", "spokojnie!", "nie mam piłeczki" W domu podłoga śliska, krzywulce nie nadążają za mną i się "wywijają", na spacerkach też różniste przeszkody czyhają na kończyny No, wpisane mam czasami okuleć ;) Pozdrawiam Ovo Quote
Mattilu Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Gusiak, będziesz zawsze w formie dzięki Ovo :) Ovcia, uważaj na siebie, głaski od ciotki Quote
Gusiaczek Posted March 6, 2015 Author Posted March 6, 2015 Wczoraj mało mi ręki nie urwała, fruwała na smyczy tak była podekscytowana spotkaniem z Leną Każdy gość, czy w domu, czy w plenerze jest potencjalnym rzucaczem piłek ;) Quote
Recommended Posts